KNJIGA:  DUŠA NA RAZPOTJU

Vsakdo od vas je zagotovo že kdaj pokukal v svet duhovnosti z vprašanji: »Kdo sem? Kaj je moje poslanstvo tu in zdaj? Ali smrt boli? Ali obstaja življenje po življenju?« Takšna vprašanja so dobra, saj so naši vodniki k osebni rasti, večji harmoniji in višji vibraciji zavesti – tako osebne kot tudi kolektivne. Vendar pa se le redkim ponudi tudi sreča v nesreči, da vstopijo na »drugo stran« in dobijo izjemne in redke odgovore. To se je zgodilo meni.

26. novembra 2012 se je moje Srce ustavilo in pogreznila sem se v komo. Imela sem srečo, da sem se vrnila v zemeljski svet zdrava. Jaz in moja mama, moj angel VoTeMa, veva, da se je moje Srce ustavilo zaradi globljega pomena. V knjigi Duša na razpotju opisujem to svojo osupljivo obsmrtno izkušnjo in dogajanja na »drugi strani«, izročam vam na dlani kot biser zgodbo o Ljubezni, ki nikoli ne umre, in prenašam na zemeljsko stran sporočila iz »onostranstva«.

S knjigo sem se želela tudi zahvaliti svoji družini, prijateljem in vsem vam. Vesela bom, če se boste odločili za nakup knjige v prednaročilu, saj vam bom lahko tudi kot Astrologinja napisala v knjigo osebno posvetilo na podlagi vašega datuma rojstva.

NAROČILO KNJIGE