2018 leto, naj vam prinese gram sreče, ki vam bo polepšal življenje

2018 leto, naj vam prinese gram sreče, ki vam bo polepšal življenje

LETNI HOROSKOP

Ko sem razmišljala, kaj bi vam spodbudnega napisala, da vam polepšam življenje, sem sklenila, da uporabim rezultate, svojih dolgoletnih raziskav na področju arabskih točk.Med njimi je zagotovo najbolj zaželena » točka sreče- Fortuna« in marsikateri astrolog bi želel imeti čarobno palico, ki bi lahko spodbudila Fortuno, da večkrat deluje in nam izpolni neke želje.

V letu 2018 bom končala mojo 20 letno raziskavo z naslovom: „Ali se rodimo z zlato lopato, žlico ali z zobotrebcem v ustih“. Med drugimi sem raziskovala, kako se točka sreče v nekem horoskopu obnaša, če nekdo sodeluje v igrah na srečo in koliko, sam posameznik vpliva na možnost, da zadene glavno  premijo.

alternativa

Zato vam bom v tej letni napovedi, napisala srečne številke za vsako znamenje. Uporabili jih boste, pri igranju slovenske igre „Loto“ in mednarodne, klasične igre na srečo, Jack pot, v kateri sodeluje tedensko 18 evropskih držav vključno s Slovenijo. Možnost, da zadenete Jack pot, ali neki nižji večji znesek je 1: 95.344.200. V Eurojackpotu igralec mora obkrožiti na listku, pet od 1 do 50 številk, ter dve številki iz množice od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot prejme igralec, ki pravilno napove vseh sedem številk (5+2). Iste te številke lahko uporabite tudi pri izpolnjevanju listkov za igro „Loto. Pri tej igri na listku obkrožite 7 številk od števila 1-39. Preizkusite sami, koliko sreče imate v svojih horoskopih in koliko lahko sami vplivate,  da se vam  ta sreča nasmehne v pravem trenutku vašega življenja.“

Kaj je pravi trenutek? Če smo lačni, je to gram hrane,  če smo žejni, je to kapljica vode, če smo bolni, je to kanček zdravja, če nas je strah, je to sončni žarek upanja v naši temi.

Najbolj pomembno pa je, da nas bodo v letu 2018 spremljali naši prijatelji, ki bodo skupaj z nami jokali zaradi neke naše, trenutne nesreče in skupaj z nami molili za gram sreče, takrat ko nam ga usoda, čudežno podari. V letu 2018 vas bo spremljal Jupiter v Škorpijonu, planet optimizma. Učil vas bo, in če imate srečo, vas bo tudi naučil, kako so pomembne majhne stvari v življenju. Če smo skromni in če želimo le toliko, koliko nam je namenjeno v našem horoskopu, ta gram sreče, lahko postane večji od življenja.

baza13

V letu 2018 boste doživeli samo tisto, kar vam je namenjeno v tem letu in tega ne boste mogli doživetu, niti prej niti kasneje. Ker ste vi, edini, od sedem milijard ljudi, koliko jih je na našem planetu in ker vašega horoskopa nima noben drugi človek, gram sreče, ki je vam namenjen, bo prišel samo vam. Če ne zadenete v igri na srečo, ne smete se jeziti name, astrologinjio, ki vam je te številke izbrala. Ne bodite eden med tistimi, ki poišče krivca za svojo nesrečo v drugi osebi. Saj gre samo za igro in tako tudi, naj ostane. Prišli ste na ta planet s svojim poslanstvom in ga v sončnem krogu v letu 2018, opravite po svojih najboljših močeh. Brez jeze, žalosti, pričakovanja in razočaranja. Zato se odločite, da boste v letu naredili vse, da vam bo leto 2018 pustilo sledi dobrega in srečnega leta. Nekatere težke izkušnje so takšne narave, da nam jih nihče drug ne more pokazati, ker te lekcijo moramo samo mi preizkusiti na svoj način, ker so namenjene samo nam. 2018 leto imamo priložnost, da vsak od nas spozna svojo resnico in da sprejmemo, da se ta resnica odvija na treh nivojih: fizičnem, telesnom in emotivnom. Vsi ti nivoji so nedelivi del naše realnosti. V srcu nosimo nežnost, ki je inspirana z našo domišljijo, intuicijo in s spomini na prejšnja življenja.

To je naša realnost. Čujmo tišino v letu 2018 in se telepatsko povezujmo s Vesoljem.To leto naj bo prelomnica v vašem življenju, ker vam bo prineslo tisto, kar vam je namenjeno in vas osvodilo želje po nemogočem. Radosno srce, osvobojene možgane in razigrano Dušo vam želim .

OVEN (2) 

Nekateri ljudje se bojijo izstopiti iz svoje matrice in zato hodijo po isti začrtani poti. V to skupino ljudi, Ovni ne spadate, ker vedno izstopate in iščete nove poti, če ugotovite, da vas bo pot po kateri hodite, pripeljala v slepo ulico. Uran je še vedno v vašem znamenju in svoj skoraj 8 letni ciklus bo zaključil, 22. maja 2018 leta. Bila je to naporna pot, ki se je začela leta 2010 in je vam, Ovnom in Ovnicam prinesla mnoge spremembe in seveda spremenila življanje še drugim astrološkim znamenjem. Leto 2017, ko je bil Jupiter v Tehnici, znamenju, ki je vaša opozicija ,vas je s svojim izzivanjem okrepil in vas pripravil, za možnost, da spremenite svoje življenje na vseh področjih, katera iščejo spremembe. Ne ustavljajte se na po poti, samo zato, ker bo Uran prestopil v znamenje Bika. Zadeve, ki jih niste končali, vas bodo spomnile in zahtevale njihovo uresničitev, ko se bo Uran retrogradno začel vračati nazaj v Ovna 1. avgusta 2018. To bo podobno steklenici šampanjca, ki bo čakala na slavnostni trenutek, da jo odprejo. Vendar ne pričakujte,če je bila staklenica prepolna, da bo samo en nežen tresljaj potreban, da zamašek odleti in da višek šampanjca izteče iz staklenice. Zato bo pametno, da svoje življenje zagrabite čvrsto za roge, v prvi polovici 2018 leta in se obdržite na površini življenja do konca leta 2018..Tako boste ujeli prave spremembe, ki vas čakajo v drugi polovici leta.

Ljubezen

Uran biva v vašem znamenju že sedem let in ste počasi postali utrujeni od premetavanja sem in tja. Čas je, da se umirite in da prepoznate kdo vse plava v vaših vodah. Kdo so delfini in kdo so morski psi. S kom boste vi plavali v tem letu, je odvisno od vaše odločitve. Uran bo prestopil v Bika v prvi polovici leta 2018 in nekatere osebe, rojene v znamenju Ovna bodo sklenili rešiti svoj stanovanski problem in tako, kot reče ljudski pregovor „Prvo štalica, po tem kravica“ ovekovečiti svojo dolgotrajno ljubezen s poroko. Tisti, ki ste že vezani, svetujem, da boste plemeniti, da boste delovali z blagoslovom na svoje življenje in življenja drugih in da boste zmerni v ljubezni. Bivanje Venere v marcu, v vašem znamenju (17.3.) lahko nekaterim prinese prepire ali še kaj hujšega. Tisti, ki vladate s svojim življenjem, boste naredili vse, da preprečite nemire. Razmislite, saj ne morete živeti brez ljubezni, ker je to osnova za vse ostale potrebe, ki jh imate.

Denar.

Glede na to, da planetoid Kiron prestopi v Ovna v aprilu 2018 leta in da ta pojav potegne za seboj močne spremembe na mnogih področjih življenja, svetujem Ovnom, da upeljejo troškovnik, na vseh področjih življenja, ki so povezana z denarjem. Torej napišite vse, kjer služite denar in kje ga zapravljate. Poanta ni, da ustavite svoje finančne tokove, temveč, da spremenite način delovanja in se izognete nekim neljubim posledicam, seveda če boste vztrajali pri starem načinu delovanja. Če boste želeli delati več stvari naenkrat, vas bo v teh dejanjih ustavil Neptun, ki je še vedno v Ribah, in Saturn v Kozorogu. Vsak planet bo na svoj način deloval na vašo lakomost in vašo osebno moralo. Pazite, da ne govorite preveč, ker Ovni ne znajo čuvati skrivnosti, ker se morajo pohvaliti, da so naredili kaj dobrega ali slabega. Če ne želite neprijetnosti, ponudite roko osebi, ki vam ni pri srcu, vendar morate spoštovati hijerarhijsko lestvico. Videli boste, kako visoko lahko splezate, če ste ubogljivi in poslušni.

Lahko vplačate nekaj evrov in dobite nekaj desettisoč. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite in pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot: 4,6;16, 23, 28 in 3, 6. Dan za vplačilo in žrebanje: 27. april 2018. Te številke lahko vplačujete, vse do konca leta 2018.

Zdravlje

Ovni ste znamenje hitrosti, nestrpnosti in brezmejnega optimizma. V času bivanja Urana v Ovnu (do maja 2018) lahko imate težave z nervnim sistemom. Seveda je to odvisno od gibanja Lune in aspektov, ki jih ta dela z Uranom. Če boste uporabljali tehnike, ki umirajo psiho, meditacije, globoko dihanje in sprehod,se boste izgonili marsikateri psihosomatki bolezni. Druga polovica leta bo prinesla več harmonije in več miru v vaše življenje in s tem se bodo vse nevarnosti glede psihe odpravile. Nekateri Ovni bi potrebovali obisk pri oftalmologu ( specialist za vid) ali pri ORL specialistu. Oven vlada naši glavi in v skaldu s sedanjo geo kozmično postavitvijo, ste v letu 2018 bolj izpostavljeni boleznim glave, ker bo v aprilu planetoid Kiron prestopil v znamenje Ovna. Zato vam svetujem, da ojačate svojo lastno moč v sebi in Kirona spremenite v svojega zaveznika, ki vam pomagal premagati vsako zdrasveno težavo. Na ta način lahko ozdravite sami sebe.

BIK (2)

V našem sedanjem svetu, ki vse vrednote stavi na materializem, osebe, rojene v znamenju Bika, imajo privilegirano vlogo. Saj znamenje Bik predstavlja denar in materialne dobrine in bi težko našli katerokoli Bikico ali Bika, ki imata bolj kot vsa druga astrološka znamenja, izraženo potrebe po materialnosti. V obdobju spletne prodaje je potreben za en klik in vse, kar zaželimo, nam prinesejo na dom. Za to potrebujemo le kreditno kartico in zadostno količino denarja. Navidezno, denar nas dela svobodnim. Vendar pridejo trenutki, ko ugotovimo, da osebne sreče ne moremo kupiti z denarjem in takrat spoznamo, kaj pomenijo ljudje in  si zaželimo bližino osebe, ki nas ima rada. V letu 2018 se nadaljuje dobra geokozmična situacija, kar se tiče planete Saturn, ki se je začela v letu 2017 in vas je spremljala celo leto. Tudi v tem letu bi bilo dobro slediti tem naukom, ki vam ji nalagal Saturn. Vztrajajte pri svoji strategiji »korenček-palica« in pričakujte od Vesolju, da vas bo na koncu leta, nagradilo za vaš trud

Ljubezen

Glede na to, da znamenju Bika vlada Venera, boginja lepote, ljubezni in denarja, lahko pričakujemo, da bodo Biki uživali na svoj način v vsem, kar prinaša dobra hrana, pijača, umetnost in ljubezen. Za nekatere osebe ne priporočam, da nadaljujejo paralelno zvezo, ki so jo začeli v letu 2017. V obdobju od 20. februarja do 4. marca 2018, se bodo strasti razplamtele in bodo dosegle vrhunec. Bojim se, da bo ena, med vpletenimi strani, izgubila potrplenje in naredila konec zgodbe. Zaljubljenost je drugo stanje, in če smo modri in to prepoznamo, smo v prednosti, posebej, če so v zvezi rojeni otroci, ki imajo pravico do obeh staršev. Biki so znani kot hedonisti in se ne želijo odpovedt svojim užitkom. Tisti, ki imajo urejena in stabilna razmerja, bodo uživali v vsakem trenutku tega leta. Uran, ki vstopi v Bika v maju 2018 prinaša stabilnost, ki jo podpira še planet Saturn. Skupaj odpirata zlata vesoljna vrata vsem, ki so pripravljeni prisluhniti novim priložnostim in slediti tokovom, ki so usklajeni s pravičnostjo in poslovno moralo

Denar
Ali imate sistem vrednotenja, postavljen na pravem mestu, bo odvisno tudi od gibanja Merkurja v letu 2018. Nasploh je pomembno, da spremljate Merkurja v času njegove retrogradnosti, ker bo od njega odvisno, koliko boste potrebovali temeljnih ukrepov in glasov ljudi, ki vas bodo podpirali. To so lahko bančni uslužbenci, posredniki, sodelavci in finačniki, ki odločajo o najemu posojil ali medsebojni povezanosti vašega denarja z realnimi trendi na trgu. Prve dve obdobji retrogradnega Merkurja se bodo dogajala v ognjenih znamenjih, Ovnu in Levu, v marcu in aprilu in v juliju in avgustu. Takrat lahko naredite močen preskok naprej, če boste zadeve dobro pripravili. Tretje obdobje, ki se bo začelo 16. novembra, v znamenju Strelca bo ustrajal ognjevitost, na pameten način. Dialog in dogovor. Tudi Biki se ne boste branili denarja, za katerega ni treba delati. Lahko vplačate samo nekaj evrov in dobite nekaj desettisoč v vašo denarnico. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite in pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot: 5,9,10,17, 19; 3 in 9. Dan za vplačilo in žrebanje: 27. april 2018.

 Zdravje

Naše vsakodnevne navade močno vplivajo na naše zdravje. Svetujem Bikom, da se več gibljejo v naravi in da jejo zdravo hrano. Na ta način bodo največ prispevali pri ohranitvi svojih fizičnih potreb, ki so osnova za ohranjanje psihe in fizičnega telesa. Oboje bo v letu 2018 na preizkušnji. Veliko nalog bo treba urediti in pospraviti marsikatero področje življenja, od denarja, urejanja stanovanjskega problemaj, rojevanja novega otroka, poroke. Če ne boste zgradili močnih temeljev, vse, kar boste nadgradili kasneje, se bo porušilo, če ne boste okrepili prvega stebra- zdravja. Vam enako škoduje vse, kar pojeste preveč ali premalo. Zato je zmernost pri hranjenju na prvem mestu. Vse kar boste ostvarili v obodobju ognja v aprilu, ko bodo planeti v znamenju Ovna, se bo »uzemljilo« v času, ko bo Sonce prišlo v vaše znamenje. To pomeni, da se bodo pojavile blažje telesne krize, ki se bodo uredile v drugi polovici aprila in prvi polovici maja.

DVOJČKA (2)

Tako kot se planeti premikajo po svoji orbiti v skladu z vesoljnimi zakoni, tako se tudi znamenja prilagajo izzivom, ki jih ti planeti postavljajo pred posamezna znamenja. Jupiter v Škorpijonu bo počakal, da bo Uran prestopil v maju iz Ovna v Bika in bo znamenju Dvojčka naložil nove izzive. Koncept neznanega je za vse, pa tako tudi za Dvojčke nerodan, vendar če boste verjeli vase, bo to prineslo pozitiven izhod. Morali boste pri tem paziti, kako zapravljate denar in se naučiti novih metod, kljub temu da ne marate omejitve na področju denarja. Res je, da v astrologiji, Dvojček predstavlja otroka, vendar vam svetujem, da se ne obnašate kot otrok, ki se ne želi zjutraj urediti in pripraviti za šolo. Sprejmite odgovornost zase, zavihajte rokave in s polno paro zagrabite vse, kar vam prinaša letošnje leto. V času, ko se bo vaš vladar Merkur, letos trikrat, retrogradno vračal nazaj na svojo orbito, vdahnite globoko in razmislite o strategiji, ki bo najboljša za vas. Ne pozabite, da za vas skrbijo najboljši planeti in vam ponujajo leto, ki se bo pisalo z zlatimi črkami v vaši zgodovini. Ne borite se proti spremembam, ki vas čakajo v tem letu. Ne glede, v kateri fazi se boste znašli, imate zagotovljen uspeh, ki se bo pokazal nekajkrat čez celo leto.

Ljubezen
Ko so planeti usklajeni med seboj, se to odraža tudi na počutju vas Dvojčkov. Na področju ljubezni boste celo leto izkazovali nove izzive in združevali prijateljstvo, naklonjenost do nasprotnega pola in romantična čustva za nekatere osebe. Skoraj bi rekla, da boste blesteli na vseh teh področjih in uživali v vsem, kar prinaša vsakodnevno življenje oziroma gibanje na Zemlji, na oblakih, ki vas nosijo daleč na krilih vašega duha. Bodite zabavni, veseli, razgigrani, bodite otroci, ki odprto gledajo v življenje. Pustite skrbi v ozadju, na „stand by“ poziciji. Včasih se stvari uredijo same od sebe, ko se nehamo ukvarjati z njimi.V letu 2018 bo Venera retrogradna v času od 5. oktobra do 16. novembra. Vračala se bo iz znamenja Škorpijona do znamenja Tehtnice. To pomeni, da medsebojne ljubezenske odnose pripeljete do roba in šele takrat dojamete, da je potreban dialog. Za prepir sta vedno potrebna dva, eden sam se nikoli ne more prepirati. Za to prevzamite odgovornost zase in boste ugotovili, da ljubezen ni kos mesa, ki ga daste v hladnilnik, da se bo pokvaril. Če rožam ne zamenjate vode, bodo uvenele.

Denar

Če obstajajo skriti piratski zakladi, zakopani nekjer na osamljenem otoku, vi boste prvi, ki ga boste našli. V pomoč vam bo vladar Merkur in to v času svoje retrogradnosti. 30 marca bo, Merkur retrogradni,  v znamenju Ovna. Petek, za nekoga nesrečen dan, za tiste, ki jim je to namenjeno,  bo pa srečen dan. Nekdo se rodi na petek, 13 –ega v mesecu in je srečen in drugii se rodil na isti dan, petek, 13.-tega v mesecu in je nesrečen. Kaj je to? To je vprašanje za Sfingo, ne za človeka. Prepustite se. Merkur bo v letu 2018 retrogradni trikrat. Vendar samo 30. marca je dan, ko lahko z eno potezo rešite svoje finančne probleme in oddahnete od vsakodnevnih skrbi. Vaš ostri intelekt, ustvarjalni in radovedni značaj, potovanja v druge kraje in gram sreče, vam bodo pomagali na dan 30. marca, da najdete lokacijo, kjer je skrito blago. Skoraj celo leto 2018 bo Jupiter v Škorpijonu in vas bo spremljal na poti, da popravite svoje finačne zadeve. Potrebno je timsko delo, prava koordiancija in komunikacija in predvsem vaš pozitiven odnos do vsega, kar se vam bo dogajalo. Dobro ali slabo, oboje bo imelo pomemben vpliv na vaše odločitve. Poskusite pri igrah na srečo. Lahko vplačate nekaj evrov in dobite nekaj desettisoč. Pri tem se odločite za neko igro na srečo Loto in Jack pot.

Vaše srečne številke so: 4,7,11,17,23:  6 in 7. Dan za vplačilo  Jack pota je 25. maj 2018.Lahko igrate s temi številkami, vse do konca leta 2018.

Zdravje

Večkrat ste dokazali, da v vašem telesu deluje energija, ki vam pomaga vsako telesno krizo pozdraviti. Ali je to posledica združenega duhovnega znanja in imunitete, na kateri ste delali v prejšnjih letih, v skrajnji fazi niti ni pomembno vedeti.. Pomembno je, da tudi v tem letu vas mučili neki simptomi prehladov, pa se ne bodo dolgo zadržali. Jih boste premagali stoje, s pitjem zdravilnih čajev in z ležanjem v postelji. Tudi ostale simptome nervoze, ki je značilna za zračna znamenja, ste se že navadili obvladovati z tehnikami dihanja in meditacijam. Za enkrat so to najcenejši terapevti, ki so vam vedno in na vsakem mestu pri roki. V poletnih mesecih plavajte in v jesenskih tecite. Umirjeno življenje in harmonija so vaši najboljši prijatelji in pomočniki v bolezni.

RAK (2)

V letu 2018 vas bodo planeti spodbudili, da pogledate globlje v svoja družinska in poslovna razmerja in ocenite, katera med njimi so bolj pomembna za vas. Po opravljeni inventuri boste sposobni oceniti, s katerimi osebami boste imeli tesnejšno povezavo in katere boste izločili iz svojega živlnjenja. To bo objektvna ocena, kako druge ljudi vi vidite in kako druge osebe vidijo vas. Samo tako boste lahko razumeli svojo lastno srečo in sprejeli tiste ljudi, ki jih resnično skrbite vi in se za to, da boste vi srečni, potrudili za vas, po svojih najboljših močeh. Če, pa niste prepričani, da želite zvedeti resnico, se rajši umaknite in počakajte na neki drugi čas. Do takrat pa živite v svojih iluzijah, da ste na pravi poti in da ne potrebujete nikakršnih sprememb. V vsakem primeru, če greste v raziskovanje ali vam planeti ponujajo uspeh v letu 2018, bodite prepričani o sebi v pozitiven rezultat.  Veliko možnosti imate, da boste začutili veselje tudi drugih ljudi, ker ste se odločili za spremembe. Sposobni boste svojo življenjsko radost podelili s tistimi, ki imajo manj, kot imate vi in niso zaenratk sposobno narediti osebne inventure, ker ni prišel njihov čas za to.

Ljubezen

Med vsemi astrološkimi znamenji, Raki ste osebe, ki so najbolj družinske in dovzetne za dom in otroke. Najtežje je, kadar mora Rak zamenjati svoje gnezdo in v tej letni napovedi vam moram najaviti, da bodo nekateri med vami v tem letu spremenili svoj domači naslov. To je »slaba novica« kateri pa sledi »dobra« novica in ta je, da se selite v novo stanovanje ali hišo in si   uredite svoj pravi dom. V tem letu boste pridobili nekaj novih prijateljev in svoje navdašanje nad življenjem boste razdelili med širokim krogom ljudi. Jupiter v Škorpijonu je v vodni kvaliteti, enako kot je znamenje Rak, in spodbuja vaš humor in entuziazem na moder in ustvarjanel način. To je odgovor, zakaj bodo prijatelji iskali vašo bližino in občudovali vašo življenjsko filozofijo. Temu rečemo „modrost“. Ni stvari, ki jo ne boste ostavrili v letu 2018. Seveda govorimo o realnih željanh, ki izhajajo iz vaših prejšnjih iskušnjah in ne posegajo v področja želja, za katere vemo, da se ne bodo uresničile v letu 2018. Zamislite realne želje in te boste letos tudi realizirali. Tisti, ki imate partnerja, lahko pričakujete poroko, samski, srečanje z osebo, ki vam bo ponudila romantiko in tisti, ki imate stabilno zvezo in pogrešate samo še otroka, pričakujte dobre in vesele novice tudi na področju širitve družine.!

Denar

Denarja nikoli ni preveč, pravijo nekateri. Ne vem, koliko je to res, vendar so položnice tiste, ki ljudi silijo, da denar zaslužijo zato, da bi te položnice plačali. V tem modernem svetu nič ni zastonj in kjerkoli živiš, so položnice tiste, ki vas spomnijo, da živite na Zemlji. Zakaj to pišem prav Rakom. Zato, ker v tem letu boste večkrat pomislili, da bi bilo lepo živeti v nekem drugem svetu, kjer materialnost ne pomeni toliko, da so nekateri pripravljeni žrtvovati svoje družinsko življenje v zameno za denar.  Vsake dve leti je planet Mars v retrogradnem gibanju. To pomeni, da je v letu 2018 v retrogradnem gibanju v času od 26. junij, 2018 – 27. avgust, 2018. Glede na to, da je Mars retrogradni v času, ko Raki imate Sonce v vašem znamenju, vam priporočam, da poskusite igro na srečo, Jackpot na dan, 29. junija(petek). Geokozmična pozicija je takšna, da Rakom omogoča prihod denarja iz drugih virov. Lahko je to igra na srečo Jack pot. Tudi številke vam povem: 2,4,5,6,8 in 3,5. Datum vplačila za Jack pot in Loto je 6. julij 2018. Te številke lahko igrate vse do konca leta 2018. Srečno!

Zdravje

Pravijo, da se bo jutru, dan pozna. To pomeni, da se morate potruditi, da boste disciplinirano izvrševali svoje dnevne, tedenske ali mesečne obveznosti, ki jih imate do svojega telesa, do službe ali šole, prijateljev, sorodnikov, partnerjev. Skratka, da izplonite svoje obveznosti, ki jih imate do vseh ljudi, s katerimi živite in delite svoje dobre in slabe dni. Kaj bi se zgodilo, če bi neki od planetov, recimo Sonce ali Luna, reklo : danes bom ostal doma, ker se mi ne ljubi vstati. Vse bi se ustavilo. Enako je z vami in z vašim zdravjem. Če boste skrbeli, da bo vaše telo zaužilo vse obroke, od zajtrka do večerje ob pravem času, če boste dobro spali, zmerno počivali, hodili na sprehode ali se ukvarjali z neko telesno aktivnostjo, planeti Saturn v Kozorogu, Jupiter v Škorpijonu in retrogradni Mars v času od 26. junij, 2018 – 27. avgust, 2018 ne bodo imeli razloga za negativno delovanje na vaše fizično zdravje. Sami planeti ne morejo ustvariti čudežev brez vaše pomoči. V nasprotnem boste imeli tipične težave, ki so znane za znamenje Rak: prebava, želodec in psiha.Ne pozabite, da je vsak človek kopija makrokozosa in da so Raki med njimi najbolj občutljivi, ko govorimo o Duši- Luni, ki shranjuje vse, kar je potrebno in kar ni potrebno. Zato se v letu 2018 sprostite, odpustite in napolnite svojo Dušo z veseljem in s soncem. 

LEV (2)

Ali mi boste verjeli, če vam povem, da bo leto 2018 za vas Leve čudežno? Zato, ker boste pokazali maksimalno voljo in željo, da sami urejate svoje življenje brez odločanja drugih. Svoje odločnosti ne boste dokazovali samo preko besed, temveč preko svojh dejanj. Planeti vas bodo samo usmerjali proti cesti, ki vas bo odpeljala do cilja. Vaš gospodar sonce bo delovalo celo leto in celo v času prvega popolnega sočnega mrka, ki se bo zgodil 31. janurja na 12. stopinji Leva, pa vse do delnega sončnega mrka, ki se bo zgodil 11. avgusta na 19. stopinji Leva, vam bo pošiljal kozmični blagoslov.

Ta kozmični blagoslov se bo razkrival tudi preko delovanja Severnega luninega vozla, ki se bo premikal letos po osi Lev-Vodnar v času od od 10. maja 2017 do 6. novembra 2018.

Severni in južni vozel so točke, na katerih Luna seka ekliptiko. V pomenu Luninin vozlov iščemo odgovore o človekovi Karmi. Karma predstavlja rdečo nit, po katerih teče človekovo življenje in povezuje dve obali, ki pomenita vzrok in posledico. To je magnetizem duše, ki kot reka teče in na desnem ovinku vleče človeka v preteklost in na levem ovinku vleče človeka nazaj, v prihodnost. Vaše znamenje Leva, v letošnjem letu skriva v sebi, potrebo ljudi po brezpogojni ljubezni, potrebo da delijo vse kar imajo, od denarja do ljubezni.

 Ljubezen

Za Leve, ki so samski v letu 2018, se kažejo vse možnosti, da bodo srečali svojo drugo polovico duše. Za tiste, ki že živijo s svojo drugo polovico, bodo sklenili trajno zakonsko zvezo in za vekomaj potrdili svojo pripadnost. Tisti, ki še vedno vegetirajo med željo, da bi se odločili za trajno partnerstvo v letu 2018 čakajo številne avanture, in iskanje globljega smisla življenja, v osebi nasprotnega spola. Pri tistih, ki vidijo svojo srečo pri istospolnih partnerjih, se bo v letu 2018 prebudil pogum, da odkrito spregovorijo o svoji ljubezni do istega spola. To je tudi korak naprej v ozaveščanju tistega, kar človeka naredi srečnega in mu da pogum, da se bori za tisto v kar veruje.Izziv 2018 leta je, da se borite preko svojih lastnih izkušenj in da trplenje, ki se v teh izkušnjah zgodi, spremenite v sadove svojega truda. Lahko je o tem govoriti ali pisati, težko pa je, če sam imaš težave, ki jih je treba prebroditi. Pravi ljudski rek, da „ni težko iz ognja jemati vročega kostanja s tujimi rokami“. Pomembno je, da se odločite storiti korak naprej in ustrajati vse do konca, da se problem reši v višje dobro vseh, ki v tem krogu sodelujejo. Če pri tem morate izstopiti iz svoje lasne matrice, boste to tudi storili in prevzeli popolno odgovornost za svoja dejanja. To je tisto, za kar ste prišli na ta planet in zavedanje, da se dogaja nekaj, česar ne razumete, vam ne dovoli, da bi se ustavili. Proces bo izpeljan do konca in boste lahko vzkliknili „Naj živi ljubezen“.

Denar

Leto 2018 pripravlja za Leve nekaj izboljšav tudi na finačnem področju in usmerja gibanje denarja v pozitivni smeri. Treba je samo malo spremeniti smer in se osredotočiti na tisto, kar potrebujete. Če potrebujete več denarja za svoje privatno življenje, se boste odločili za službo, ki vam ponuja več denarja in prostega časa. Za to potrebujete samo malo več spretnosti in nekaj pogovorov z osebami, ki poznajo vaše skrite talente pri komunikaciji in boste hitro prišli do sanjske službe. Pri tem se boste srečali s preprekami, ki izhajajo iz vašega ega, vendar ko boste premislili, kolike so prednosti zamenjave službe, boste to sprejeli kot dejstvo, da vsak ima nekoga, ki ga mora ubogati. S tem bo vaš ego zadovoljen. Glede na to, da v astrologiji, hiša, ki obravnava znamenje Leva, istočasno razlaga tudi igre na srečo je pomembno, da vam povem nekaj na to temo. Lahko vplačate nekaj evrov in dobite nazaj v vašo denarnico, nekaj desettisoč. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite in pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot: 2,3,5,15,19 in 2,5. Datum vplačila listka za Jack pot je 3. avgust 2018. Navedene številke lahko vplačujete, vse do konca leta 2018.

Zdravje

Za Leve je najboljše zdravilo mirna in harmonična domača atmosfera. Zimo preživite v toplih prostorih, da se izognete prehladom in infekcijam dihal. Spomladi vas lahko želodec spomni, da uredite prehranjevanje. Vse te telesne krize lahko odpravite z domačimi čaji in inhaliranjem. Za želodec vzemite napitek iz materine dušice in tavžentroža. Vaša zdravilna roža je „lučnik“. Lahko ta čaj  pijete vsak dan pred spanjem, ali tekom dneva, kot poživilo za vaše srce. To stiskanje v prsih ne pomeni srčne težave, temveč stres zaradi neurejenega življenja. V jesenskih mesecih, boste ponovno začutili pritisk v prsih, kar ne bo pomenilo nič drugega, kot da se oglaša vpliv Jupitra v Škorpijonu, ki vas bo opozoril na pravilno komunikacijo v poslovnem okolju. Zaužijte vaše čarobno zešliče Lučnik,  čaj, ki je za  Leve zdravilo za mnoge bolezni. Ne pozabite, da je v letu 2018 za vas Leve, leto velikih ambicij. In sama ambicija je vas, najboljše zdravilo. Stopite po poteh svojih sanj in prestopite mejo, ki jo niste prej, se upali prestopiti.Tega zdravila vam ne bo priporočil noben zdravnik, niti ga ne boste kupili v lekarni. Shranjeno je v vašem srcu.  

 

DEVICA (2)

V letu 2018 boste Device čez celo leto iskali rešitve kako, da se spremenite svoje življenje in boste že v prvih mesecih spoznale, katere metode boste uporabili, da to dosežete. Za vas to ne bo prestavljalo prevelikega zalogaja, ker ste že v letu 2017 naredili načrte, kako bodo te spremembe potekale. Jupiter je že spremnil znamenje in je iz Tehtnice prestopil v Škorpijona, Saturn bo tudi kmalu, v decembru 2017 prestopil v Kozoroga in bosta obe planeti, z združenimi močmi potisnili načrtovane dogodke v pravo smer. Ko bo še Uran prestopil v Bika, v maju 2018 leta, boste imeli vso potrebno podporo, da končate prvi del načrtov, velikega plana. Takrat bodo vsi okoli vas, razumeli, kaj ste imeli v mislih, ko ste napovedali velik preobrat v vašem življenju. V paketu se bodo odigrali dogodki, vezani za vsa tri področja življenja, o katerih pišem v letošnji napovedi za astrološka znamenja: ljubezen, denar in zdravje. Ali potrebujemo še kaj več? Skrbne Device bodo zasigurno našle še kaj, da bi opravičile simboliko svojega znamenja in da bi povedale, da potrebujejo še nekaj, da bi bile zadovoljne. Ali ste sploh kdaj zadovoljne in brez skrbi, ali pa mislite, da je skrb, po uradni dolžnosti vaša obveznost, ker na ta način preprečite življenju, da ne bi delovalo po Murpfijevem zakonu. Letos zagotovo se ne bo zgodilo nič takega, kar bi upočasnilo vaš razvoj. Celo Merkur, vaš vladar bo letos v času svoje retrogradnosti pokazal najboljše strani in bo svoje nerodne spodrsljaje, kot so pozabljivost in utrjevanje znanja spremenil v hitro aktivnost, da se dokončajo vse začete dejavnosti na področju financ in ljubezni.

Ljubezen

Zaupati ali ne zaupati je dejanje z veliko konotacijo. Vsi poslušamo nasvete, da je zaupanje prva stvar, ko gre za partnerja v ljubezni ali službi. Zaupanje je lahko enako veri v Boga. Lahko verjameš, da Bog obstaja ali pa ne verjameš. Enako je z vero v ljubezen. Če verjameš, da jo boš srečal, jo boš prepoznal, če ne verjameš v ljubezen nobenega dokazila, ne boš potreboval, da bi verjel, da si jo srečal. To se bo zgodilo nekaterim Devicam v letu 2018. Pozabili boste na svoje matematične analize, dvome, kaj je prav in kraj ni prav in se boste prepustili čustvu, ki bo napolnilo vaše srce in vaše misli. Obstajala bo samo ena želja in ta je, da želite ostanek svojega življenja preživeti z nekom, za katerega boste prepričani, da je vaša druga polovica. In to bo prav. Tiste Device, ki zadnje čase preživljajo težke trenutke in razmišljajo o smislu nadaljnjega skupnega življenja, bodo potisnjene v kot z dejanjem, ki ne potrebuje dodatne besedne razlage. Nekdo se bo potrudil, mogoče samo življenje, da boste dobili potreben dokaz, da ste v tem partnerstvu ljubljeni, vendar vaša pričakovanja presegajo okvirje, ki jh ljubezen ima. Mogoče je krivda v vama, mogoče ste vi tisti, ki ne znate povedati kaj bi radi. In tudi ta zgodba se dobro konča. Tretja opcija so Device, ki imajo računalnik v glavi in v srcu evro. Zaljubile se bodo v osebo, ki ne zadovoljuje niti ene materialne konponente in bodo prerezale korenine z osebo, ki je izpolnjevala njihove materialne želje. To je dokaz, da se prava ljubezen ne kupuje, ker nima cene.

Denar.

Kaj je denar v vašem življenju, Devica? Materialna predstavitev tistega, kar lahko kupite, da bi bili trenutno zadovoljni? Sredstvo, preko katerega opravljate svoje obveznosti do države in s tem omogočite, da vse funkcionira, tako kot mora biti? Ali nadgradnja vaše kreativne energije, ki pomaga izpolniti vaše poslanstvo? Rekla bih, za vas Device v letu 2018, da je denar kombinacija vsega, kar sem naštela Glede na to, da vam Devicam vlada Merkur, bog govora in komunikacije, ki je osnova za vse možne dogovore, duhovna plat razmišljanja je v tem letu, vključena v vaš način življena, bolj kot to vi mislite in sprejemate. Velikokrat v tem letu boste slišali sporočila iz svoje duše in se boste odločili, da pomagate revnim in osebam, za katere rečemo, da pripadajo ranjivim skupinam v naši družbi. Tekom celega boste uspešni v realizaciji vaših materialnih želja, nasploh pa v obdobjih, ko bo Merkur retrogradni. To so obdobja od 22. marca – 15. april 2018, od 26. julij – 18. avgust 2018 in od 16. november – 6. december 2018. Takrat morate paziti, da ne začenjate novih projektov, ne sklepate nikakršnih pogodb. Počakate, da se dokončajo in realizirajo posli, ki ste jih začeli v preteklosti. Na vseh finačnčni področji bo leto 2018 za vas uspešno, če rešujete stanovanjski problem. Če boste posegali po dejanjih, ki imajo osnovo v požrešnosti, dobro razmislite, zakaj se ne bo dobro izteklo.

Lahko vplačate nekaj evrov in dobite nekaj desettisoč. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite in pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot. Če se boste odločili za igre na srečo, so vaše morebitne srečne številke : 2,15,18,20,28 in 7 in  8. Datum prvega vplačila je 31.8.2018. Navedene številke lahko vplačujete, vse do konca leta 2018.

Zdravje

Začetkom leta 2018, 31. januarja bomo imeli sončni mrk v znamenju Leva. To je znamenje, iz katerega sonce prestopi v znamenje Device. Ker je leto 2018 pomembno za Device, predvsem v duhovnem pomenu, pazite, da v letu 2018 posvečate čim več časa sami sebi in spoznavate vaš bogati duhovni svet. V svoji lastni tišini boste slišali marsikateri odgovor na vprašanja praktične narave, ki vas bodo pestrila čez leto. Podobne težave boste imeli tudi v času drugega sončnega mrka 27. julija 2018 in tudi za to,  velja enaka rešitev, ki jo vam svetujem tekom celega leta 2018. Meditacija in globoko dihanje lahko nadomestita farmacevtske izdelke, katerim se boste zatekali zaradi prehlada in stresa. Bolečine v prsih (abdomenu), črevesje in prebava so značilni simptomi za večino Devic, vendar kot sem rekla, zdravila lahko hitro odpravijo težave na kratek rok. Če si želite dobrega zdravja, spoštujte naravo in poiščite pomoč v sprehodih po svežem zraku, zdravi prehrani in dobrem spancu

TEHTNICA (2)

 Če želite, izkoristiti vse priložnsoti, ki  vam jih ponujajo planeti v letu 2018, poskusite z novimi okusi in raziščite vsa področja, ki so vam na razpolago. Pustolovščina vas bo peljala od prehrane do financ, in povsod boste našli nekaj, kar vas bo zabavalo. Ker je vaš vladar Venera, planet, ki spodbuja vse tisto, kar je pripravljeno za uživanje, hrano, pijačo, zabavo in ljubeze, bodite odprti za ta vsa področja, dokler ne boste odkrili, kaj resnično potrebujete. Če ne veste, Venera upravlja tudi denar. Zato je veliko prisotna v ljubezni, ko nam ni jasno, ali imamo nekoga radi, iz ljubezni, ali pa iz potrebe, da poskrbi za naše udobje. Torej matematika. V tem letu, ne bodite matematično razpoloženi in se prepustite ljubezni zaradi ljubezni. Nikoli ne boste vedeli, kaj se skriva z druge strani zavese. Mogoče boste zavrnili ljubezen osebe, ki danes nima veliko pod palcem, ima pa velike potenciale, ki mu omogočajo napredovanje v službi. Če boste poslušali svoje srce, ste na pravi poti. V letu 2018 bo Venera retrogradna od 5. oktobra – 16. novembra 2018 in se bo vračala iz Škorpijona v Tehtnico. Venera se obrne v retrogradno gibanje vsakih 18 mesecev. Izkoristite leto 2018, da prepoznate prst usode in stopite po poti velike ljubezni.

Ljubezen

Vsi imamo željo, da bi bili ljubljeni in da bi nas vsi imeli radi in nas sprejemali takšnim, kakršni smo. Pa ni vedno tako. So ljudje, ki radi opravljajo, ne da bi v resnici vedeli, kdo smo in kaj smo. Spomnite se leta 2017, ko so imeli kaj povedati o vaši ljubezni. V tem letu boste vedeli, kako se streže govoricam in kako se obraniti od hudobnih jezikov. Prva stvar, ki jo boste naredili, je, da boste uredili svoj odnos z osebo za katero kuca vaše srce. In pri tem ne boste razmišljali o tem, kako ljudje gledajo na vašo zvezo. Vse Tehtnice, bodo uredile svoj status, materialno in emocionalno. Tisti, ki imajo neko paralelno zvezo, se bodo odločili za samo eno stran in prekinili razmerja, ki jim trenutno prinaša samo težave. Samo zadovoljstvo ne bo dovolj, da bi ta zveze zdržala. Nekatere zveze so izven zakonske in ker Jupiter v Škorpijonu zahteva, da se spoštujejo tudi moralne norme, se bo to uredilo na drugačen način, s poroko. Jupiter je poln optimizma in nas uči, da vse pogledamo iz drugačne perspektive. Življenje terja Tehtnice, da se spremenijo na boljše in da se borijo za svojo ljubezen na drugačen način, kot so počele v prejšnjih letih.

Denar

Pravijo, da previdnost nikoli ni odveč in preverjanje dejstev pre odločitvijo, kako ravnati z denarjem je priporočljiva za vsa znamenja. Tehtnice pri tem imajo prednost. Vi dobro veste, kaj želite narediti in zato ne problem, kako boste to izpeljali. Vesolje vam daje blagoslov, da naredite prvi korak. V letu 2018 bodo finačni tokovi pozitivni, možnosti nove zaposlitve prinašajo večje zasluške in skladno s tem, tudi razmišljanja, da na dolgi rok začnete pogovore za bančna posojila. Pri tem se ozrite okoli sebe in poiščite stare prijatelje. Ne verjamite tistim, ki pravijo, da ni več pravih prijateljev. Nekaj ljudi je v vaši bližini, pri katerih  ste ostali v dobrem spominu in kateri niso pozabili, da ste jim pomagali. To ne pomeni, da pričakujete povračilo in polačilo vaše pomoči. Pomeni, da smo ljudje socialna bitja in da je v slogi moč. Združevanjem se lahko veliko doseže in Tehtnice so pri tem na prvem mestu, ker imajo v svoji genetski zasnovi potrebo po združevanju na vseh nivojih. Ker je 2018 leto zelo donosno leto za Tehtnice, izkoristite vse možnosti, ki vam ponujajo planeti. Za nekatere je možnost dobička v igrah na srečo velika. Zato navajam številke za igro na srečo, Jack pot: 14,18,22,34,42 – 3 in 1. Datum vplačila je 5. oktober 2018. Te številke lahko uporabite za vplačilo listka za Jack pot, vsaki petek, do konca leta 2018. Srečno.

Zdravje

Včasih, da začutimo pravo življenje, na pravi nači potrebujemo neko spremembo. Za Tehtnice je v prejšnjem letu bila situacija precej komplicirana in je imela za posledico med drugim, spremembe za fizičnem statusu, na zdravju.Če ne bi Jupiter bival v znamenju Tehtnice in če ne bi njegovi vplivi delovali, bi marsikatara Tehtnica resno zbolela. To je bil angel varuh, ki vam je resnično pomagal in vse simptome, ki so napadali vaše ledvice in kosti, ublažil in zadržal v okvirjih neke normale. Letos je Jupiter v Škorpijonu in zahteva uresničitev vsega, kar je zadrževal v Tehnici in pri tem postavljal neke pogoje. Duhovni pristop svojem telesu ne samo za Tektnice, tudi druga znamenja to čutijo, razmišljanje o povezavi duhovnega telesa z fizičnimi organi. Tehtnice boste to perfektno razumele na intitivnem nivoju in se začele spreminjati v skladu z zakoni, ki ta nivo urejajo. Tako nobena bolezen, ki jo nekatere Tehtnice, eventualno imajo ali trpijo zaradi ne, v tem letu ne bo napredovala. Ali se bo čudezno izginila, ali se bo ustavila v fazi mirovanja in nakazala pozitivno poboljšanje. Za vse  Tehtnice bo pravilna prehrana, ustrezne fizične aktivnosti kot so plavanje, hoja, tek in telovadba v kombinaciji z meditacijo opravili 90%  vsega kar je potrebno za trdno zdravje in dobro kondicijo.

ŠKORPIJON (2)

Astrologi morajo dobro razmisliti, kako napisati letno napoved za znamenje Škorpijon, ker so zelo strogi kritiki in bodo vsako besedo natančno prebrali in analizirali.Če jim želimo povedati nekaj, kar jim ne bo všeč, ne smemo posladkati svojih besed in jim povedati samo tisto, kar jim bo všeč. Moramo jim natočiti čistega vina in jim razložiti vse, kar se dogaja in kar ki jih bo pripeljajo do resnice. Škorpijoni bodo v letu 2018 vedeli, kdaj se morajo odzvati na kritiko in kdaj morajo vedeti, zakaj je ta kritika izrečena. Tudi ta napoved bo imela pozitivne učinke, ker znamenje Škorpijon se zaveda, da je njegov horoskop enkraten, tako kot so horoskopi vsih ostalih 7 milijard ljudi unikati in pripadaju samo osebi, ki so ji namenjeni. Škorpijoni vedo, da se vse napovedi nanašajo na model poprečnega znamenja in geokozmično situacijo, ki daje poudarek energijo planete, ki je povezana z določenim znamenjem. Tako bodo znali napovedi drugače pogledati in prebrati in razumeti vse metafore, ki razlagajo obnašanje njegovega znamenja. Planet Jupiter je v znamenju Škorpijona in podpira napore vseh Škorpijonov pri realizaciji lastnih projektov, pri premagovanju bolezni in pridobitvi denarja. Znali bodo uporabiti vse svoje kapacitete in pokazati, da so znamenje, ki ima nalogo, ki razloži in pojasni transformacijo človeka, ki se bo dogajala pod vplivom geo kozmične konstelacije v letu 2018.

Ljubezen

Z vstopom Jupitra v Škorpijona so se odprla zlata vrata raja za Škorpijone, ki iščejo svojo drugo polovico.Vendar se to ne bo zgodilo samo od sebe, ne da bi vložili nekaj truda in razmislili, kako se energetsko skladajo z osebo, ki že nekaj časa okupira njihove misli. Na voljo jim bodo majhne in suptilne spremembe v lastnem obnašanju in modifikacija lastnih želja, ki se bodo prilagodile željam osebe, ki so jo izbrali in ji podarili svoje srce. Drugi bodo zmedeno analizirali svoje obnašanje, vendar na koncu ugotovili, da potrebujejo prenovo načina razmišljanja in bodo pogumno posegli po spremembah. Nekateri se bodo odločili ostati v partnerstvu in drugi bodo zaključili svoje partnersto in vstopili do konca leta v drugo, boljše in bolj srečno partnerstvo. Na splošno, vsi Škorpijoni bodo imeli priložnost, da uredijo svoje življenje, vendar cilj mora biti jasen in konkreten. Iskali bodo iskrene odgovore in tudi sami bodo iskreni pri dajanju odgovorov drugim, ki jih bodo spraševali. Tako se bodo izognili nezrelim situacijam in prepoznali pravo ljubezen, po kateri hrepenijo. Zaupali bodo  svoji volji in svoji izbiri in tako bodo vedeli, da so na pravi poti.

Denar

Ne glede na to, da je naša materialna sposobnost določena v natalni karti, Škorpijoni vedo, da je za vsakega človeka poskrbljeno, kako lahko preživi, na določeni način. Vedo pa tudi, da se zadaj velika bogastva skriva trdno delo ali nečedna dejanja. Zato bodo Škorpijoni, ki so pripravljeni trdno delati in ki imajo jasne cilje, v tem letu dosegali boljše rezultate, kot je to bilo v nekem drugem času. Nekateri bodo dedovali in ta denar pravilno investirali, drugi bodo napredovali v službi in s tem dobile večje plače. Za nekatere bo to leto zanimivo predvsem zaradi tujine, dela v tujini ali zaradi sodelovanja z osebami, ki prihajajo iz tujine. Morajo paziti na komunikacijo in počakati na pravi ttenutek, ko bodo predstavili svoje ideje. Včasu retrogradnega Merkurja, od 16. novembra 2018 do 6. decembra 2018, ko se bo Merkur vračal iz znamenja Strelca v znamenje Škorpijona, bodo nekateri Škorpijoni realizirali svoje ideje in dosegli nekaj, kar so sanjali in se niso nikoli prej, upali na glas povedati. Na področju iger na srečo priporočam, da 2. 11. 2018 vplačate listek Jack pota in  prekrižate sledeče številke: 3,5,13,21,28 in 1,9.

Zdravje

Ko govorimo o zdravju Škorpijoni v letu 2018, lahko rečemo, da oni sami izzivaju svoje bolesni in jih ravno tako, tudi sami odpravijo. Znano je, da je Feniks, v resnici sam Škorpijon, ki se rojeva iz svojega lastnega pepela. Škorpijon ima dva vladarja, Marsa in Plutona, planeti, ki označujejo telesno in duhovno moč Škorpijona. Mars predstavlja gibalno, poganjalsko energijo in Pluton stisnjeno energijo neminovnosti, ki presega vse meje življenja. To pomeni, da Škorpijoni lahko energijo katerekoli bolezni, telesne krize, ki napade neki organ, lahko transformirajo v zdravo energijo. Pomeni, da so sposobni negativno energijo spremeniti v pozitivno. Organi, ki lahko utrpijo neko telesno krizo, so spolni organi, pri ženski rodila in jačniki in pri moških Škorpijonih so to, prostata, debelo črevo in nekateri moški hormoni. V primeru neke telesne krize, v obdobju retrogradnega Marsa, v času popolnega luninega mrka, 31. januajar 2018 , delnega sončnega mrka, 13. julij 2018  Škorpijoni morajo biti pozorni na psiho fizično počutje in se posvetite svojem duhu in svojem telesu. Drugo občutljivo obdobje bo v času retrogradnega Marsa, od 26. junija do 27 avgusta. Zdrava hrana, meditacija, telesne aktivnosti in osamitev so pravi recepti, da se Škorpijoni obnovijo in prepoznajo svojo osebno potrebo lastne transformacije. 

STRELEC (2)

Če želite Strelci, da vam bo 2018 leto pustilo sledi srečnega leta, izkoristite svoje priložnosti in poskusite drugačne pristope k reševanju težav. To lahko pomeni, da na prvem mestu poskusite še okuse „druge kuhinje“. Preizkusite hrano, ki jo kuhajo pri sosedih, ki ste jo večkrat vohali in se pri tem mrščili in zaničevalno pripomnili, da nekateri ljudje samo razmišljajo, kaj bodo jedli. Mogoče se vam ta metafora ne zdi preveč primerna, vendar pomeni, da je treba predvsem pomesti pred lastnim pragom in drugo, da se reševanje problema lažje opravi, če je želodec poln in če smo zadovoljni s tistim, kar si lahko privoščimo. Mogoče vas bo način drugačnega kuhanja opogumil, da tudi sami začnete kuhati slovenske jedi, kot so dobra goveja juha ali ajdovi žganci. Tujina ima zagotovo svoje prednosti, vendar je domovina nekaj, kar nosimo v srcu. To bo pomembno vzeti v razmislek, ko se boste odločali, ali bi sprejeli odhod v tujino in pustili družino tukaj. Noben denar vam ne bo poplačal občutka osamljenosti, ko se boste ločili od družine, domovine in prijateljev.   

Ljubezen

Na izviru, iz katerega boste Strelci v letu 2018 črpali svojo energijo piše »ljubezen«. Moč Jupitra v Škorpijonu ,  Saturna  in Plutona v znamenju Kozoroga so garancije začetaka novih zvez, rojevanja otrok in brezpogojne ljubezni. To je čas , ko Strelci spoštujete svoje bistvo in svojo pripadnost osebi, katero bodo izbirali za svojo družico, svojo sopotnico. Leto zvestobe in izkazovanja odanosti do oseb, ki jih spoštujete in ki so jim hvaležni za vso dobroto, ki ste jo prejeli v prejšnjih letih. Geokozmična razporeditev, ki prinaša blagoslov dobrih odločitev, ko ljubezen dajo na prvo mesto in vse ostale potrebe podredijo čustvu, ki mu boste zvesti celo leto. Tisti Strelci, ki ne boste prepoznali rdeče niti ljubezni in se boste ravnali po liniji materializma, ne boste vedeli, kam ste namenjeni. Zato se bo vaš fokus premaknil v napačno smer.To se bo dogajalo v obdobju retrogradne Venere v času od 5. oktobra 2018 do 16. novembra 2018.

Denar

Začetkom leta 2018 boste nekateri Strelci soočeni z dilemo, ali se boste odločili za ponudbo, o kateri ste sanjali, da zamenjate službo in odidete v tujino, ali ostanetejo doma. Kako se boste odločili, je odvisno od osebnega odnosa, katerega imate  do družine in delovnega okolja, v katerem delate. Nekateri boste postavili družino na prvo mesto in bodo skušali potegniti največ od svoje kreativnosti in s tem pokazat, da so kos spremenjenim pogojem dela. V drugi polovii leta bodo dobili potrditev, da je odločitev, da ničesar ne spreminjajo bila v resnici dobra in bodo nagrajeni na finačnem področju. Tisti, ki so v letu 2017 dosegli maksimum na finančnem področju, se bodo znašli v situaciji, da bodo morali zniževati kriterije in se prilagoditi novemu vodstvu v podjetju, ki bo celotni ritem prilagodilo novi tehnologiji. Nasvet je, da bodo strpni in potrpežljiiv. Čez nekaj mesecev, v času ognjene energije Leva, v avgustu se bodo trendi spermenili na boljše. Tudi Strelcem bo prav prišel denar od iger na srečo. Lahko vplačate nekaj eurov in dobite nekaj desettisoč nazaj. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite in pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot: 10,13,26,27,28 in 6,4. Datum vplačila in žrebanja: 7. december 2018

Zdravje

Od vseh znakov, ki imajo možnost, da uredijo svoje zdravstveno stanje na boljše, ste Strelci na prve mestu v letu 2018. Kri je tekočina, ki nahrani vsako celico človekovega organizma in na delovanje te čudesne tekočine vpliva vaše znamenje. Ali bo kri harmonično krožila in oskrbovala nekaj kilometrov žil bo odvisno od vašega načina življenja. Marsikdo od nas v tem letu postaja sam svoj zdravnik. Naloga Strelcev je duhovno ozaveščanje ljudi na vseh področjih življenja, duhovnem in telesnem. Pravijo, da je bog najprej sam sebi naredil brado. Če je vaša vloga edukacija ljudi, normalno, da to prvo preizkusite na svojem lastnem primeru. Premislite prej ali tudi sami ne potrebujete takih nasvetov in preizkusite to metodo edukacije ostalih znamenj na svojem lastnem primeru. Ravno pri Strelcih je možnost, da se zdravniki zmotijo v določanju diagnoze in vas napotijo, da dolgotrajno zdravljenje. Zdrava hrana, pravilni odmerki uživanje hrane v pravlnem dnevnem ritmu, ustrezno gibanje v naravi, kvalitetno spanje in počitki bodo naredili več, ko vsi nasveti zdravnika

KOZOROG (2)

Globoko vdahnite Kozorogi in prehodite počasi, korak za korakom leto 2018. Dva močna planeta, ki zahtevata resnost in odgovornost prebivata v vašem znamenju.Saturn, ki mu rečemo tudi „ učitelj – mučitelj“ in Pluton, počasni planet, ki predstavlja izjemno moč v človeku, saj vlada podzemnemu svetu, ki nam ni tako dobro znan in ga vsak razlaga v skladu svojo projekcijo. Takšna geokozmična postavitev predlaga, da hodite peš, ker tako lahko svojo hojo prilagodite vsem ostalim znamenjem. Nekatere znamenja bodo plavala na valovih morja ali lastni domišljiji, drugi se bodo hitro vozili po širokih avtocestah, tretji bodo  leteli z avioni in četrti preizkušali vsa razpoložljiva sredstva. Vendar vsi bodo morali pritrditi svoje varnostne pasove in poslušati, kaj jim sporočata ta dva planeta, ki vpravljajo z našo Karmo. Ne glede s kakšnim prevoznim sredstvom se bodo znamenja premikala v tem letu, bodo izpostavljeni določenim atmosferskim sprembam. Vi Kozorogi, ki boste hodili peš, počasi, boste viharje in turbulence doživeli v blažji obliki in se boste pravočasno umaknili na varno. Marsikaj lahko dosežemo, če se umirimo, trezno premislimo in se prilagodimo trenutni situaciji.

Ljubezen

Kozorogi in Kozorogije se boste že začetkom leta počutili kot Atlas, ki je po grčki mitologiji bil obsojen, ker je sodeloval pri uporu s svojimi brati Titani.Na hrbtu nosi celo zemeljsko kroglo in se  težkega bremena lahko znebi, le če bo našel nekoga, ki bo to breme od njega prevzel. Prvo vprašanje za Kozoroge je, ali potrebujete to breme in če ugotovite, da ga ne potrebujete  je drugo vprašanjeje, katero  osebo lahko prepričate, da to breme od vas  prevzame. Mitološka legenda pravi, da je Heraklej za kratek čas prevzel breme neba, da mu je Atlas lahko prinesel zlata jabolka svojih hčera. Ko se je vrnil nazaj, Atlas ni več želel prevzeti bremena in se je Heraklej moral zateči k zvijači. Prepričal je naivnega Atlasa, da bo odstranil kamenček iz čevlja, in tako Atlas še vedno nosi zemeljsko kroglo na svojih ramenih. Vam ne svetujem nobenih zvijač, le iskren in pošten dogovor z osebo, ki vas je v prejšnjem letu prizadela in razočarala. Poglejte globoko v svojo dušo, in če najdete moč, da se pogovorite, vsaj sami sebi priznajete svoje napake in  sami  oprostite. Če tega niste sposobni, odkrito povejte in se umaknite iz zveze. Navedla sem samo en primer in vam pokazala, kako je možno doseči ljubezen, preko strpnosti in iskrenosti. Veliko lepega boste dobili v ljubezni, če boste iskreni, pravični in pošteni v vseh ljubezenskih zvezah.

Denar

Tako kot bodo planeti, v letu 2018 potovali po svojih orbitah in žarčili svojo energijo na Zemljo, tako bodo s svojimi vplivi delovali tudi na našo svobodno voljo. To je neprecenljivo bogastvo, da imamo svobodno voljo, čeprav je težava v tem, da prihajamo v situacije, ko s svojo svobodno voljo ne moremo vplivati na vse dogodke, v našem življenju. V letu 2018 stisnite zobe in mirno, brez razburjanja sprejemajte, to kar država zahteva od svojih državljanov, plačujte položnice in polnite državni proračun. Na področju, kjer boste lahko delovali, so prijatelji. Pravijo, da če želiš imeti dobrega prijatelja, izberi Kozoroga, znamenje, ki je znano po svoji poštenosti in odanosti. V tem letu boste lahko pomagali prijateljem in jim svetovali na finančnem področju. Nekateri Kozorogi bodo napredovali v službi, na delovnih mestih, kje se zahtevata odgovornost in natančnost. Če razmišljate o najemu posojil ali kratakoročnih ali hipotekarnih, se boste pravilno odločili. Zadržite dobro voljo in verujte, da Vesolje dela za vas. Tudi Kozorogom bo prav prišel denar od iger na srečo. Lahko vplačate nekaj evrov in dobite nekaj desettisoč, ali več. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot: 11, 20,24,27, 28 in 6,10. Datum prvega vplačila in žrebanja bo 28. .December 2018. Če želite,lahko te številke vplačujete tudi naprej v letu 2019.

Zdravje

Ker Kozorogi v astrologiji vladajo kostem, sklepom in vranici, bodo osebe, ki imajo v svojem natalnem horoskopu nakazane telesne okvare na tem področju . Ker je leto 2018, leto ozaveščanja in transformacije, bi rekla, da tudi Kozorogi imajo možnost, da s pravilnim ravnanjem in pravilnim odnosom do svojega telesa, odpravijo vse morebitne telesne okvare. Tako bodo eventuelne težave s kostmi odpravili s telovadbo in gibanjem na svežem zraku. Težave z vranico bodo odpravili z hrano, ki ima veliko snovi, ki so koristne za pravilno delovanje jetre in vranice. V primeru, da se pojavijo določene težave, bi bilo dobro, da obiščete strokovnjaka kitajske tradicionalne medicine, ki vas bodo naučili pravilnom načinu prehranjevanja. Glede, da so Kozorogi „zimsko“ znamenje, morajo vpoštevati hrano, ki po zimi greje telo in po leti ga hladi. Ravno tako so pomembni deli dneva, kdaj hrano zaužijemo. Glede na to, da so Kozorogi disciplinirani in vztrajni imajo velike možnosti, da bodo z alternativo naredili veliko za svoje telo in odpravili bolezni, ki bi lahko napadle določene organe. 

VODNAR (2)

Vodnarjem vlada planet Uran, ki je v zadnjih 7 leti preživel v znamenju Ovna. V maju 2018 leta bo Uran prestopil v znamenje Bika,. Uran v Biku se bo moral naučiti, da bo reševal vse svoje probleme na počasnejši način. V Ovnu je genialni Uran letel s hitrostjo svetlobe, bruhal ogen kot vulkan in povzročil veliko pozitivnij in negativnih dogodkov. Leto 2018 bo leto peš hoje in Uran bo moral pozabiti na maratonsi tek in sprint. Prez hitre realizacije idej in odktrivanja drugačnih načinov razmišljanja in reševanja problemov v privatnem, ljubezenske in poslovnem svetu. Daleč se počasi pride, pravi ljudski pregovor. Ker Uran vlada človeškim možganom, so Vodnarji znamenje, ki proizvede vse nove tehnološke iznajdbe. Ali lahko človek še kaj zamisli, kar ni bilo do sedaj doseženo. Vodnarji boste morali sprejevi dejstvo, da ostalih znamenj ne vidita sveta, kot ga vidijo vaše oči in se ne gibljejo z hitrostjo vaši možganov. Tudi vi se boste morali prilagoditi drugim znamenjem, tako kot se druga znamenja bodo morala prilagodoto novi trendom in novim tehnologijam. Oni bodo malo pospešili svoje kapacitete in vi boste upočasnili svoje dosežke. Najbolj bo delovala filozofija budizma. Niti po levi niti po desni obali, temveč plavati s tokom reke. Svoje inspirativne ideje boste lahko razvijali na saturnovki način in temeljito pripravil vsako idejo posebej. Sprejemanje tistega, čemu rečemo „življenje. Če poskusite živeti upočasnenjo, boste vidjeli vse lepote in boste veseli vi in tisti, ki jih imate radi,

Ljubezen

Vodnarjem se bo tudi na področju ljubezni, vse dogajalo s preveliko hitrostjo in bo to področjo, za nekatere težja učna ura. Boste delovali, kot pravi Vodnarj, svobodnjaki, ki radi letijo s cveta na cvet. Drugim se bo zgodila nenačrtovana nosečnost, ki bo prebudila nova čuvsta in boste začeli resnično uživati v mislih o skorajšnjem starštovstvu. Za nekatere Vodnarje, ki ne bodo resno uzeli lekcijo, v kateri se učite strpnosti in potrpežljivosti in bodo nadaljevali prakso menjave partnerjev, je nevarnsot, da se opečejo na lastnem ognju velika. Nenadno se bodo zaljubili in bodo celo  razmišljali o preselitvi v drugo državo in pri tem boste premagovali vse ovire pred seboj. Pri tem se lahko pokaže, da odločitev ni bila prava in da bi lahko zgoreli na lastnem ognju ljubezni. Porušili prejšnjo zvezo in vso varnost, ki so jo imeli v tej zvezi in se vrnili nazaj skesani in jezni sami na sebe in svojo nepremišljenost. Jupiter v Škorpijonu se lahko pokaže kot nenasitni ljubimec, saj je Škorpijon pojem seksualnsti in strasti. Jupiter ni bil preveč nadarjen z lepoto in v primerih, da bi osvojil neko zemeljsko lepotico je bil pripravljen  spremeniti se v razne živali, od bika do laboda. Tako bodo tudi naši Vodnarji večkrat si nadeli maske in se pretvarjali, da so nekaj, kar niso. Pazite Vodnarji, da se ne boste opekli na ognju strasti. Umirite se, čuvajte tisto, kar že imate in upočasnite svoj voz.

Denar

Kapitalistični sistem ni zrasel na zelniku Vodnarja, ki ima nalogo vse razdeliti in je zaradi te lasnosti bližji socializmu. V kapitalizbu obstajajo zmagovalci, ki imajo denar in poraženci, ki ga nimajo. Pri tem se bodo Vodnarji pokazali kot idelani partnerji na področju socialne politike in pomoči, ki jo bodo nudili vsem tistim, ki se počutili zasužnjeni od kapitalizma. Iskali bodo alternativne modele in pri tem pokazali veliko sposobnost, kreativnost in humanost. Finačno se bodo umestili na višje mesto, ker kapitalizem nagrajuje ljudi, ki imajo ideje, ki prinašajo denar. Finančni stimulansi ne bodo nagrada za njihovo pridnost in znanje, ampak nagrada za tisto, kar bodo njihovi dosežki prinašali lastniku kapitala. Vodnarj bodo v letu 2018 na vrhu lestvice tistih pametnih in inovativnih ljudi, ki obvadajo moderne tehnologije. Čez leto se bodo pokazale določene težave, vendar jih bo iznajdljivi Vodnar uspešno reševal. Prva polovica leta bo čas prilagajanja in druga polovica leta čas, ko bodo Vodnarji blesteli na poslovnem in finačnem področju. Pravi pregovor, da tisti, ki nima sreče v ljubezni, ima srečo pri denarju. Kljub temu, da bo finačno stanje stabilno, tudi Vodnarji se ne bodo branili dodatnega denarja, ki jim lahko pride od iger na srečo. Lahko vplačate nekaj evrov in dobite nekaj desettisoč, ali več. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot: 15, 20,22,26, 29  in 1 in 6. Datum prvega vplačila in žrebanja bo 26. .Januar 2018. Če želite,lahko te številke vplačujete tudi naprej, vse do konca leta 2018.

Zdravje

Pričakovali bi, da so v tem letu transformacije in duhovne ozaveščenosti, Vodnarji najbolj odprti na področju alternative. Pa ne kažejo, da bodo v tem letu iskali rešitve za svoje telesne krize pri zdravnikih kitajske medicine ali reiki mojstrov. V primeru, da jih bodo bolele noge, sklepi, ali bodo doživljali strese, se bodo obračali za medicino in medicinsko znanost. Mogoče je odgovor v tem, da so tudi Vodnarji znanstveniki in da zaupajo znanstvenikom ki delujejo na medicinskem področju. Ker bodo njihove težave psihične narave in ker jim medicina ponuja pomirjevala, po katerih se bodo počutili še bolj vznemirjeni,  se bodo na koncu obrnili na homeopatijo in zdravilna zelišča. Hiter tempo življenja in premalo spanca so največji sovražnik Vodnarja.  Zato ostaja podoben nasvet, kot za vsa ostala znamenja: umiriti se, največ kar je možno in spoštujte svoje telo, kot največje bogatstvo, ki ga imate.

RIBI (2)

V letu 2018 bodo Ribi doživeli svoj razcvet. Pionirski nagon, da vstopajo v psiho ljudi, bo imel podporo Saturna v Kozorogu, Plutona v Kozorogu in Jupitra v Škorpijonu. To lahko pomeni ponovno rojstvo duhovnega v Ribah, kakor tudi njihovega vpliva, ki ga imajo, kot zadnje znamenje v horoskopu. Ribi prinašajo konec enega ciklusa, da bi se že na naslednjem vogalu ponovno rodil v smislu Feniksa. Ribice ste kot enogrba kamela, dromedar, ki pozna vse skrivnosti puščave in se prilagodi vsem težavam, ki jih srečuje na svojem potovanju do oaze. V letu 2018 se bo slišal vaš glas s katerim vabite vse prebujene ljudi, k molitvi, k ozaveščanju in trasformaciji. Vaše energije podo prispevale, da se bo ta preboj zgodil pri velikem številu ljudi in vi boste postali vir moči v svojem okolju. Vaš glas je zelo pomemben, vaš prispevek ovrednoten z najvišjimi ocenami in perspektiva vašega odnosa bo postala prepoznavna. Tako kot so ribe tihe in plavajo v smeri, ki jo samo one poznajo, tako v življenju ljudi, osebe, rojene v znamenju Ribi, so tiste, ki na svoj tihi način spreminjajo ljudi in jih učijo, da razumejo vse oblike medsebeojnega razumevanja na pozitiven način. Ne skrbite, če vas ljudje ne bodo razumeli, saj tudi vi sami sebe ne razumete vedno, zakaj ste takšni. Pomembno je, da ste takšni, kot ste za ljudi koristni, ker je vaše znanje in početje, tisto, kar bi vsi potrebovali:imeti radi ljudi na dušni povezavi.

Ljubezen

Celo znanstveniki, kot je bil Issak Newton so ugotovili,  da „vsako dejanje ima nasprotno in enako reakcijo“kot smo sami naredili. Kaj to pomeni za znamenje Ribi v letu 2018. Da boste izžarevali ljubezen in v svoje življenje pritegnili ljubezen osebe, za katero že nekaj mesecev čutite, da je prava za vas, vendar se niste upali spregovoriti o svojih pričakovanjih.To vas bo spudbujalo k eksprimetiranju in iskanju modrosti v svoji notranjosti in v trenutku, ko boste začutili pravi impulz, se bo zgodil čustveni preboj.Nikoli ni prepozno za pravo ljubezen in če je potrebno, da bi jo našli prehoditi dolgo pot, boste to tudi storili. V tem letu transformacije boste izkoristili vse druge možnosti na področju ljubezenskih odnosov. Nekateri se bodo prilagodili hitrosti gibanja nasprotne strani in potrpeli, da druga stran naredi vse potrebno, da bi bili skupaj. Nekateri bodo v tem letu dobili lastnega otroka in drugi posvojili otroka svojega partnerja. To mogoče ni bilo v vašem načrtu,vendar ne morete izbirati vse po vašem ukusu. Nekdo fizično in duhovno zasede mesto v našem srcu, čeprav vse dejavnosti ne ustrezjo standardnem modelu. Zato naj bo beseda „razumem“ vedno prisotna v vašem vsakdanjem besednjaku. Če imamo vero, če zaupamo osebi, ki jo ljubimo in ki ljubi nas, vedno dobimo tisto reakcijo, ki jo potrebujemo. 

Denar

Vaš napredek v karieri se bo poznal že od začetka leta 2018. To, na kar boste morali biti pozorni, je način, kako boste upravljali denar. Na področju varčevanja lahko razmislite in začnete varčevati denar za večje potovanje ali pa da si plačate izobraževanje, o katerem sanjate zadnja leta. V enem ali drugem primeru, morate biti previdni, da bo vse v okvirju proračuna, ki ga imate na razpolago. Na področjih, na katera nimate vpliva, kot so recimo novi zakoni, ki jih sprejemajo vlade in politika, pazite, da se ne utikate v njihovo realizacijo. Mnoge Ribi, so zaposlene v javni upravi in so odvisne od smernic, ki so dogovorjene na nivoju države. Vaš gospodar Neptun je v vašem znamenju in nekaterim osebam svetujem, da se gibljejo po poti, na kateri so trenutno, in da počakajo svoj trenutek. Naredite najboljše, kar lahko in tisto na kar ne morete uplivat, sprejmite, kot trenutno najboljše. Izogibajte se konfliktom, ki bi povzročili tudi spremembe vašega finančnega stanja. Ne mislim, da trgujete z svojim trenutnim poslom, temveč samo da razmislite, da je to 2018 leto transformacije energije in da se je v resnici začel proces, v katerem vaše znamenje ima pomembno vlogo. Nihče na tem svetu ne ustavrja denar samo z eno roko. Del ste verige, ki deluje tako, da »roka roko umiva, obraz pa obe skupaj«. Ker boste potrebovali več previdnosti pri denarju, poskusite pridobiti kaj dodatnega denarja od iger na srečo. Lahko vplačate nekaj evrov in dobite nekaj desettisoč, ali več. Pri tem se odločite za neko igro na srečo. Jaz za vas izbiram 7 številk, ki jih lahko uporabite pri slovenskem Lotu in pri mednarodni igri Jack pot: 13,18,20,23, 25 in 2,9. Datum prvega vplačila in žrebanja bo 09. marca 2018. Če želite,lahko te številke vplačujete tudi naprej, vse do konca leta 2018.

 Zdravje

Včasih mislite, da drugi več vedo več, kot vi sami.Mogoče je to res, ali pa ne, vendar ko gre za vaše zdravje, vi najboljše veste, kako se počutite. Če se bodo odnosi razvijali v pravi smeri, bo vaše fizično zdravje zelo dobro in če boste v stresni situaciji, se bo vaše zdravje rahlo poslabšalo. Ribi vladate človekovi podzavesti in tudi vsem zdravilom. Tako kot sem vam svetovala, da previdno ravnate na področju financ, vam svetujem večjo dozo previdnosti tudi pri uživanju zdravil, alkohola ali nekega drugega poživila. Ostanite pri zdravem načinu življenja, prehranjevaja in meditacije. Refleksne masaže stopal imajo neverjetne učinke za vaše zdravje, saj v seznamu astromedicine so stopala na prvem mestu. Sledijo še prsti, žleze in psiha. Iz mojih astroloških izkušenj, so Ribi najbolj dovzetne za transformacijo ki se zgodi na telesnem nivoju. Poslušati svojo intiucijo in svojo dušo, je zlata vredno v vašem življenju. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIK (2)