DOBRO ALI SLABO? IZBERITE SAMI!

NAPOVED ZA 46. TEDEN – 0D 12.11.- 19.11. 2018.

 

Če je Jupiter v Strelcu, težko je reči, še težje trditi, da bo vse teklo kot po maslu vseh 13 mesecev, njegovega bivanja v tem ozvezdju. Če boste delali na sebi in se odzivali na pravi način, bodo vaše možnosti, maksimalno izkoriščene. Če ne boste poskrbeli sami zase, niti celotno širno Vesolje vam ne bo pomagalo. Na planetu Zemlja imamo, izjemno veliko število ljudi, ki so slabi, ki imajo zmešane pojme o osnovnih vrednotah in se tisti manjši del, dobri ljudje, resnično se moramo spraševati, ali gremo v pravo smer. Geo kozmična slika, nam neprestano pošilja signale in nas skuša naučiti, da je edina možnost, da začutimo ljubezen v sebi, da jo oplemenitimo in tako ojačamo, pošljemo v Vesolje, naprej. Če se boste odzvali na isti način, kot tisti, ki ne obvladajo svojih čustev in ki dovolijo, da jih nosi stihija, boste na koncu zgodbe postali enaki. Z negativnimi misli, besedami in dejanji. Za večino nas je življenje postalo težavno, pa kljub temu vas, prosim, da poslušate svoje srce in v njem, boste odkrili veliko dobrih i tehtnih razlogov za optimizem.

Teden začnemo z Luno v Kozorogu i vsi tisti ki ga imajo v svojih natalnih kartah takšno Luno, imajo možnost narediti usodne korake zase v privatnem življenju, skleniti poslovne pogodbe in doseči dogovore, pomembne za prihodnost. Prva dva dneva lahko izkoristimo za informacije in resne odločitve. V sredo bo Luna zamenjala znamenje in vstopila v Vodnarja, ki je zagotovo manj stabilen od Kozoroga in nem ne ponuja garancije, da se bodo tisti, ki so del naše zgodbe, bodisi privatne ali poslovne, držali dogovora. Zato je boljše, te dneve preživeti s prijatelji in brez načrtovanja prihodnosti, ker od tega nič ne bo. Luna v Vodnarju samo načrtuje, razmišlja, pogovarja se in nič ne doreče. Razen tega je še Mars na zadnji stopinji Vodnarja in on ravno tako, ne bo podprl naših naporov, da dosežemo kakršenkoli dogovor.

Ta teden imamo tri velike planetarne spremembe. Venera nadaljuje svojo stacionirano pot, torej se konča njena retrogradnost, ki se zgodi na vsakih 8 let. Merkur nastopi svojo retrogradnost i Mars se premakne iz Vodnarja v znamenje Ribi, v katerih prevzame nekaj od simbolike znamenja Ribi. Molčeče znamenje, ki vlada našemu mentalu, naši podzavesti, našem spanju in našim sanjam. Kaj bo od tega počel Mars v znamenju Ribi, je vprašanje za vsakega od nas. Vsak bo zase moral premisliti in odbrati tisto,kar mu najbolj ustreza.

Upam, da boste razmišljali o sebi in svojem ravnanju in tudi kaj od tega tudi realizirali, v tišini in v miru. Da ne bo Mars za vas pomenil štetja ovc pred spanjem in vas bo na koncu pospremil v spanje, ki bo trajalo ves čas, dokler bo Mars bival v znamenju Ribi. In v Ribah bo Mars ostal vse, do prvega januarja 2019.

Za tiste, ki so reševali svoje ljubezenske zadeve, bojim se, da je to čas, spoznanja, da vam je še najbolj, da ste sami. To ne pomeni, da boste zelo trpeli in jokali. Mogoče je, da bo nekdo drug jokal zaradi vas. Ko pa je bila Venera, v svoji retrogradnosti v Škorpijonu, bilo je vsega, od strastne ljubezni do sovraštva. Kako mi je ta beseda, neprijazna, vendar ne poznam druge, ki opisuje naše stanje čustev, ko se ljubezen spremeni v skrajnost, ko ljubezni več ni in ko ostane samo še sovraštvo.

Ko se je Venera vrnila v Tehtnico, so se strasti malo umirile, ker je Tehtnica zračno znamenje in dopušča dialog, ki ga ni bilo v času retrogradnega bivanja v Škorpijonu. Pričakujte, da se bodo komunikacije pretrgale in da boste v trenutku dojeli, da te bolečine več ne potrebujete. Ko bo Venera 16. 11. začela hojo naravnost, vam več odprla, poti nazaj. Ni več vračanja na stare vzorce in ni več možnosti trpljenja. Venera gre v naslednji tok kroženja za 8 let, ko bo ponovno retrogradna. Vzemite to v pouk, in počistite odnose, ki jih imate.

Od četrtka, ko je Mars v Ribah, lahko čutimo utrujenost, brezvoljnost, ker Mars izgublja svojo moč po akciji. Želi biti nesrečen, lahko rečemo, da je bojeviti Mars, v Ribah sposoben samo še brisati solze vojakom, nikakor pa ne boriti se z orožjem v roki. Naslanjajte se na intuicijo in se vodite z lastno empatijo do drugih.

Če vam ljubezenske zgodbe niso legle na dušo, počakajte, da Venera stopi direktno, ne sprejemajte odločitve, ker se bodo nekatere osebe same od sebe odmaknile, kot list, ki mora odpasti, bo odpadel. Samo opazujte, kako se kozmični scenarij odvija po nekem nepisanem pravilu. To ne pomeni, da vas mogoče ne bo bolelo, da vam ne bo žal. Mogoče boste več imeli koristi in več naredili zase, če boste realni in ugotovili, kakšen pomen ima za vas partnerstvo. Za nekoga pomeni materialno stabilnost, denar ali status. Največ nas govori o ljubezni, kar dejansko je to pomen Venere. Poskusite sami odrediti, kaj je za vas ljubezen. Podzavest in zavest imajo različne definicije za to čustvo in običajno se uresničijo tiste definicije, ki jih skriva naša podzavest.

Zato vam priporočam, da v tem tednu ponovno ocenite svoje odnose v službi, v domu in v ljubezni. V soboto Merkur začne retrogradno gibanje in lahko naredi mešano solato, namesto zelene solate, ki vam je všeč. Ali boste pojedli še korenje, paradižnik, fižol in vse tiste dodatke, ne bo samo od vas odvisno. Ta solata bo tri tedne na jedilniku, čas koliko bo Merkur retrogradni.

Eno mislimo, drugo rečemo in osebe okoli nas tretje razumejo. Zato, do sobote razmislite o vsem, kaj želite, s kom želite iti na kosilo in kaj želite jesti. Če imate občutljiv želodec, pazite, kaj jeste. Dobro preglejte jedilni list in se odločite na konkretno jed, ki jo dobro poznate.

V duhovnem smislu,to pomeni, da se v času retrogradnega  Merkurja se ukvarjajte z čiščenjem lastnega uma, obravnavajte situacije iz vseh kotov, poskušajte razumeti tudi druge in če ugotovite , da imate mir v lastni glavi, boste sigurno pritegnili v vaše okolje in življenje tudi ljudi, ki želijo z vami podeliti harmonijo. Če neprestano vodite bitko sami s sabo, boste pritegnili ljudi, ki vam bodo na silo odpirali srce in dušo in neprestano kopali, po vaši intimi in vznemirjali vaše življenje, preko misli, besed in dejanj.