S POLNIMI JADRI NAPREJ

NAPOVED ZA 50. TEDEN- od 10.12.- 17. 12. 2018

 

Danes je Luna v Kozorogu in je pisana na kožo vsem tistim, ki so resni, točni, vztrajni in marljivi. Za tiste, ki imajo Luno v zračnih znamenjih, bo malo moteče, ker jih bo silila, da počnejo tisto, kar najmanj radi počnejo, gledajo na uro in se ravnajo po uri. Za vse nas je dan, da se postavimo zase, da podpišemo neko pogodbo, ki bo trajna in zavezujoča. Luna v Kozorogu ni v slogu novoletnih praznovanj in obljub, ki traja toliko, koliko traja pijanstvo.

V torek Luna vstopi v znamenje Vodnarja, lažje zadihamo in se posvetimo tistemu, kar večina ljudi počne, pobrskamo po družbenih omrežjih, gremo ven na kuhano vino in klepet s prijatelji. Za kaj bolj resnega počakajte na nedeljo, ko bo Luna v Ovnu in Venera v sekstilu s Saturnom.

Ker se Merkur, planeta komunikacije, pripravlja, da zapusti Škorpijona, imate še nekaj dni časa, da sumite, spletkarite in vohunite, raziskujete ozadje, če počnete vse tisto, kar bi lahko počeli, v času, ko je Merkur bival v Škorpijonu. Lahko pa tudi opustite svoja dejanja in prepustite vesolju, da deluje tako kot meni, da je prav. Pomembno je, da prepoznate trenutek, ki je pravi za vas. Včasih spletkarjenje z namenom, da se sami okoristimo, ni v skladu z moralnimi načeli. Mogoče je boljša druga opcija, da počakate plimo, ki vam ojača tokove in namesto da spletkarite z oseko, se prepustite toku plimovanja.

Sedaj, ko Merkur gre stacionirano, in ker se bliža konec leta, je čas, da pogledamo v svoj opomnik in naredimo rekonstrukcijo dogodkov v tem letu. Na koncu leta z retrogradnim Merkurjem v Strelcu smo dobili priložnost, da popravimo tisto, kar je bila posledica napačnih odločitev. Ker je Merkur v Škorpijonu do četrtka, v petek je že v Strelcu in bomo začutili njegovo veliko podporo.

Da bi se to zgodilo nekaj dobrega, potrebno je prvo zamisliti željo in za to so najbolj primerna Luna v Ribah. Luna prestopi v Ribe istočasno, ko Merkur prestopi v Strelca. To pomeni, da bo načrtovanje in sanjanje trajalo ves čas, ko bo Luna v Ribah. Bodite iskreni do sebe in naredite tudi nekaj zase. Naj vaše želje, bodo samo za vas, ne za otroke, partnerje, starše ali druge sorodnike. To je bolj poredko, ker večna nas želi tisto, kar si naši dragi želijo. Tokrat naj bodo te vaše želje uranovske, samo za vas. Moje astrološke izkušnje pravijo, da se izpolnitev teh »uranovskih« želja zgodi, na tisti dan, ko smo iskreni do samih sebe in ko, se ne trudimo biti koristni za druge.

Mogoče ste navajeni, da ste vedno v središču pozornosti in ta teden je dobro, da se malo ustavite in razmislite, v katero smer je treba plavati brez pričakovanj, da bo vsak vaš korak uspeh. Ko se bo Merkur povezal z Jupitrom v Strelcu, je dober namig, da se pripravlja nekaj dobrega za vas, na področju, kjer vam do sedaj ni uspevalo. Ne moremo vedno biti vsi v dobri koži, saj se tudi planeti vrtijo in nam omogočajo dobre in slabe dneve, odvisno od natalnih kart. Zato stanje letargije in neaktivnosti ne bo dolgo trajalo. Ta teden je čas, ko se pripravlja nova faza pozitivnih sprememb za večino ljudi. Za vse nas je Jupiter v Strelcu, dotik s Vesoljem i samo z njim lahko uresničimo svoj želje, svoje sanje in izkoristimo svoje  priložnosti.

Kako dobro poznamo svoje družinske člane, svoje sosede, prijatelje ali sodelavce v službi. Verjetno je odgovor, negativen, če boste pošteni do sebe in do njih. Vsi mi imamo svoj lastni mehurček, v katerem živimo in ga včasih koristimo tudi, kot obrambne zidove, ki nas varujejo pred slabimi vibracijami. Ker pa smo ljudje govoreča bitja in moramo biti toliko socializirani, da komuniciramo eni z drugima, se naši mehurčki razblinijo in jih ni več, če smo v bližini ljudi, ki jih zaupamo. To se bo zgodilo ta teden. Zavedali se bomo, da imamo ob sebi ljudi, za katere ni treba graditi obrambnih zidov, da nas ščitijo, vendar je pogoj za to, da ljudem zaupamo.

Večina nas verjame v svojo Karmo, ki pravi, da je karma posledica preteklih dogajanj na naše sedanje življenje. Ni pomembno samo govoriti, da verjameš v Karmo, moraš tudi tako delovati. Požanješ lahko, kar si posejal. Na to mislite vsak dan in naj ta pregovor spremlja vsako vaše dejanje. Ne smemo zaradi preobremenjenosti in sistema v katerem živimo pozabljati, da smo vsi pod neprestanim drobnogledom Vesolja in da pri vsakem našem dejanju obstaja naravno ravnovesje. Vesolje nima položnic, kot jih ima davčna uprava ali plačilnih nalogov, ki jih imajo mestni redarji, vendar ima mehanizme, ki delujejo brezhibno, po ključu pravilno in pravično in vsak od nas dobi, kar si zasluži.

Kakšna je razlika med tistim, kar želimo in kar potrebujemo. Na prvi pogled je to enostavno vprašanje, na katerega lahko odgovorimo, če bi se vsi navadili razmišljati, da materializem mora biti del dnevne rutine, ki ustreza našemu življenjskemu slogu in nikakor ne, kot tolažilo za naše želje, ki niso realne. V te primeru postanemo žrtve kreditne politike, nakupov na obroke in kartice. Vse je dobro, dokler plačujemo z odloženim plačilom. Ko, pa pride plačilo izpuhtijo, vse naše želje i sanje in ostane grenak priokus dolga, ki ga je treba plačati.

Nekateri od nas so znani po svoji želji po visokih standardih. To je hvalevredna lastnost, če imate tako visoke dohodke, ki ustrezajo vašim željam. Vendar naši dohodki so takšni, da morajo ustrezati našim potrebam, in če se tega ne pridržujemo, lahko postane naše veliko breme. Ta teden poglejte, ali imate še kakšen dolg, ki ste ga pozabili. Da ne bo iz majhnega dolga naraslo veliko breme, ki se ga boste v prihodnosti težko znebili. Sedaj je trenutek, da sprejmete pravo odločitev, ker vse prejšnje določitve niso prinesle pozitivnih učinkov. Nazaj ne morete, vendar naprej po potrebno narediti zelo majhne in previdne korake, ker samo izjava »obžalujem« ali samokritika ne bo zadostna. Prava odločitev in drugačna smer je edini način, da stopite na pravo pot. Ne jokati, sprejeti pravo odločitev v pravem trenutku. To je tudi v domeni Jupitre v Strelcu. Da vam olajša pravo odločitev, ker ni namen dobrih planetov, da prinesejo samo denar, uspeh, napredovanje.

Če ste na tem delali, se bo to tudi zgodilo. Venera (denar in ljubezen)) je v znamenju Škorpijona in če niste imeli sreče v ljubezni, poskusite z denarjem. Čas, da zaslužite na drugačen način, dobesedno rečemo, da nam denar prileti iz nebes. Poglejte v svoje nebo, odprite roke in srce, pa mogoče kaj prileti iz loterijskega zaklada, novoletna žrebanja in podobno. Vendar sama vera ni zadosti, morate tudi nekaj za to storiti.

Tokrat je moj nasvet. Ta teden bodite iskreni do sebe in od naslednjega tedna se začne obdobje, da boste koristni tudi za druge. Ko bo Luna vstopila v znamenje Ovna (v nedeljo) dobili boste pravo energijo, pravi zagon in jasno sliko vsega, kar morate narediti, ker od 18. naprej je treba nastaviti drugačna merila. Zato pohitite, končajte vse, kar imate v planu in ne puščajte v starem letu nedokončanih zadev. Zadržite samo pozitivne strani svojega življenja, ker ljubezen, dobrota, mir, strpnost ne zapadejo z koledarskim letom. Kot astrologinja nimam nikakršnih ukazov le ponižno prošnjo, da boste vsi strpni in potrpežljivi do drugih, da ne boste jezika uporabljali kot orožje za izražanje in naj vaše besede bodo zdravilne.

Dosti imamo strupov in bodečih puščic, ki letijo okoli nas. Bodimo vsi tista skupina ljudi, ki pripadajo narodu »Ne morem«. Najslabši so tisti, ki pripadajo narodu »Nočem«. O tem sem pisala v svoji knjigi »Zagrli me in kreni dalje«. Ker mi po avtorski pogodbi pripada 30 izvodov knjig, sem 20 kosov poslala tistim, ki so dali donacijo društvu Apis. Imam še na razpolago 2 knjigi, ki jih bom podarila za novo leto, tistim, ki se bodo prvi javili.