ZAKAJ NAS LAHKO BOLI DUŠA?

NAPOVED ZA 6. TEDEN – od  4. 2. – 11 .2. 2019

Danas je Luna v Vodnarju, ki se bo zvečer združila v konjunkcijo s Soncem v Vodnarju. Luna v Vodnarju pomeni dušo, ki nikoli ni uspela razviti svojega ega, ker nikoli ne uspeva potegniti mejo med seboj in drugim. To pomeni, da Luna v Vodnarju pripada celemu svetu, enako kot ljudje rojeni v znamenju Vodnarja morajo vse svoje znanje razdeliti ljudem. To počnejo z namenom, da bi tudi njih ljudje sprejeli za svoje, kar je zelo težko, mogoče celo utopično pričakovanje v obdobju, ko človeštvo preživlja eno med težjimi obdobji v svoji zgodovini. Večina oseb,ki imajo odprte kanale, so prisiljeni zgraditi visoki zid okoli sebe, da jih  zloba drugega tipa ljudi, ki izžarevajo negativno energijo ne oplazi. Ne smemo pozabiti, da je drugi vladar Vodnarja, Saturn, ki takrat, ko je v hiši svojega vladanja, kot je to v sedanjem času, ko je Saturn v Kozorogu, se Vodnarjeva konstantna potreba po revoluciji in spremembam omejuje. Zato se potreba Lune v Vodnarju manifestira preko idej, misli, intuicije in hrepenenja.

Največje možnosti za duhovno rast imamo takrat, ko se soočamo s problemi, ki jih ne znamo rešiti drugače..Včasih smo soočeni s problemi, ki so za nas navidezno nerešljivi, ker so se vsi naši prejšnji poskusi potopili. Takrat se v nas prebujajo dvomi in začnemo analizirati vsako besedo in dejanje, da bi odkrili, zakaj smo doživeli neuspeh. Danas to lahko počnete, vendar že jutri, opustite takšno analizo in se lotite iskanja konkretnih rešitev.

Februar je mesec za vse nas, predvsem, pa za Vodnarje, ker se aspekt Saturna (ki skupaj z Uranom, vlada Vodnarju) združuje v dobrem aspektu z Neptunom, in to  se bo ponovilo leta 2031. Zato mojo napoved od prejšnjega tedna vzemite zelo resno in razmislite, na katerih področjih svojega življenja lahko uporabite jokerja, ki vam ga ponuja kozmična inteligenca Tin. Venera, planet ljubezni in denarja je tudi vstopila v Kozoroga in se pridružuje Saturnu in Plutonu v Kozorogu. Opozarja nas na disciplino in partijo pokerja, ki bo dolgo trajala, vse dokler bo Saturn v Kozorogu, to pa je skoraj dve leti. Torej, s potrpežljivostjo in vztrajnostjo. V tej zgodbi bodo zmagovalci le tisti, ki tečejo na dolge steze.

Človek je edino bitje, ki se uči na lastnih napakah, zato nam le izkušnje  pokažejo, da hoja po oblakih se slabo konča. Današnja konjunkcija Lune in Sonca v Vodnarju nam lahko pokaže, da se odnos med stabilnim Saturnom in božanskim Neptunom izplača za vse tiste, ki živijo v duhu filozofije, da je možno ostvariti svoje sanje, le če smo potrpežljivi in vztrajni.           Mesec februar nam daje občutek nestrpnosti. To je zaradi znamenja Vodnar,  za katerega je značilno, da je v osnovi nestrpen in neučakan. Vendar vas moram, ponovno opomniti, da ne pozabite dobrega aspekta med Saturnom (realist) in Neptunom (sanjač), ki ga moramo upoštevati pred vsemi drugimi aspekti  v februarju.. On bo ublažil tudi nestrpnost Vodnarja in ga bo prisilil, da bo bolj strpen. Ker se bo Mars poslednjič srečal z Uranom ob koncu tedna , in se bo ta aspekt konjunkcije ponovil šele leta 2096 , prosim, da premislite, kako boste izkoristili ta aspekt vkomponiran v celotno geo-kozmično sliko. Menim, da moramo biti strpni in za vse naše potrebe, da bi čez noč spremenili način življenja, pustimo za neki drugi čas. V nasprotnem primeru nam bodo naše prevelike želje, prinesle le frustracije. Če sprejmemo, da bo potrebno živeti s tremi besedami HVALEŽNOST,PONIŽNOST IN SKROMNOST bomo znotraj 2 letih pobirali prave sadove in spoznali kateri inovativni  in radikalni načini bodo stabilno učvrstili našo prihodnost.

Včasih neke odločitve iz preteklosti ni možno razveljaviti, ker smo zamudili trenutke, ki so nam to omogočali. Zato ne izgubljate čas v iskanju napak iz preteklosti in razmislite o virih, ki vam ponujajo neke nove rešitve, sveže in brez starih senc. Mogoče res imate možnost popravkov, jaz , pa vseeno razmišljam, da je boljše stopiti na neko novo pot. Pri tem seveda ne smemo pozabiti, da se zaščitimo, na področjih življenja, ki to dopuščajo ali se osredotočite na iskanju drugih rešitev, ki so vam   ponujena v okvirjih sedanje kozmične postavitve. Z novo luno v Vodnarju nam prihaja svetloba upanja, ki jo nikakor ne bi smeli zanemariti, ne glede na to, koliko nam je lepo, ali pa slabo.

Pomislite, da bi  se temperatura tudi pri nas znižala na 50 stopinj pod ničlo. Ali boste čakali, da utrpite hude ozebline ali celo zmrznete na mrazu ali boste verjeli meteorologom in ostali doma na toplem, in se oskrbeli z toplimi oblačili,če morate iti ven. Enako je z sedanjo geo kozmično sliko, ki jo imamo na nebu. Morate verjeti, da imate možnost dobro se odzvati, ali pa ne verjeti in se bo vlak odpeljal brez vas. Ne pozabite na dve letnice, ki sem vam jih omenila, leto 2013 in 2096. leto.

Vsi živimo na osupljivo lepem planetu, pa ni lepa samo narava. Lepi in osupljivo dobri so tudi ljudje. Res je, da je trenutno na planeti nekaj hudobnih ljudi, ki mislijo, da so najbolj pametni na tem svetu. Mogoče imate tudi v vašem okolju podobne ljudi, vendar, če pogledamo kratkoročno ne pozabimo, da je Venera 3. februarja vstopila v znamenje Kozoroga in bo ostala vse do 1. marca v njem in da je zelo previdna ko govorimo o poštenosti na vseh področjih življenja. Pod lupo prihajajo vsi naši sporazumi, dogovori in to na dolg rok (Saturn in Pluton v Kozorogu). Prav beseda za Venero, Saturna in Plutona v Kozorogu je kompromis in« win-win« kombinacija. Vsaka udeležena stran, pri družinskih, poslovnih ali prijateljskih odnosih  MORA sprejeti kompromis da dobi 50% procentov koristi in tudi 50% žrtve.

V februarju je to imperativ, katerega moramo sprejeti, ali pa vedeti, da bomo zgoreli na svojem lastnem ognju, če ne sprejmemo tega imperativa. Konjunkcija Marsa in Urana bo to prinesla. Ne pozabite, da se bo podobno zgodilo leta 2096. Mnogih od nas takrat ne bo, ampak mi vsi moramo misliti, kaj bomo pustili našim dedičem, nekim novim ljudem, ki bodo živeli na našem lepem planetu Zemlja.

Venera v Kozorogu, ki spoštuje zrelost in poštenost, nam govori, da bodo zmagovalci le tisti,ki zagovarjajo poštenost in pravičnost. Tisti, ki zagovarjajo nestrpnost, aroganco, prevare in laži, močno dvomim, da bodo v februarju slavili zmago. PRAVILNO in PRAVIČNO, sta še dve besedi, ki si jih morate zapomniti in tudi delovati v duhu njihovega pravega pomena.

Jaz verjamem v ČLOVEKA in čeprav okoli nas imamo tudi slabe ljudi, prosim vas, da ne pozabite ceniti čudež lastnega obstoja. Na to nas vedno opomni Kozmos preko določenih aspektov. V spomin in opomin, da ne zabredemo v črne misli ali črna dejanja. Naj današnja Vodnarjeva Luna napolni naša srca in dušo z upanjem in hrepenenjem in težnjami v sončni dan, v katerega se bomo zbudili.

Dobri ljudje niso bedaki, čeprav se  nam zdi, da nam dobrota škoduje. Manipulacija s praznimi besedami, podlimi dejanji, prevarami in lažmi, ki nam skrivajo nam odgovore na nerešena vprašanja vezana za obstoj človeštva, vendar stari rek pravi «Nobena sveča ni do zore gorela«. Tako se bo tudi to obdobje nehalo.  Tudi ta nova Luna v Vodnarju, ki se bo zgodila nocoj nam daje upanje in moč, da se bo slišal glas razuma in zdrave pameti, glas DOBRIH LJUDI.

Ko se znajdete med osebami, ki govorijo eno in počnejo drugo, če sami niste takšni ste verjetno zmedeni. Večina nas je v tem položaju, ker tisti, ki to počnejo imajo trenutno oblast v svojih rokah in samo detektor laži lahko odkrije njihove neiskrenosti. Današnja nova Luna, ki se bo zgodila v Vodnarju nam odpira dušne kanale, intuicijo, ona je naš detektor laži, ki nam bo pomagal, da odkrijemo, kdo vse se nam laže. Lahko so to politiki, partnerji, domači, otroci ali prijatelji. Samo poslušajte svojo dušo in bodite odprti za svetlobo, da zaupate sami sebi. Vsi poznamo  emocije kot so strah, žalost, obžalovanje, zamere ali zavist, vendar brez njih bi težko vedeli, kaj je to veselje, ljubezen in radodarnost. Težke emocije so protiutež dobrih dejanj in zato to noč, preden zaspite izkoristite  čas, za svoja lastna vprašanja, zakaj se počutite nelagodno ravno danes, ko čakamo na konjunkcijo Sonca in Lune v Vodnarju. Odpravite se v posteljo malo prej, da razmislite v tišini, kaj morate narediti, da se vaša kvaliteta življenja popravi in da spregledate resnico, ki vam nekdo skriva.

Ne hitite v svojem razmišljanju, kaj bi morali narediti, da bi bili bolj zadovoljni. Ne hitite v iskanju da bi bili na nekem drugem mestu in sprejmite, da tukaj, kjer ste sedaj, ste z določenim razlogom. Mogoče v to spada, tudi branje mojega prispevka. Preberite ga do konca in razmislite, katera od mojih besed se nanaša, tudi na vaš horoskop. Brez straha ali kritike, ker je članek napisan z dobrimi nameni, za vse tiste, ki iščejo resnico. Vsi tisti, ki uporabljajo neke skrite argumente in govorijo o sreči, ki vam je pisana na kožo, brez da bi kaj za to srečo vi sami naredili, ne govorijo prave resnice. Bolnega človeka ne ozdravijo zdravniki niti neka višja sila,kar tako. Zdravniki vas vodijo in naredijo tisto, kar medicina v tem trenutku zmore, vse ostalo mora opraviti sam bolnik. Moj bog je kozmična inteligenca Tin in on mi prinaša optimizem in svetli žarek svetlobe, ki mi  razsvetli dušo in srce.