3.del: KDO JE ČLOVEK, KI BO ZAZNAMOVAL ZGODOVINO NAŠEGA ČASA?

 

ČLOVEK 19

Opus: ZVEZDE VEDO, KAM SO NAMENJENE IN DVIGUJEJO PRST V OPOMIN ČLOVEKU

Russian President Vladimir Putin annual press conference

3.del:

KDO JE ČLOVEK, KI BO ZAZNAMOVAL ZGODOVINO NAŠEGA ČASA?

Edini med političnimi vodji, ki so trenutno na čelu svojih držav, ki se je razkril in je jasno in brez sprenevedanja povedal, kaj želi in kaj bo naredil, je ruski predsednik Vladimir Putin (rojen 7.10.1952 v podznaku Škorpijona). Vsi ostali predsedniki, ki so vpleteni v politično igro, ki se trenutno predvaja na svetovnem odru, se kot šahovske figure pustijo premikati glavnemu režiserju, ki se skriva in deluje iz ozadja – Vatikanu.

Če bi lahko skenirali možgane predsednikov Nemčije, Francije, Anglije in Amerike, bi ugotovili, da so le-ti kopije programov, ki sta jih imela v svojih možganih recimo Hitler ali Napoleon. Vsi ti delujejo po istem programu in se odzivajo na isto geslo: »OSVOJITI RUSIJO«. Ali ni bila to neuresničena želja tudi mnogih, ki so živeli pred njimi?

Namen mojega članka ni podpora Putinu niti njegovi politiki, ker ima Astrologija tudi njega v skupini tistih, ki so zasvojeni s svojo veličino. Astrologi smo, ko tolmačimo Astrologijo, bitja brez pripadnosti, vdani smo svoji znanosti. Če smo resnično zvesti svoji astrološki veri, nas nihče ne more niti kupiti niti prodati. Toliko v vednost tistim, ki Putina imenujejo agresor in že na omenjanje njegovega imena dobijo alergijo ali kamen v želodcu. človek 16

Način, na katerega si je Putin zamislil in tudi izvedel operacijo »Odcepitev Krima«, je usklajen z načrti, ki so zapisani v Univerzumu. Rusija in Putin sta izbrana po istem ključu, kot so bili izbrani Julij Cezar, Kleopatra, Napoleon ali Hitler.

Putin je vpisan v seznamu Vesolja kot mehanizem, preko katerega višja inteligenca pošilja paket pomoči, da bi se preprečilo trčenje dveh dimenzij, da bi se ustavile temne sile, ki  že 2.000 let poskušajo zavladati nad celim svetom na nečloveški način. Preko Putina in Rusije je višja inteligenca dvignila prst v opomin tistim, ki so s svojimi ravnanji povzročili, da sta se dve ključni dimenziji nevarno približali kritični točki.

Zakaj ravno Putin? Zato, ker je le on trenutno močnejši od tistih, ki so zasužnjili človeštvo. V ozadju vsega je Katoliška cerkev, ki je vero spremenila v najmočnejšo politično stranko na svetu.

Če želiš premagati barabo, moraš biti sam še večja baraba. Višja inteligenca ve, da mora izbrati človeka, ki je bolj pokvarjen od tistega, katerega mora premagati. Vendar je med njima pomembna razlika, katere Putinovi nasprotniki ne bodo mogli nikdar zanikati. V vesoljnih knjigah je zapisano nekaj, kar človek ne bo mogel nikdar izbrisati: le dejanja, ki jih nekdo opravi v času svojega življenja na Zemlji, imajo svojo težo. Ko pa govorimo o slabih dejanjih, je Katoliška cerkev na prvem mestu.

Katoliška cerkev, ki je nosilec zastave, pod katero se skrivajo vzroki za trenutno bedo človeštva in za večino bede skozi zgodovino Zemljanov, se tolaži, da ji bo Bog odpustil grehe. Pri tem verjetno računa na podporo svojih vernikov, ki noč in dan molijo v božjih hramih.

Odpust in razsvetlitev se ne more doseči samo s katoliškimi molitvami ali z nekimi drugimi duhovnimi metodami. Odpust grehov in razsvetlitev se doseže le preko dejanj, ki se zakoreninijo v naših srcih, ne pa v bolnih glavah cerkvenih dostojanstvenikov. Še sam Jezus ne bi bil prepoznan kot mojster, če se ne bi nesebično razdajal revnim in bolnim.

Zaenkrat so Putinova »slaba dela« neprimerno manjša od vsega slabega, kar so povzročili voditelji EU, Amerike in Katoliške cerkve.

Če pogledam geo-kozmično situacijo, lahko rečem, da so odveč skrbi, da bi prišlo do vojnega spopada med Rusijo in ostalimi vpletenimi v trenutna dogajanja. Glavni akterji iz EU in Amerike ne razmišljajo o mirni rešitvi zato, ker želijo dobro ljudem in ker želijo zaščititi mir. Zavedajo se, da bi bila Rusija  v primeru vojne težko premagljiv nasprotnik – enako kot  je trd oreh za pogajanje za okroglo mizo.

ČLOVEK 21

Trenutno je Jupiter v znamenju Raka. Poleg tega, da je Jupiter bog bogastva in denarja, je tudi vrhovni sodnik, ki se je vedno vključil v obrambo tistih, ki so bili ogroženi in napadeni.

 

Ana Malenica, Astrologinja

www.astroanama.com/članki

20.4.2014