4. del: NE NAPADAJ RUSIJE, KO JE JUPITER V ZNAMENJU RAKA

 

 

ČLOVEK 19

Opus: ZVEZDE VEDO, KAM SO NAMENJENE IN DVIGUJEJO PRST V OPOMIN ČLOVEKU

 

BB8 

 

4. del:

NE NAPADAJ RUSIJE, KO JE JUPITER V ZNAMENJU RAKA

Angleški vojni heroj Bernard Montgomery je nekoč dejal :«Na prvi strani učbenika o umetnosti vojne mora biti napisano: NE NAPADAJ MOSKVE.«

Spomnimo se, kako sta končala in Hitler in Napoleon, ko sta poskusila premagati Rusijo. Hitler je bil premagan 1. 2. 1943 pri Stalingradu in Napoleon 24. 6. 1812 pri Moskvi. V obeh primerih je bil Jupiter v znamenju Raka.

Kot Astrologinja bi dopolnila Montogomerijev nasvet tako: »NE NAPADAJ RUSIJE, KO JE JUPITER V ZNAMENJU RAKA.«

Pred nekaj meseci sem dobila v roke knjigo mojega velikega učitelja Astrologije, Mila Dupora »SLOVANI NAPREJ«  (originalni naslov se glasi »Idu Slaveni«), ki jo je napisal leta 1939. Velika ljubezen mojega učitelja je bila mundana astrologija in ta tudi mene zanima bolj kot ostali deli Astrologije.

Vsebina knjige predstavlja piščevo vizijo, da je slovanska rasa določena za sveto ljudstvo, ki bo Zemljo in njene prebivalce peljala do svetle prihodnosti, ki jo je Zemlji na začetku njenega nastajanja Univerzum namenil.

Spomnimo se, da je tudi Hitler imel nekaj podobnega v mislih, ko je slovanske otroke imenoval »Schöne slawische Rasse“. On, ki je stotine tisoče ljudi poslal v taborišča in krematorije, je otrokom iz balkanskih držav podarjal življenja – ne iz usmiljenja, temveč zato, da jih je križal z germansko raso.

Ni naključje, da mi je v trenutku, ko sem že hotela opustiti idejo, da napišem kaj več o vzrokih za težko krizo v Sloveniji in o tistih, ki imajo največ masla na glavi, v roke prišla knjiga, ki me je spomnila na mojega učitelja in njegovo pionirsko delo. Pisal je in govoril o temah, ki so bile takrat prepovedane. Učil me je, naj pri tolmačenju Astrologije vedno mislim s svojo glavo ali pa se odločim, kaj bom delala v življenju, da se preživim. Učil me je, naj se ne pustim manipulirati s strani nobenega, ki bi spreminjal moja moralna načela; Da se ne bojim izraziti svojega mišljenja in lastnega videnja dogodkov, pa čeprav bi zaradi tega imela sitnosti.

človek 3

Že nekaj mesecev raziskujem geo-kozmično situacijo in politična dogajanja v svetu in ugotavljam, da se v Vesolju dogaja nekaj čudnega in da se ljudje na planetarne vplive  odzivajo tako, kot bi morali v skladu z gibanjem planetov. Nikoli v zgodovini človeštva ni bilo toliko ozaveščenih ljudi, kot je danes, pa demoni zla in teme še vedno napredujejo hitreje kot svetloba.

Sile teme so zadnjih 25 let začele intenzivno delovati na preprečevanju, da bi pozitivni vplivi planetov in zvezd dosegli Zemljo in transformirali človekovo zavest. Takrat, ko bodo pretrgane korenine, preko katerih je človek povezan s svojim praizvorom, z Univerzumom, katerega neločljivi del je, bo konec človeštva. Zemlja z njenimi prebivalci bo postala rezervat, s katerim bodo upravljali demoni zla.

chamtrail 17.10.13

Vsi poznamo pojav pod imenom »Chamtrail« (kemične sledi), ki ga izvajajo Natova letala v večini evropskih držav brez dovoljenja njihovih oblasti. O tem uradna politika molči, posamezniki pišemo in raziskujemo, tisti, ki pa to izvajajo, se nam v obraz smejijo in brez sramu in slabe vesti nadaljujejo v smeri, ki so jo začrtali.

Glavni namen »Chamtrailov« je preprečiti, da se ustavi proces osveščanja človeštva, ki se je poglobil leta 1997, ko je Neptun vstopil v znamenje Vodnarja. S pomočjo raznih kemičnih sestavin, ki jih letala vsakodnevno spuščajo v nebo, se ustvarja ščit, ki preprečuje, da planetarni vplivi dosegajo človeške možgane in jim prebujajo zavest.

ho-oponopono.jpg 18

ZATO SE JE ZGODIL PUTIN. ZATO SE JE ZGODILA RUSIJA. ZATO SE JE ZGODILA  UKRAJINA. DA SE NE PRETRGAJO KORENINE MED ČLOVEKOM IN UNIVERZUMOM.

Ana Malenica, Astrologinja

www.astroanama.com/članki

20.4.2014