5. del : ALI SO SE ZVEZDE POSTAVILE NA STRAN ČLOVEKA ALI NA STRAN TEMNE SILE?

 

ČLOVEK 19

Opus: ZVEZDE VEDO, KAM SO NAMENJENE IN DVIGUJEJO PRST V OPOMIN ČLOVEK

 

ČLOVEK 18

5. del

ALI SO SE ZVEZDE POSTAVILE NA STRAN ČLOVEKA ALI NA STRAN TEMNE SILE?

Na nebu so se zvezde sedaj postavile v položaj, ki opozarja človeštvo, da smo se nevarno približali točki, ki se v Univerzumu šteje za mejo, ki loči temo od svetlobe. To mejo je možno prestopiti mirno in brez težkih posledic le v primeru, če so izpolnjeni pogoji za transformacijo človekove zavesti in prestop v višjo frekvenco. Če se ta meja prestopi ne da bi bili doseženi pogoji za prestop v višjo dimenzijo, Vesolje uporabi svoj zadnji ukrep: kataklizmo. Izpolnjevanje pogojev je odvisno od stanja zavesti celotne svetovne populacije. Če je kolektivna zavest razvita in naravnana na svetlobo, ta prestop pomeni nov začetek. Če je naravnana na temo, to pomeni začetek konca naše civilizacije, kot se je to že dogajalo na Zemlji.

Če poslušam komentarje ljudi v zvezi s situacijo na Krimu in v Ukrajini, vidim, da se ljudje niso kaj dosti spremenili. Isti ljudje, ki so povzročili, da je v imenu demokracije v krvi razpadla Jugoslavija in ostale države, ki so imele socialistično družbeno ureditev, danes v imenu demokracije skušajo preprečiti, da bi se stvari vrnile v prvotno stanje.

Nekdo, ki ima tako krvave roke, da jih nikdar ne bo mogel oprati, saj je odgovoren za marsikatero smrt v balkanski vojni, mi je rekel v svojo obrambo: »Nisem vedel, kaj se je dogajalo, ker je bilo stanje kaotično. Mi smo samo uresničili svoje sanje«.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Dosegati izpolnitev svojih sanj preko trpljenja drugih je v nasprotju z vsemi moralnimi in etičnimi zakoni in ustvarja pogoje za kaos, ki ga človeštvo rešuje le z orožjem.

Dokler imamo dvojna merila za isto situacijo, ko jo doživljamo mi sami, ali ko jo doživlja nekdo drug, pomeni, da nismo dosegli stanje zavesti, ki nam omogoča prestop v višjo frekvenco. Dokler mirno gledamo, kako umirajo ljudje od lakote in od orožja zaradi vzrokov, ki jih povzroča človek, bomo na seznamu planetov, ki so predvideni za kataklizmo.

Narava svoj kaos rešuje drugače. Ko okoliščine pripeljejo do kaosa, na enak način umrejo ali izginejo tisti, ki so ga povzročili, in tisti, zaradi katerih se je vzrok kaosa sprožil. Narava nima težav s tem, kaj je prav in kaj ne. Ona ne pozna lobiranja in prioritetne liste na osnovi materialnega bogatstva. Le človek nima razjasnjeno v svoji glavi, kaj se sme in kaj se ne sme in tako povzroča kaos, iz katerega ne zna priti ven drugače kot tako, da zaneti vojno. Finančni svet se maje, rušijo se temelji družbe, ki v svoji zgodovini ne beleži niti enega dneva brez prelivanja krvi nedolžnih in nemočnih ljudi. Lakota in beda sta zaznamovali 21. stoletje bolj kot 1. stoletje naše civilizacije. Strah za prihodnost se je upravičeno zavlekel v vse segmente družbe. Še premalo nas je strah po vsem tem, kar se dogaja okoli nas z dovoljenjem nas malih ljudi, ki se še vedno pretvarjamo, da nismo (tudi mi) odgovorni.

ČLOVEK 23

ALI RES NE VIDIMO, DA SE PLANETI V NAŠI GALAKSIJI PRIBLIŽUJEJO VELIKEMU KRIŽU, pa ne zato, da bi nas potopili, temveč zato, da bi nam pomagali, da se ozavestimo in uvidimo resnico? Nič hujšega se ne bo zgodilo – nič, kar se ni zgodilo že v preteklosti. Kaj se lahko zgodi hujšega kot to, da je (ne)človek pribil na križ mojstra, ki je prišel rešit ljudi? Ne gre samo za biblijsko zgodbo o Jezusu kot jo prikazuje Katoliška cerkev. To je resnica o Jezusu, ki je resnično živel in je bil ustvarjen s podporo Vesolja, da bi izpeljal transformacijo človekove zavesti.

Takrat so s tem, ko so razpeli Jezusa na križ, razpeli tudi celoten planet Zemlja in vse njene prebivalce. Še vedno smo vsi mi, ki imamo dušo in srce, pribiti na križu in počasi umiramo že 2.000 let.

papež 2

Sedaj se je Jupiter v znamenju Raka postavil nasproti Plutona v znamenju Kozoroga in ga izziva in kliče na odgovornost. Zato se Putin upa odkrito izzivati na dvoboj svoje nasprotnike. Ve, da je Jupiter na njegovi strani, kot je bil vedno, ko je ruski narod, čeprav nepripravljen, premagoval svoje sovražnike.

Veliki (Amerika in veliki iz EU) izgubljajo tla pod nogami in iščejo nove inspiracije. V tem času bi potrebovali evforijo, ki je nastala, ko so se združili in na čelu z g. Sarkozyjem poslali letala v Libijo in se »znebili« pokojnega Gadafija. Tudi on je imel karizmo, ki je ustrezala Univerzumu. Zgodba o njemu kot diktatorju, ki so jo njegovi nasprotniki (isti, ki so se mu klanjali in z njim sklepali posle) spretno pripravili, da so dobili podporo javnosti, je le marketinška poteza za Zemljane.

Vesolje ni spregledalo njegovih dobrih dejanj pri določanju njegove pozicije v karmičnem pomenu. Libija je bila po zaslugi Gadafija socialna država, ki je skrbela ne samo za varnost Libijcev, temveč tudi za to, da so imeli brezplačno šolstvo, zdravstvo in so podpirali družino kot bazno celico njihove družbe. Ali se lahko s tem pohvalijo tudi tisti, ki so bombardirali Libijo?

Kako je to »urejeno« v državah, ki so nastale z razpadom Jugoslavije, vemo vsi mi, ki imamo malo možganov v glavi.

človek -2

Politična situacija v Ukrajini ima drugačno politično ozadje kot to skušajo prikazati EU, Amerika in Rusija. Na žalost vseh prebivalcev Ukrajine se preko njihovih hrbtov lomijo kopja vseh vpletenih, ki vidijo predvsem svoje lastne interese. Ponavlja se scenarij, ki se je zgodil v Jugoslaviji.

Ko bodo vsi vpleteni dosegli svoje cilje, bodo Ukrajinci prepuščeni sami sebi in svoji bedi. Putin, enako kot EU in Amerika, ne naredi ničesar iz gole ljubezni do človeštva in kar ne ustreza njegovi viziji. Če bi bilo drugače, bi se Putin na enak način boril tudi za bivšo Jugoslavijo. Čeprav je Rusija nastajala približno ob istem času, ko je Jugoslavija zakrvavela, se Rusija ni vmešala, da bi preprečila tragični epilog. Če bi Rusija in Jugoslavija imeli skupno mejo, bi se združili in bi se vse drugače končalo.

Zato je tudi Putin, kot vsi drugi, mirno gledal, kako Jugoslavija gori na grmadi. Predvsem pa so združene članice EU naredile vse, kar je bilo v njihovih rokah, da je izginila država, ki je s svojo močjo predstavljala nevarnost za njihovo vizijo, kako narisati nove meje v Evropi.

Z vstopom v evropsko družino in z uvedbo eura niti ena od članic ni napredovala. Vse so pridobile le več brezposelnih, več ostarelih in razočaranih ljudi. Če se bo še Ukrajina priključila EU, se bo to število le še povečalo. EU vlaga maksimalne napore, da tudi sama ne bi razpadla na enak način, kot se je združevala, zato potrebuje dodatne finančne injekcije in podporo Amerike. Vprašanje je, koliko bo pri svojih poskusih uspešna, ker je geo-kozmična situacija že premešala karte drugače. Jupiter, Pluton, Uran in Neptun imajo svojo simboliko v plusu in v minusu.

Na seznamu močnih sprememb ni Rusije s Putinom na čelu, kajti njega je izbralo Vesolje, da v njegovem imenu dvigne prst, ki opozarja: »Evropski fantje, tokrat ste šli predaleč. Tej igri niste dorasli in se z vsako potezo samo še bolj zapletate v svojo lastno mrežo.«

Pripravlja se kritičen trenutek obračuna med Vzhodom in – Zahodom. Predstavniki Amerike in EU so upravičeno nervozni in se končno začenjajo zavedati, kaj so narobe naredili v preteklosti.

Z Uranom se nikoli ne ve, kaj bo naredil. Tako, kot je ostalo zavito v meglo, kaj je v resnici povzročilo cunami in katastrofo na Japonskem, lahko doživimo še eno skrivnost, kaj se lahko zgodi v Ameriki ali v Evropi. Ali bomo doživeli temno stran Plutona in Urana na svoji lastni koži – tako mi, kot tisti, ki držijo naš planet v svojih rokah, je odvisno od zavesti prebivalstva Evrope in Amerike. Združena misel človeštva bo odločila, na katero stran se bo prevesila igla na tehtnici.

človek 4

Zato se je sedaj tu znašel Putin. Preko njega je Vesolje reklo STOP Ameriki in EU pri nadaljevanju mobilizacije in spreminjanju človekove zavesti. Ko bo ta nevarnost minila, bo Vesolje tudi Putinu pokazalo lopar »STOP«, če bo tudi sam imel umazane načrte v smislu mentalnega kolektivnega suženjstva ljudi.

 

 

Ana Malenica, Astrologinja

www.astroanama.com/članki

20.4.2014