6. del : KAKŠNE REŠITVE NAM PONUJA KOZMIČNI KONZILIJ?

ČLOVEK 19

Opus: ZVEZDE VEDO, KAM SO NAMENJENE IN DVIGUJEJO PRST V OPOMIN ČLOVEK

BB7

6. del

KAKŠNE REŠITVE NAM PONUJA KOZMIČNI KONZILIJ?

Astrologija nam ponuja veliko odgovorov na to, kako rešiti sedanjo politično enigmo. Ker pa gre za kronične vnetne  procese, ki so se že spremenili v gangrene, za nadaljnje zdravljenje ne pomagajo več antibiotiki z odmerkom trikrat po dve kapsuli na osem ur. Tudi za amputacijo odmrlega ni več časa, ker je že celoten organizem zastrupljen. Edina možnost, ki je še ostala, so čudeži, ki jih pa človek ne zna sam ustvariti.

Zato so se člani kozmičnega konzilija, Pluton, Mars, Jupiter in Uran, prostovoljno postavili na pozicije, kjer je človeštvo razpeto na velikem križu. Veliki kozmični kardinalni križ  pomeni dvignjen lopar z napisom STOP za tiste, ki so zlorabili rojstvo Jezusa in so preprečili transformacijski proces človekove zavesti.

Spitzer's view, taken in infrared light, reveals the galaxy's delicate dust lanes as yellow-green filaments.
Z vstopom Urana v znamenje Ovna junija 2010 se je proces transformacije okrepil in nam najavil prihod mesije, ki bo peljal človeštvo v višjo dimenzijo. Če upoštevam simboliko planetov, ne vidim hitrih rešitev, ki bi bile v skladu z vzorcem »pravilno in pravično« in bi kot take tudi bile primerne za višje dobro človeštva. Vidim pa, da je nevarnost od hitre kataklizme umaknjena. Zato se je na politični sceni zgodil Putin na enak način, kot sta se zgodila Napoleon in Hitler. Astrologi vidimo rešitve, čeprav nimamo čarobne palice, s katero bi popravljali horoskope politikov, ki so trenutno na politični sceni. Če pa bi upoštevali naše nasvete, bi jim lahko svetovali o ustreznosti oblačil, v katera so sedaj odeti. Tudi njim je, kot vsakemu živemu človeku, Vesolje zašilo horoskop po merah, ki so usklajene s kozmičnimi gibanji.

Sedaj ni pomembno, kaj bo naredil posameznik, ampak kaj bo naredila množica. Pod vplivom planetov se je kolektivna zavest človeštva znašla zelo blizu točke, na kateri naj bi se srečali dve dimenziji. Če bodo Putin in večina ljudi združeno prilagajali hitrost svojih odločitev hitrosti gibanja planetov skozi našo galaksijo, nam bo marsikatero trpljenje prihranjeno in se bodo ohranili pogoji za nadaljevanje življenja v duhu višjega dobra za vse ljudi.

Slediti nasvetom astrologov bi bilo manj škodljivo kot poslušati politike, ki nimajo posluha za prilagajanje pravilom, ki temeljijo na etiki in zdravem razumu. Dokler ne bomo spoštovali pravil, ki jih Vesolje določa ljudem, oz. če se bodo posamezniki obračali v duhu negativne simbolike planetov, bodo potiskali človeštvo u katastrofo.

BB5

Negativna simbolika podpira metodo zmagovalca in poraženca.  Posamezniki zlorabijo svoj položaj, ker imajo v svojem horoskopu določene aspekte, ki podpirajo moč zmagovalca. Ti so predstavljeni s simboliko Plutona in Urana, ki tvorita medsebojni kvadrat, ki omogoča, da imajo posamezniki v svojih rokah denar in materialne resurse in s tem vladajo nad več kot 90% ostalega prebivalstva. Še vedno se počutijo varni in mislijo, da se bo vse izteklo po njihovih izračunih.

Pri tem ne razmišljajo, da ima Vesolje drugačne načrte. Enako kot vsak drug planet, ima tudi Pluton poleg temne še svetlo plat. Ravno Uran je ta, ki bo razsvetlil svetlo plat Plutona, ki nas vse lahko preseneti v pozitivnem smislu.

Uran, ki prinaša potrese, poplave in cunamije, nas lahko preseneti in zatrese mreže temnega Plutona z žogo, ki prinaša svetlobo. Veliki križ med Plutonom in Jupitrom na eni strani in med Marsom in Uranom na drugi strani nam približuje možnost eskalacije trenutne krize. Neptun v Ribah pridno deluje in omogoča, da vsi vpleteni kvačkajo svoje zgodbe in načrtujejo, kako bi se prevarali.

človek 6

To, da EU Rusiji žuga s prstom in pripravlja nov paket sankcij proti njej, je infantilno in smešno. Rusija je enotna država z močnim predsednikom na čelu, EU pa je sestavljena iz več držav, ki imajo nekompatibilne gospodarske in politične interese, in se na majhnem evropskem trgu tepejo za trgovske in energetske deleže. Tako smo dobili tudi na Zemlji veliki križ, ki je sestavljen iz Amerike, Rusije, EU in Ukrajine.

Kaj se bo zgodilo 20. aprila, ko se bodo postavili Mars, Jupiter, Uran in Pluton na 13. stopinjo kardinalnih znakov Ovna, Kozoroga, Raka in Tehtnice? Retrogradni Mars se bo odločal, ali bo to začetek velike tragedije ali samo korekcija nepravilnosti, ki jih je Vesolje zabeležilo pri vseh vpletenih v veliki zemeljski križ. Mali ljudje so zaskrbljeni za razvoj situacije, veliki pa razmišljajo le o denarju, saj jim je jasno, da bodo v primeru vojnega spopada umirali mali ljudje. Veliki, ki so to povzročili, bodo še naprej sedeli v svojih mehkih stolih.

ČLOVEK 22

Nič, o čemer se bodo dogovarjali, se ne bodo dogovorili, ker Vesolje ne bo popustilo. Ves svet se bo odzival v »šah-mat« duhu – vse do avgusta 2015, ko bo Saturn zapustil ozvezdje Škorpijona. Kdo bo zmagovalec in kdo bo poraženec, se bo pokazalo šele marca 2015, ko bosta Pluton in Uran šla ven iz kvadrata, preko katerega merita svoje moči in drug drugega držita za vrat. Ves ta čas se bodo pod negativnim vplivom Neptuna v Ribah dogajale afere. Vsi vpleteni si bodo lagali, spletkarili in montirali procese. Hodili bodo kot mački okoli vrele kaše in iskali rešitve, kako premagati Putina.

Kaj se bo dogajalo z narodi ?

Ti bodo odigrali ključno vlogo v procesu transformacije in iniciacije človekove zavesti v višjo frekvenco. Pod vplivom božanskih lastnosti, ki jih bodo planeti usmerjali na Zemljo, se bodo mali ljudje vsak dan bolj osveščali, prebujali in nabirali moči, da rečejo »NE« svojim liderjem in predsednikom in jim odpovejo »pooblastila«, ki so jim jih dali z legitimnimi volitvami. Ne glede na to, kaj pletejo veliki, bo jeziček na tehtnici premaknil mali človek.

Uran v znamenju Ovna je izziv za človeštvo. Z vstopom Urana v znamenje Ovna leta 2010 je Vesolje vrglo žogico človeku kot pripadniku naroda in človek jo je ujel. Te igre med človekom in Vesoljem ne bodo sodili tisti, ki sedaj pletejo mreže, s katerimi želijo prevzeti kontrolo nad celotnim planetom. Kdo se bo v te mreže ujel, bo odločalo Vesolje. Ne bo me presenetilo, če bodo ravno oni prve žrtve, ki se bodo v te mreže ujeli.

Univerzalni ključ, s katerim se odpirajo vrata Vesolja, je shranjen v človeških srcih, dušah in možganih. Tisti drugi pa na srečo nas malih še vedno nimajo dostopa do te baze podatkov.

Kriza v Ukrajini je začetek začetkov postavljanja novih mej. Ne gre za spopad med Ukrajino in Rusijo, temveč za spopad med EU in Rusijo. V ozadju združene EU je Amerika, v ozadju Amerike je Vatikan – in krog je sklenjen.

ho-oponopono.jpg 7

Ana Malenica, Astrologinja

www.astroanama.com/članki

20.4.2014