Apel vsem, ki nam je lastna koža postala pretesna in obleka življenja prevelika

Namen mojega pisanja je globoka bolečina, ki jo čutim v prsih ob zavedanju, da ne zmorem odgovoriti na vse telefonske klice niti maile, ki jih dobivam vsak dan. Žal je moj čas tako kot vaš omejen na 24 ur in ne zmorem več, kot dejansko naredim.

Vsak dan najmanj dvakrat napolnim moj mobitel, ker je okoli mene veliko obupanih ljudi, katerim je njihova koža postala pretesna in katerim je postelja življenja postala prevelika. Najmanj 5 osebam, ki me dnevno pokličejo, pogovor z menoj predstavlja rešilno bilko in edino luč, ki jih vodi v temi, ki se zgrne na njih.

Oprostite vsi, ki me pokličete, če takoj ne dvignem slušalke. Ne zamerite, ne bodite užaljeni niti jezni, Pomislite, da se mogoče ravno ta trenutek, ko me vi kličete, pogovarjam z nekomu, ki je ravno tako potreben pomoči, kot ste vi in kateremu bo moja beseda prinesla kanček upanja, da bo lažje preživel dan in se lažje spopadel s svojim problemom.

Živimo v času, ko kozmična ura tako močno trka na naša vrata in nas sili v globoke, duhovne transformacije in spremembe in NIHČE na tem planetu 2012 leta ne bo enak, kot je danes. Vsi se bomo spremenili, vsak od nas v skladu s svojim horoskopom.

Če si boste vzeli čas in prebrali kaj več o temah o katerih pišem na mom blogu boste dojeli, da imam čiste misli in veliko ljubezni za vas, ki vas poznam in katere ne poznam.
Naj se naš apel in misel dobre volje razširi po celi Sloveniji. Posameznik je človek, skupaj smo narod, ki ima pravico živeti dostojanstveno. Skupaj smo močnejši. Pošljite to pismo vsem ljudem dobre volje in častnih namenov.

Z toplim objemom za vse vas

Ana Malenica – Anama