ČAS, KO BOSTE LAHKO KOZMOS SLIŠALI SKOZI SEBE

NE ZAMUDITE TEGA BLAGOSLOVA!

MERKUR 18

Neka otroška zgodba pripoveduje o babici, ki je po nerodnem pogoltnila muho. Ker se je ustrašila, da bo umrla, je hitro pogoltnila ptico, da poje muho. Ker jo je bilo strah, da je muha še živa, je hitro pojedla še mačko, da bi ta pojedla ptico. Nato je pojedla še psa, da bi pojedel mačko. Pojedla je še volka, da bi pojedel psa, in tigra, da bi pojedel volka. Na koncu je ugotovila, da je bila siva muha še vedno živa.

To je zgodba za otroke z globokim sporočilom, ki ustreza simboliki retrogradnih planetov. Retrogradni planeti nas pripravijo do tega, da poiščemo odgovor na vprašanje, česa bojimo in zakaj. Če si nismo na jasnem, kaj želimo in potrebujemo, se lahko spremenimo v babico, ki je pogoltnila sivo muho.

ASTROLOGIJA 19

V aprilu smo imeli Veliki kardinalni križ, v katerem so sodelovali: Jupiter v Raku, Pluton v Kozorogu, Mars v Tehtnici in Uran v Ovnu. To je bila geo-kozmična postavitev, ki je povzročila spremembe, ki jih bomo vsi čutili v naslednjih 30-40 letih.

V tem trenutku verjetno nihče od nas ne razmišlja o razsežnosti tega kozmičnega blagoslova. Marsikdo bo rekel, da kaj mu mar, kaj bo čez 30 let. Ne bodite eden od teh. Pridružite se nam, ki razmišljamo tako: sedaj moram delovati pametno, preudarno, mirno in predvsem častno in prijazno, da bom lahko čez 30 let živel mirno tukaj na Zemlji ali na drugi strani, v onkraju.

Vsi mi smo trenutno, pa če nam je to všeč ali ne, že padli v globoko luknjo. Tistim, ki so po padcu začeli takoj kopati, da bi se čim prej spravili ven, je namenjena zgodba o starki in mali sivi muhi.

Želim vam, da se pridružite tistim, ki še niso padli v luknjo in že dolgo razmišljajo o tem, kaj bo potrebno narediti, ko bo padec v luknjo neizogiben.

Če pa ste bili med tistimi, ki so zaradi delovanja slabih energij že padli v luknjo, upam, da ste se po padcu takoj ustavili. Če ste med tistimi, ki še niso padli v luknjo, ne pozabite, da boste takrat, ko boste padli, najmanj škode naredili, če ne boste v želji, da se čim prej skobacate ven, začeli  kopali z vsemi štirimi. Takrat bo potrebno le globoko zadihati in počakati, da pride pomoč od zunaj. Če boste imeli v srcu Ljubezen in mir v glavi, boste slišali glas svojega angela, ki vam bo v podporo in vam bo pripeljal pomoč.

MERKUR 15

Merkur se bo 6. 6. 2014 iz ozvezdja Raka napotil na svoje retrogradno odisejo v ozvezdje Dvojčka in bo tam ostal vse do 30. 6. 2014. Iz njega se bo po 1. 7. počasi  vrnil  nazaj v  znamenje Raka.

Bodite pozorni na vaše sanje in vaše misli. Če boste odprtega Srca in uma, boste lahko slišali svoje angele, ki vas bodo opozarjali, da se v vaših žilah pretaka kri vaših prednikov. Zgovorni Merkur je v času retrogradnosti rad tiho in rad posluša besede drugih.

Če nimate pred seboj jasnih ciljev, bodo v juniju vaše misli zmedene, besede prazne in dejanja neučinkovita. Od 9. junija se bo še Neptun v Ribah napotil v retrogradnost in takrat lahko postanete lahek plen za politike ali trgovce. Prvi vam lahko servirajo lažne informacije in manipulirajo z vami z željo pridobiti vašo podporo ali glas na volitvah.

NEPTUNO 1

Trgovci vam bodo razen obljubljenih akcijskih cen ponudili še sumljivo kakovost blaga. V času retrogradnega Merkurja ne kupujte ničesar razen kruha in mleka. Ne podpisujte novih pogodb, ne začenjajte novih projektov. Ne določajte datumov za poroko ali druge pomembne dogodke. Svojo pot nazaj Merkur začenja iz znamenja Raka in lahko nekaterim  prinese slovo od stare ljubezni, ki ste se je oklepali kot rešilne bilke, čeprav ste vedeli, da je že zdavnaj umrla. Nekateri se bodo trudili s poslednjimi napori reševati svoje Srce. Najmočnejši bodo rekli adijo starim in preživelim vzorcem in ne bodo več gledali nazaj. Obračali se bodo proti  novi svetlobi, ki jo ponuja Mars v Tehtnici.

Retrogradni Merkur in retrogradni Neptun podpirata skrite ljubimce in skrite zaljubljence in jim ponujata ukradene trenutke sreče. Čarobni trenutki ljubezni so namenjeni tudi tistim, ki so shranili v Srcu spomine in se poslovili od neuresničenih sanj. Če je bila ljubezen iskrena, lahko skupna retrogradna pot Merkurja in Neptuna ustvari čudeže. Božanska inspiracija riše vesele obraze in omogoča uresničitev sanj. Preverite v svojem horoskopu, kako so postavljeni Neptun, Mars, Sonce in Merkur.

Pogumni, ki so se v aprilu odločili stopiti korak naprej, imajo možnost v času retrogradnega Neptuna (od 9. 6. do 15. 11. 2014) osvoboditi se bremen in porušiti nekatere stereotipne bariere in modele.

ASREOLOGIJA 25

Če slišite, kaj vam Kozmos šepeta, se bodo v vas prebudile moči, za katere niti ne veste, da jih imate. Pozabite na strah in se ne ustrašite, ker se bo gen nekega vašega prednika prebudil in se vam bo oglasil z nasvetom, da sprejmete in uresničite njegove želje. Raziščite svoje družinske korenine in poiščite povezavo med vami in tistimi, ki so umrli še pred vašim rojstvom. Mogoče ima kdo med njimi sporočilo za vas.

Omenila bi dva dogodka, ki nista napovedana v najbolj prijaznem in primernem momentu.

Inavguracija mladega španskega kralja Filipa VI. dne 18. Junija – v času retrogradnega Merkurja, Neptuna, Saturna in Plutona – zagotovo najavlja močne spremembe v monarhiji. Pravijo, da za vsakim uspešnim moškim stoji ženska. Zakaj bi bilo drugače, ko gre za kralja? Mlademu kralju, ki je rojen v znamenju Vodnarja, so zelo blizu ideje njegove žene Letizije. Njeno plebejsko Srce je gotovo bolj usklajeno z vibracijam delavskega razreda, kot pa naklonjeno bogatim desničarjem.

Ko pa gre za napovedane parlamentarne volitve, bi rekla, da se bo vse zgodilo v duhu negativne simbolike Neptuna: laži, prevare, zavajanje naroda z obljubami o spremembah,  ki se ne bodo zgodile. Oblast je sladka in se ji nihče ne odpove prostovoljno. Upajmo, da se bo Uran česa domislil.

MERKUR 10

Preizkusite svojo genialnost, patriotska čustva in zdravo pamet, pa boste vedeli, kaj bi bilo potrebno narediti!

 

Ana Malenica, Astrologinja

5. junija 2014