SKRIVNOSTNE MOČI KOZMOSA

NAPOVED ZA 9. TEDEN – OD 25. 2. – 3.3.2019

Danes je Luna, v Škorpijonu, vendar  je bolj pomembno to, da je tudi tekom prejšnje noči, ko običajno vsi spimo, bila v tem znamenju. Nekateri ste mogoče imeli preroške sanje, drugi moreče  nekateri ste si zapomnili sanje in drugi niste. Nekateri verjamejo v pomen sanj in jih tudi znajo razložiti, drugi pa ne.

Različni smo si in vsak od sedem milijard ljudi, na tem planetu je, na našo radost ali pa na žalost drugačen. Zato pa imamo nekaj, kar nas povezuje, to pa so zakoni, pravila, morala in tradicija. Luna v Škorpijonu nas usmerja na naše prednike in prvi v tej verigi so, naši starši. Če smo razmišljajoči in če ne gremo skozi življenje z zaprtimi očmi nas razmišljanja privedejo vedno do naših staršev. Tudi naša zgodba se začne z našimi starši, ki jih počasi spoznavamo, tako kot ves ostali svet okoli nas. Ko dobimo občutek, da živimo na planetu Zemlja in se ne spominjamo, da smo tukaj z našim privoljenjem in da smo pristali ravno pri tistih starših, katere je naša Duša izbrala.

Pred to odločitvijo naša Duša ni imela jasen vtis, ali se  želi roditi, kaj bo delala, kje in kako bo opravljala svojo nalogo, koga bo imela rada, s kom se prepirala in s kom živela na Zemlji. Skratka naši Duši nič ni bilo jasno, niti ji je to bilo pomembno, vse to trenutka, ko je napočil čas, da vstopi v  novi krog. Da smo se odločili roditi na Zemlji, nekim staršem, je večna skrivnost, na katero človek nima vpliva. Tukaj se srečujemo z dilemo kaj je res, kaj je starejše, jajce ali kura.? Ali se življenje začne z rojevanjem ali z umiranjem. Ni odgovora, tako kot nihče ne pozna odgovora na vprašanje, ali je otrok prvo izbral svoje starše, ali so starši izbrali svojega otroka. Pomembno je le, da  z rojevanjem otrok postane bitje, ki je dobilo svoj življenjepis, ki mu ponuja neki scenarij, ki ima svoj cilj in ta je, da preživimo svoje življenje po najboljših močeh.

Zgodba o nas in naših starših nas vedno potisne v vprašanje, zakaj smo se rodili? Predvsem takrat, ko nam ne gre vse po maslu, ko se naše življenje ne odvija tako kot bi si mi, to želeli. Takrat smo sposobni za marsikaj obsojati svoje starše, zakaj nas niso drugače vzgojili, zakaj nam niso preskrbeli materialnih dobrin in nam omogočili vzgoje, ki bi iz nas naredila uspešne osebe. Kaj je to uspešna oseba so vprašanja, ki so v tem času zelo aktualna in nas bodo spremljala skoraj ves čas, ko bosta Saturn in Pluton v znamenju Kozoroga.

Ne samo, da nas bodo spremljala, temveč tudi silila, da se spuščamo v svojo notranjost in  da iščemo odgovore v sebi in ne v drugih okoli sebe, sploh pa ne v obsojanju naši staršev. V teh analizah se bomo morali vračati daleč nazaj, k našim prednikom in se soočati z lastno genetiko. Genetika v našem horoskopu se vidi iz aspektov decilov, ki nam razkrivajo  programe po katerih smo narejeni. Govori o zakonitosti po katerih se mora neko človeško moško znamenje povezati z ženskim človeškim znamenjem, in po zaslugi njihove združitve se bo genetika prenašala naprej. Ta fenomen lahko praktično prikažemo tako, da se znamenje Dvojčka ( 3. znamenje v horoskopu) poveže z Devico( 6. znamenjem v horoskopu) ali ko se združita jajčece in spermatozoid, se celota zavrti in se ustvarjeni otrok pripravi, na rojstvo, ki  ga pospremi obvezni horoskop.

Vse do takrat dokler se ne ustvarijo pogoji, Duša ni konkretna, ona lebdi in se giblje v Kozmosu, kot celica, ki obstaja in čaka kozmične zakone, da jo aktivirajo. Šele takrat, ko se združita moško znamenje z ženskim znamenjem , se aktivira genetika in je preskrbljen tok razvoja evolucije človeške zavesti. To lahko pomeni, da je število 36 (Dvojček in Devica) naravni in obvezujoči genetski kod. Nasprotja naših staršev so izražena v tem številu in od tega je odvisna tudi naša lastna sreča. Če najdemo pravo povezavo med našimi starši imamo možnost najti tudi naš lastni smisel življenja. Lahko čutimo stabilnost, ki jo iščemo, prvo v sebi in posledično v drugih. To so teme, s katerimi se ukvarjata Saturn in Pluton v ozvezdju Kozoroga. Kozorog ni znamenje v katerem se planeti počutijo sproščeni in veseli, je pa znamenje, ki nas prisili, da sproščenost poiščemo v sebi, in sicer tam, kjer se v našem horoskopu skriva.

Če ni dobro utemeljenih razlogov za to,da nekaj nismo dobili v pravi meri, ni samo odvisno od staršev ali prednikov. Mogoče gre za to, da nismo, dobili zadosti ljubezni v domačem okolju, pozornosti ali denarja. To je vprašanje naše lastne odgovornosti in to je razvidno iz našega horoskopa. Mogoče tega nismo znali, ali nismo hoteli vzeti od staršev,bratov in sester, sorodnikov in partnerjev, tisto kar smo pogrešali. Na koncu koncev to postane samo naša težava, enkrat ko smo odrasli in stopimo po lastni življenjski poti naprej.

Vsi moramo iti čez takšne faze in če tega ne počnemo prostovoljno, nas na to prisilijo planeti. Zato je nujno, da se občasno prepustimo razmišljanju, koliko sami zmoremo delati na sebi. To je edina možnost, da bi lahko bili srečni. To si moramo sami preskrbeti, ker ta softer ne dobimo ob rojstvu v darilo, moramo si ga prislužiti. Na njemu moramo delati in to delo se začne prvo z razmišljanjem o sebi. Ni zadosti samo razmišljati, ali misliti, da smo razmišljali, treba je trdo delati na sebi in na odpravljanju svojih storjenih napak. To je kot generalno pospravljanje stanovanja. Nekdo samo poravna pregrinjala na postelji, ne da bi poravnal rjuhe, posesa po sredini sobe in ne pogleda po kotih, umazano posodo zloži v pomivalni stroj in ne vklopi vode, potegne zavese čez  umazana okna in prižge svetilke. Vse tako stori in pri tem misli, da je stanovanje pospravljeno. Zato se planeti vrtijo po svojih utečenih orbitah, da nas prisilijo, da delamo na sebi. Planeti se požvižgajo na ljudi, ki niso prej opravili generalnega čiščenja stanovanja. Vseeno jim je, tako kot jim je vseeno na mnoge naravne pojave, kot so veter, dež, sonce, požari itd

Poglejte kje ste? To vas vprašata Saturn in Pluton. Starši so dobri ali slabi le toliko,koliko je naša duša sebe našla. Če vaša duša sebe ni našla v tem življenju, če nismo dosti delali na sebi, kako lahko pričakujemo, da bo to počela v bodočih življenjih? Če sebe nismo našli na Zemlji v tem življenju, ali  mislite da bo v bodočih življenjih Duša našla svoj smisel? Ali boste vedno iskali vzrok v vaših  starših v prednikih in tarnali nad slabo usodo, ki jo imate in za katero so vsi drugi krivi, samo vi ne.

Ne mislim, da bi vse bilo drugače, če bi se vsi poglabljali v astrologijo. Iz mojega zornega kota bi to bilo zaželeno, da bi vsi malo poznali Astrologijo,ker bi lažje razumeli, kako je človek povezan s Vesoljem. Ni nujno, da ste vsi profesionalni astrologi, saj ne moremo vsi biti vse. Saj nismo niti vsi slikarji, pa uživamo v slikah umetnikov, ki so nadarjeni za to da slikajo in da za nas ustvarjajo slike, da  bi jih mi občudovali. Nismo vsi skladatelji, pa vseeno uživamo v glasbi. Stvar posameznika je, kako se odloči, vendar mislim, da razmišljanje o vsakem koraku, ki ga naredimo, o vsakem dejanju, ki ga storimo, da ima nalogo, da nam olajša življenje. In če tega ne počnemo, se nam zgodijo Saturn in Pluton v Kozorogu, ki nas sprašujejo, kje smo bili do sedaj.

Sedaj padajo okostnjaki ven iz zaprtih omar, dviguje se prah iz vogalov, ki so pokriti s tepihi, odmikajo se zavese, ki so skrivale umazana okna, zasmrdi nam umazana posoda iz pomivalnih strojev. Duša nam stoka pod bremenom bolečine, srce kriči po ljubezni, suha denarnica vpije po denarju in vi…. ? Kaj vi počnete sami s  seboj? Jokate ker niste imeli pravih staršev, ustreznega okolja v katerem ste živeli, pravih ljudi in na koncu, da niste vsi bili rojeni v zakonu med Dvojčkom in Devico.

Vzemite se v roke in razmislite prvo o sami sebi. Kam greste, kam ste namenjeni. Ni več staršev, ki vas ne razumejo, ki vam niso dali zadosti ljubezni, ki vas niso razumeli in podpirali. Ni več učiteljev, ki niso bili pravi, ker so zahtevali od vas, da se učite. Sedaj ste odvisni sami od sebe in od svoje sposobnosti. Če ne vidite prižgite luč, ne s pritiskom na stikalo. Luč v sebi se ne prižiga na ta način. Razmislite, soočite se s lastno temo in poiščite odgovore v lastni trmi, neučakanosti, nepripravljenosti da poslušate, nestrpnosti do drugih in zagledanosti vase. Če ste izgubili ljubezen je to samo zato, ker je očitno niste potrebovali. Poznate ljudski rek, ki pravi »Ko sem izgubil sem se zavedel kaj sem imel«.

Na takšna razmišljanja vas silita te dva planeta. Saturn na 17. stopinjah Kozoroga in Pluton na 22. stopinjah Kozoroga. Saturn potuje po svoji orbiti cca  trideset let in Pluton 250 let. Pluton v času,ko se giblje skozi neko znamenje sam nima velikih vplivov. Da se aktivira potrebuje podporo še enega ali več planetov v tem ozvezdju. Trenutno je to Saturn, ki mu bo delal družbo do konca leta 2020. Trenutno jima družbo dela še Venera, ki bo ostala v ozvezdju Kozoroga samo še nekaj dni in se bo po tem prestavila v Vodnarja. Pomembno je poudariti, da  se manj ali več, trenutno vsi počutimo prilepljeni kot netopirji na steno in se nam ponujajo le dve možnosti, da se to stanje spremeni. Ali se bomo odlepili in poleteli, kot orli v višino, ali se bomo posušili in padli na tla, pokriti z lastnimi iztrebki.

Imamo najavljene dramatične spremembe, ki se bodo dogajale v obdobju  leta 2019 do 2020., vse dokler bo Saturn v Kozorogu. Kakšne bodo spremembe, se bo videlo že tekom prvih dveh tednov v marcu 2019 leta. Venera, ki predstavlja ljubezen in denar bo prestopila v Vodnarja, 2. marca bo Merkur, ta čudežni in magični falot  nastopil v svojem  tri tedenskem retrogradnem gibanju. To se le neki od mnogih tehničnih signalov, ki nam jih pošilja Kozmos. Ne pozabimo pa najmočnejšega med aspekti, prestop Urana iz znamenja Ovna v Bika, kjer bo ostal nadaljnjih 6 let. To se bo zgodilo 6. marca, istočasno ko se bo odvijala konjunkcija mlade Lune v Ribah in  Neptuna v Ribah.  Vsi planeti  v Ribah nam odpiraj  iluzije na eni strani, ali pa prevare in laži na drugi strani. Ta kombinacija nas usmerja na množico tehničnih signalov in nam prinaša lažne informacije, pogodbe, manipulacije, veliko ekonomskih, političnih in finančnih poročil, ki imajo samo en namen, da nas zavajajo in nam projicirajo lažne občutke.

Priča smo dogajanj o zlorabah v Katoliški cerkvi. Vsi smo prepričani v verodostojnost in resnicoljubnost papeža, ki pa žal sam ne more vsega popraviti. Še veliko motne vode bo steklo, preden se bo izvir resnice razbistril. Prestop Urana iz Ovna v Bika je zelo velik astrološki dogodek. Bik vlada kravam in cena govejega mesa se bo dvignila, vendar tudi špekulacije, kot je škandal z govejim mesom iz Poljske je treba previdno obravnavati. Uran v Biku pomeni in hrano in denar. Takšnih mesnih škandalov, kot ga imamo sedaj z uvozom govedine za kebab iz Poljske, bo še nekaj tekom naslednjih 6 let. Uran v Biku je povezan z bankami, z financam in valutami. Ena med njimi je tudi kripto valuta. Vse to bo izpostavljeno dramatičnim spremembam, ker Uran pomeni visok rast in nizek padec. Če to povežemo z metaforo netopirja prilepljenega na steno, kot to počne Saturn z njim, najboljši nasvet je, da se v privatnem življenju ne ukvarjamo z zadevami, ki nam niso čisto jasne in na katere ne moremo vplivati.

Človek je svoboden šele takrat, ko materialno nima ničesar in ko je sam. Če nimamo materialnih dobrin, nimamo težav niti z davki niti z davčnimi napovedi, niti z zakoni, ki urejajo to področje življenja. Če smo sami, nimamo moralnih obveznosti do partnerja, otrok in sorodnikov. Imamo samo težavo z osamljenostjo. Človek ni otok in ne more živeti sam.Človek je največja vrednota in kar lahko naredimo, je da razmišljamo in da se odločimo ubrati pot poštenosti, kot edino možno pot, ki nas ne bo odpeljala v zablode Neptuna v znamenju Ribi. Naj nas vsa naslednja leta, spremlja dobra volja, pošteno ravnanje do sebe in do drugih, karkoli delamo, vodimo druge ali ubogamo druge. Če smo na takšnih mestih, da odločamo o drugih ljudeh bodimo toliko bolj previdni in odločni v tem, da ostanemo pošteni. Le to bo garancija, da smo naredili vse, da se bo tudi naš genetski kod oplemenil in za to nam bodo naši bodoči rodovi hvaležni.