SMO ALI NISMO?

NAPOVED ZA 11- TEDEN  od 11.3  – 17.3. 2019.

 

Če se bomo držali Lune v tem tednu, prognoze so sledeče:Teden bomo začeli z Luno v Biku in nekateri, ki bolj površno doživljate življenje boste brezvečjih naporov zvozili ves teden. Brez večjega vlaganja energije boste rahlo egoistično inuživalsko preživeli dva dneva v nakupih, dobri hrani in brez mislih, kako je tistim, ki ne živijotako kot vi. Drugim, ki bodo čutili tesnobo, ki bodo imeli tudi zdravstvene težave  svetujem,da poiščejo pomoč v veri in sledijo svojem življenju po vzorcu, da smo sami odgovorni le zatisto na kar imamo vpliv. Vse ostalo kar se nam dogaja ureja naša Karma. Če boste napolnjeniz vero v  Boga, Kozmos ali v sami, vedite da bo jutri novi dan in veliko novih dnevov bo vvašem življenju.

V torek bo Luna v popoldanskih urah že v znamenju Dvojčka. Zato je treba razmišljati osvojih besedah, katere  bomo izmenjali z osebami doma in v službi. Naj bodo le te jasne in ko se pogovarjamo, morami imeti v mislih, ali zastavljamo prava vprašanja, ali smo pravilno razumeli odgovore, ki so jih dobili in ponoviti naša vprašanja, če nismo pravilno razumeli.  Če govorimo o zvončkih, preverimo ali  cvetijo samo v našem gozdu in v sosedovem gozdu jih še ni. Pravijo, da zvončki napovedujejo pomlad, pa jih v letos v temčasu nisem še našla v svojem gozdu. Našla pa sem jih, prvič  na Trdinovem vrhu letos,na  višini 1.178 metrov.

 

Položaj Lune v Dvojčku v sredo bo dobil podporo sekstila Sonca in Plutona. Lahko pričakujemo močne instinkte, ki nam bodo inspirirali,  nekatera nejasna  področja življenja, ki govorijo o odnosu do nas  samih in do naših partnerjev. Lahko spregledamo kakšni so v resnici do nas  in tudi kakšni smo tudi mi do njih. Lahko, da nam ta bo kritičnost pomagala,da se naš odnos izboljša in da popravimo krivice, ki smo jih storili do drugih.Če smo izpolnili naloge, ki smo jih prejeli od Lune v Biku in v Dvojčku, tako kot to zahteva Kozmos, v četrtek v  popoldanskih  urah se bomo pripravljeni soočiti z Luno v Raku, kiprinaša nejasna čustva in emocionalne nestabilnosti znotraj družine. Ta Luna  nam bozastavila določena vprašanja, na katera ne bomo dobili jasnih odgovorov. Nekaterim bopomagal dober aspekt, ki se bo dogajal med Marsom v Biku in Saturnom v Kozorogu. Oba znamenja sta v zemeljski kvaliteti in nam preskrbijo manjkajočo stabilnost, ki nam Luna v Raku ne more. Zato priporočam, da se naslonimo na ta dva planeta, da bomo lažje prenesli preveliko občutljivost in ranljivost. Ne pomeni vsak povišan glas prepir. Mogoče včasih govorimo glasneje samo zato, ker tudi sami sebe več ne slišimo, pa mislimo, da nas tudi drugi ne slišijo. moramo tudi sami sebe bolj slišati.

V petek imamo možnost, da se res umirimo, ker se bo Sonce z roko v roki sprehodilo z retrogradnim Merkurjem in nas bo spomnilo, na moč lastne intuicije, empatije do drugih, sočutnosti, ki smo je mogoče pozabili in nam pogled usmeril na znamenja ob cesti, ki smo jih spregledali. Za nekatere se začenja vikend in se odvrtijo načrti, kako bomo preživeli konec tedna. Če bo sončno vreme, mahnimo v naravo. Tam se vedno nekaj dogaja in če smo dovzetni do narave, bomo našli marsikaj kar nas lahko razveseli. Ptički pojejo, drevje brsti, poganjajo rastline in se čuti neverjetna energija prebujanja. Obnašanje naših bližnjih lahko doživimo strogo osebno, če smo nagnjeni kritikam ali doživimo neosebno in za druge ljudi lahko razumemo njihovo stisko in jim podamo roko. Naj bo to predmet naše svobodne volje.

Kot astrologinja mislim, da je boljše da razmišljate, da tudi drugi imajo svoje težave in če vas ne kritizirajo in ne govorijo o svojih problemih, ne pomeni, da jim nimajo..Mogoče vas le želijo zaščititi od prevelikih skrbi, ki bi jih imeli če bi vedeli za njih. Prejšnji teden je večina med nami dobila potrditev, kaj se zgodi če planeti ravnajo po svoje .Tako kot politiki imajo svojo mantro,ki jo nenehno ponavljajo in govorijo o obljubah, ki se redko uresničijo, tako tudi planeti imajo svojo mantro in majhni zemljani imamo le svoje upanje,da verjamemo v tisto kar želimo in vidimo, kar pa ni realno sliko. In tako se naš svet vrti. danes, jutri in v nedogled. Pisalo se je 1. leto po Kristusovem rojstvu, sedaj že piše 2019. Kaj se je dogajalo pred Kristusovim rojstvom ne vemo, ker nas ni bilo tam in moramo verjeti kar nam rečejo zgodovinarji. Možno je, da bo v prihodnosti, neko svetovno združenje sprejelo odločitev, da se bo naš čas na novo začel računati, po rojstvu nekega politika, ki bo prišel kot Mesija in rešil vse naše dileme.

 

Svet se vrti, planeti se vrtijo, naj živimo mi vsi naj živi naš svet. Ne vem zakaj mora biti tako, vem pa, da ne gremo v pravi smeri! Vem. da se ne more dobro končati, če je sedanji svet sestavljen iz laži. Strokovnjaki se ne strinjajo ali smo že v Vodnarjevi dobi, ali se bo kmalu  začela ali čez sto let. Ne glede na vse, kar se nam dogaja, ne moremo pričakovati takojšnje utopije. Na mesto da smo ponosni na to kaj smo vse dosegli, v trenutku se obnašamo kot majhni otroci in počnemo neumnosti. Zakaj, zakaj in zakaj? Samo za primer vam navedem izstop Združenega kraljestva iz EU. Še vedno se premetavajo in žogajo med seboj eni in drugi in tretji in nimajo jasne poti niti cilja. Spomnimo se, da je glasovanje o izstopu Združenega kraljevska se dogajalo v času močnega retrogradnega Marsa ob koncu junija 2016 leta. Spomnimo se, da Mars ni planet poguma, ker on samo začne vojno in se po tem umakne, dokler se bitka ne konča. Takrat se ponovno pojavi, le da bi užival v krikih umirajočih in da se napije njihove krvi. Ne predstavlja Združeno kraljestvo samo princa Harryja in Williama in njegove žene Kate,ki polnijo strani rumenega tiska, javnosti se pa predstavlja slika njihovega idiličnega življenja. Združeno kraljestvo ne predstavlja niti mit oWinstonu Churchillu, ki ga slavimo kot heroja in nam ne pokažejo umazane resnice 2. svetovne vojne. Te resnice ne poznajo niti tisti, ki so dali svoja življenja za svobodo niti tisti, ki so napadali. Mrtvi ne govorijo, zmagovalci pišejo zgodovino. Kako lahko pričakujemo dober izid, če je vse farsa in igra. Zakaj nam to počnejo tisti, ki sedijo v tem evropskem parlamentu in se si ne predstavljajo kaj je revščina v kateri živi več kor polovica prebivalstva Evrope.

Danes lahko vidimo dve strani Jupitrova kvadrata z Neptunom. Oba planeta se nahajata vlastnem  spremenljivem znamenju katerim vladata. Jupiter je v Strelcu, ki pomeni upanje in pretiravanje in Neptun je v Ribah, ki pomeni vero in zablode. To pomeni, da imamo na eni strani pretirano obilje in na drugi strani histerijo in paniko ljudi, ki se borijo za golo preživetje. Niti eno niti drugo niti je realno niti uresničljivo. Ostane nam samo naša zdrava pamet in vera v svoje lastne sposobnosti, v lastne realne zaslužke, brez obljubljenih nakupov plačanih iz posojil in obljub tistih ki se borijo za položaje  v politiki in nam obljubljajo, da nam jutri prinaša ne vem kakšno blaginjo. Blaginja je tisto, kar imamo v žepu. To niso obljube o povečani plači, ki jo bomo dobili v letu 2020. Ali vemo, kdo bo vladal v naslednjem letu, če ministri letijo kot domine. Zakaj odletijo ministri v Sloveniji,  vedo le tisti iz ozadja, ki premikajo lutke na odru.

Kvadrat Jupitra in Neptuna nam bo 13. marca razkrilo oba obraza teh planetov .Niti je Eu tako močna, kot se dela in se samo pretvarja, da ne ve, da je naša trenutna valuta euro, praktično na razprodaji, niti je Združeno kraljestvo tako močno kot se predstavlja in svojemu narodu in evropski uniji. Žrtve so vedno mali ljudje, ki imajo vero v domovino in v čast. Sedaj je, na našo žalost samo čas, da imamo vero v sami sebe in v osebe okoli sebe za katere smo prepričani, da nas nikoli ne bodo izdali. Ker bo Merkur retrogradni v Ribah naslednje 3 tedne, lahko pričakujete nestabilne odnose. Ne ignorirajte mnoge kozmične, tehnične signale, ki nas bodo opozarjali na neresničnosti, laži in na spletke. Ne spuščajte  se v odločitve za katere nimate škarje in platno v svojih rokah. Ne verjemite v marketinška sporočila in televizijske reklame, ki vam ponujajo razne akcije in popuste. Kupujte le tisto, kar lahko otipate in probate in ne verjemite sladkim besedam, ki vam na dolgi rok obljubljajo raj na zemlji. To kar je danes raj, se hitro spremeni  jutri v pekel.

Nasploh bodite previdni med 16. in 17. Marcom,  ko bo Merkur na svoji osrednji točki. Takrat bo nastopil vrhunec zmedenosti, prevar in laži. To se nanaša  na vsak dogodek, ki se ni spremenil na bolje  v času začetka Merkurjeve retrogradnosti. Da nismo samo črnogledi, seveda je možno tudi nasprotje teh aspektov. To velja za tiste, ki ste domišljavi in dovzetni za rizike in izzive. Vi  lahko doživite obljubljen raj in to velja le za tiste srečneže, ki imajo v svojih natalnih kartah že začrtane realne osnove in podlage. Poskusite biti in ostati dobri in

verujete samo v ljubezen. Vera in ljubezen, ki jo nosimo v srcu je srcu je edino kar imamo svoje in tako naj ostane na vekomaj.