VELIKI KARDINALNI KRIŽ SLOVENIJI NAZNANJA POT DO REŠITVE

VELIKI KARDINALNI KRIŽ SLOVENIJI NAZNANJA POT DO REŠITVE

SLOVENIJA 11

Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra in za nekaj slaba. Za nekoga je še vojna sreča, za drugega pa že navadni dež nesreča.

Res je, da je v naši državi marsikaj narobe, pa vseeno se ne strinjam, da se ne moremo iz te krize dvigniti kot narod, ki ima svoje dostojanstvo, ne pa kot grešniki, ki se sramujejo svoje bede.

Zato želim že takoj na začetku poudariti, da se veliki kardinalni križ, o katerem so astrologi v aprilu veliko pisali in tudi najavljali slabe dogodke, ne more enostransko obravnavati. Ko govorimo o naši domovini, lahko rečemo, da nam bo VELIKI KRIŽ PRINESEL TRAJNE, DOBRE IN KVALITETNE SPREMEMBE, KI SE BODO POKAZALE V NASLEDNJIH 40 LETIH.

Planetarni kardinalni križ za nekoga pomeni, da ga bo Vesolje »razpelo na križu« in ga bo v duhu simbolike planetov, ki ta križ tvorijo, v naslednjih nekaj letih brez usmiljenja potisnilo v globoke spremembe.

Za druge ta isti križ lahko pomeni željno pričakovano priložnost, ki mu je ponujena s strani Vesolja, da ga »snamejo s križa«, na katerega so ga razpeli ljudje v preteklosti.

Za nekatere politike v Sloveniji bo ta čas po velikem križu boleč, ker se bodo razkrivale resnice, ki bodo za njih usodne.

Za slovenski narod bo to čas streznitve, ker bo dojel, da je zadnjih 23 let živel v lažeh. Za to bolečino ni zdravila in vsi se  bomo morali spustiti do najglobljih prepadov v naših dušah, kamor smo se skrili na begu od odgovornosti. Zavestno smo dovolili, da so nam na križu »razpeli« domovino, mi pa smo peli  ode svoji samozadostnosti. Bolelo nas bo, ko se bomo začeli vračati v resničnost in uvideli, koliko je vsak državljan zadolžen  ter da bomo morali razen sprejemanja finančne odgovornosti položiti še moralne račune pred svojimi otroci, vnuki in pravnuki.

slovenija 1

Ali vemo, zakaj se nismo vprašali, v kakšnem svetu živimo? S čim so nam izpirali možgane, da smo verjeli v zgodbe o blaginji? Zakaj smo toliko let potrpežljivo prenašali »umiranje na križu« in čakali, da nas nekdo sname dol?

Jezusu Kristusu je že tretji dan uspelo vstati od mrtvih. Slovenski narod so (ko je bil še zelo živ in zdrav), »tisti« na križu razpeli in ga pustili 23 let krvaveti.

Ali se sedaj zavedamo, da aprilski kardinalni križ pomeni za Slovenijo priložnost, da jo bo Vesolje snelo s križa, na katerega so jo njeni »pogumni in plemeniti sinovi« razpeli takoj po osamosvojitvi?

Ali se sedaj zavedamo, da se je v trenutku, ki naj bi se ga spominjali kot najbolj svetlega dela zgodovine, v resnici začela agonija počasnega umiranja?

Ali smo pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje napake v preteklosti in vzeti v svoje roke prihodnost, ki bo kopija tistega časa v preteklosti, ko smo dobro živeli, ko smo imeli ne samo polne želodce, temveč tudi polne denarnice in bančne račune?

Prepoznajmo sedanji čas kot priložnost, da postanemo pogumni in da v svoja življenja prikličemo dobre misli in okoliščine, ki nam bodo prinesle boljše življenje. Zaupajmo sebi in svojim spominom iz časa, ko smo živeli dobro in brezskrbno. Zaupajmo svoji viziji, da smo sposobni ustaviti sedanji čas  moralne in finančne revščine in se začnimo boriti za naša lastna življenja tako, da se združimo v Ljubezni eni do drugih. Zaupajmo svoji potrebi in svoji moči, da se odločimo, da bomo kot narod, ki ima veliko srce, sledili le človeku in ljudem, ki nas imajo resnično radi. Zaupajmo pravim ljudem, ki bodo v nas prepoznali in videli ljudi, ne pa le volivce, ki so jim potrebni samo na dan volitev.

Veliki kardinalni križ označuje planetarno konfiguracijo, pri kateri se štirje planeti postavijo na ekliptiki na štirih točkah tako, da je vsaka od njih ena od druge oddaljena za 90 stopinj ter na ta način ustvarijo navidezni križ in kvadrat. Kardinalne točke v horoskopu predstavljajo znamenja: Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog. V sedanjem križu sodelujejo: Uran na 13. stopinji Ovna, Jupiter na 13. stopinji Raka, Mars na 13. stopinji Tehtnice in Pluton na 13. stopinji Kozoroga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tako kot planeti s svojim magnetizmom vplivajo na ljudi, tudi zvezde in planeti urejajo medsebojne odnose. Ko se planeti postavijo na kotne točke v ekliptiki, so njihova delovanja še bolj izražena, ker s svojimi delovanji sprožijo  procese očiščevanja medsebojnih odnosov, vzrokov in konfliktov, ki so nastali v preteklosti.

slovenija 18

Odcepitev Slovenije od Jugoslavije in nato njena osamosvojitev sta bili dejanji, ki bosta ostali zapisani v zgodovino Slovenije in slovenskega naroda kot najbolj svetel dogodek. Njen prvi predsednik Milan Kučan je ob razglasitvi samostojnosti izrekel preroške besede, ki se jih bomo vsi spominjali: „Danes so dovoljene sanje“. Ali smo se zavedali globljega pomena njegovih besed? Ali se je on sam zavedal, da se bodo naše in njegove sanje spremenile v nočno moro?

Tisti dan so ljudje še lahko sanjali tisto, kar smo imeli pred osamosvojitvijo: zaposlitev za nedoločen čas, urejeno zdravstvo, šolstvo, kulturo, zdravo hrano in predvsem bogato, varno in stabilno državo.

Kdo bi si takrat upal pomisliti, da bo v Sloveniji že čez 23 let  petina prebivalstva živela na robu lakote in revščine ter da bo država zadolžena za 80 milijard?

Kdo bi si takrat upal povedati na glas, da so na dan razglasitve Republike Slovenije isti ljudje, ki so bili zaslužni za osamosvojitev, svojo novo, mlado državo »razpeli na križu« in jo obsodili na počasno umiranje?

Lahko smo hvaležni dvema dejavnikoma, da je država še živa. Prvi dejavnik, ki je Slovenijo ščitil, je geo-kozmična konstalacija, ki je Sloveniji naklonjena. Drugi, zemeljski dejavnik, ki je mlado državo zaščitil pred morebitnim še slabšim stanjem, se skriva v dejstvu, da je bila Slovenija v času odcepitve od Jugoslavije tako bogata, da so jo imeli posamezniki možnost brezsrčno ropati. Če ne bi bila Slovenija tako bogata, bi jo njeni mentorji že zdavnaj prodali.

Se še spominjate, koliko tovarn je bilo v Sloveniji? Ali se spominjate Alpskega mleka, Fructalovih sokov, perila iz Pletenine, Murinih oblek… ? Naj tu neham naštevati, da vam od žalosti ne bo počilo srce, pa ne na dva dela, kot je o tem pel Toše Proeski. Bojim se, da bo žalost raznesla srca vseh dobrih in pridnih Slovenk in Slovencev na 23 kosov. Za vsako leto osamosvojitve po en kos.

SLOVENIJA 14

Ali ste vedeli, da so se planeti tako postavili zadnjič v velikem križu leta 1931 in so najavili 2. svetovno vojno, ki je odnesla v smrt 61 milijonov ljudi, ki so se borili proti fašizmu, in 12 milijonov ljudi, ki so bili na strani fašizma? Tudi ta kardinalni križ bo naredil svoje.

Pluton lahko predstavlja smrt preteklosti ali pa smrti v prihodnosti in najmočnejše katastrofe. Jupiter je simbol blaginje in materialnih dobrin, ekspanzije, zaščitnik sodišč in pravosodja, bogastva, bančništva in duhovne rasti. Je najmočnejša naravna sila, ki pa izziva tudi katastrofe neskončnih razsežnosti.  Predstavlja simbol velike preobrazbe preko rušenja in uničenja starih vzorcev načina življenja in družbenih ureditev. Podpira terorizem, nasilje in eksplozije.

Uran predstavlja znanost, elektroniko, informatiko, atomsko fiziko, kvantno fiziko. Povzroča šoke in nepredvidene dogodke, revolucije in vstaje.

Mars predstavlja akcijo in nove začetke, amputacijo in gradnjo mostov, ki povezujejo dve obali.

Imamo mali ljudje še kaj svojega, kar nam lahko pomaga, da se dvignemo? Kaj imamo, kar nam še niso ukradli? Volilno pravico! Ne podarjajmo svoj glas slabim politikom in slabim  ljudem, ki sedijo na pomembnih stolčkih. Naj bo naš volilni glas as, ki ga bomo potegnili iz rokava, ko bomo šli na volitve za EU poslance ali na referendum o odpiranju arhivov.

Tisto, kar se lahko proda, se ne podarja. Ne podarjajmo svojega glasu, če so na seznamu slabi ljudje, niti jim ga ne prodajmo – ker je naš glas naše bogastvo. Preko svoje volilne pravice recimo „NE“ vsakemu, ki ne dela za svoj narod, pa čeprav je to naš brat, oče, sorodnik ali prijatelj. Ustavimo tiste, ki nam sesajo kri in nas porivajo v finančno in fizično suženjstvo.

A 2

Po internetu kroži slogan, kaj je izhod za Slovenijo. Nekdo je napisal:

»Trije možni izhodi so iz krize v Sloveniji:
– avtobusna postaja,
– železniška postaja in
– letališče Jožeta Pučnika.«

Verjemite mi, da iz Slovenije ne odhajajo tisti, ki so na seznamu ogroženih, ker ti nimajo niti za avtobusno vozovnico od Šiške do Centra. Večina teh, ki odhajajo, ima soliden standard, nimajo pa patriotskih čustev. Odhajajo le začasno – do takrat, ko se bo Slovenija ponovno dvignila.

Verjemite mi, da se bo Slovenija dvignila, ker tako Vesolje želi.

Zato se je zgodil veliki kardinalni križ.

Če zaupate znanju astrologov, vam bodo lahko postregli z verodostojnimi podatki, ki lahko zelo realno pojasnijo trenutno politično situacijo v Sloveniji in v svetu.

Veliki križ se je začel oblikovati v času, ko so kristijani in židje praznovali svoja velika praznika, pasho in veliko noč. Oba praznika metaforično predstavljata v duhovnem smislu preporod.

Nekatere politike bodo zaradi vplivov planetov, ki so udeleženi v velikem kardinalnem križu (med Marsom, Uranom, Jupitrom in Plutonom), »razpeli na zemeljskem križu brez možnosti vstajenja«. Samo na takšen način bo narod končno spregledal, kdo so njegovi resnični sovražniki in bo lahko vzel usodo v svoje roke.

Večino ljudi pa, ki živijo na robu revščine v Sloveniji, bodo pravočasno »sneli s križa« in s tem prižgali zeleno luč za pričetek procesa njihovega oživljanja.

slovenija 19

SLOVENIJA 17

SLOVENIJA 16

slovenija 20

 

 

 

 

 

Pri procesu rušenja starih vzorcev in nadaljevanja oživljanja slovenskega naroda se bodo izkazale štiri osebe, vsak v skladu s svojim horoskopom in s svojim poslanstvom:

–       Alenka Bratušek, rojena 31.03.1977, Luna v Levu;

–       Zoran Janković, rojen 01.11.1953, Luna v Raku;

–       Igor Šoltes, rojen 22.08.1960, Luna v Vodnarju;

–       Janez Janša, 17.09.1958, Luna v Škorpijonu.

Nihče v Sloveniji ne želi, da se naš svet spremeni na bolje z revolucijo ali uporabo vojaške sile, zato je Vesolje naklonjeno slovenskemu narodu in mu bo omogočilo ustrezno podporo na način da:

– je točko Ovna določilo Alenki Bratušek, sedanji premierki,

– bo na točko Raka postavilo Igorja Šoltesa!,

– bo na točko Tehtnice postavilo Janeza Janšo!,

– na točko Kozoroga pa bo postavilo Zorana Jankovića!

Morali bomo prenehati s prakso sprenevedanja, podlih strasti in političnih intrig in iger, ki imajo za namen le rušenje  nasprotnikov. Padale bodo laži in maske, razkrivale se bodo zakulisne politične igre in spletke.

Zgodili se bodo tudi nepričakovani izidi, vendar to ne bo niti približno tako, kot je bilo takrat, ko smo imeli volitve, na katerih je zmagal Zoran Janković. Takrat je bil Mars v znamenju Device in je zelo dobro opravil svoje delo. Devica je zemeljsko znamenje in ne podpira plemenitih lastnosti v Marsu. Sedaj  je Mars v znamenju Tehtnice, ki sili Marsa, da gradi medsebojne odnose in mostove, ki povezujejo obali dveh rek, ki se zlivata v morje.

Po mitologiji poznamo dva boga vojne: Marsa in Ateno. Mars je prepirljivi bog, ki ni znan po pogumu in prihaja na teren, ko je bitka končana, da lahko uživa v krvi in v krikih umirajočih. Boginja Atena je tista, ki v vojni pomaga tako zmagovalcem kot poražencem.

SLOVENIJA 15

Čas nam bo prinesel velike spremembe, ki so bile najavljene že leta 2010. Do sedaj smo se lahko pretvarjali in se sprenevedali, da ne vemo, za kaj gre. Če nam je to všeč ali ne, pa bomo kmalu priče razkrivanja skrivnosti, padale bodo glave in zavese na mnogih področjih. Vendar to še vedno ni razlog za paniko in dramatiziranje. Kar smo skuhali, bomo morali tudi pojesti, brez zatiskanja oči pred resnico.

Morali bomo spregledati, kdo so ljudje, ki jim podarjamo svoj glas. Morali bomo spremeniti vse, kar ni dobro za narod, se prilagoditi okoliščinam in spremeniti naša stališča, predsodke in ideologije. Morali bomo pozabiti preteklost in pustiti mrliče v svojih grobovih ter se distancirati od posameznikov, ki nas porivajo nazaj v sovraštvo. Morali bomo sprejeti zgodovinska dejstva in se boriti z resnico proti tistim, ki želijo ponarediti zgodovino.

Karkoli bodo rekli in naredili tisti, ki širijo sovraštvo, in ne glede na to, kako se bo referendum o odpiranju arhivov iztekel, se resnice o 2. svetovni vojni ne da spremeniti. Resnica je, da je v 2. svetovni vojni umrlo več kot 61 milijonov ljudi, ki so bili žrtve fašizma in 12 milijonov  tistih, ki so bili na strani fašizma.

 

SLOVENIJA 13

Ne moremo spremeniti resnice, da so bili Stalin, Franklin Roosevelt, Charles De Gaulle, Winston Churchil in Tito priznani kot vodje, ki so bili na čelu osvobodilne vojske, ki se je borila proti fašizmu.

Nihče ne more spremeniti zgodovinskega dejstva, da so bili Hitler, Mussolini in japonski cesar Hirohito na strani fašizma. Nihče v Sloveniji ne more spremeniti resnice, ki jo priznava ves svet (razen bolnih umov posameznikov) – da so bili Hitler in njegovi zavezniki sovražni fašisti.

Vsi se bomo morali »prezračiti« od neplemenitih in lažnih misli. Veliki kardinalni križ nas bo prečistil in nam pokazal, kje je naše mesto. Morali bomo sprejeti resnico, da so politični vodje začasni in da bodo enkrat odšli, narod pa bo ostal.

Žalostno je, da se posamezniki ne zavedajo, da jim življenjska energija odhaja in da so vsak dan starejši. Verjeti moramo, da se bodo dogajali čudeži in da bo planetarna nevihta očistila atmosfero in nam še enkrat pokazala, da je vse minljivo razen Ljubezni in plemenitih dejanj.

baza 9

Ana Malenica