Horoskop

NAPOVED ZA SLOVENIJO ZA 2014 LETO, ki je bila objavljena v reviji »Jana« v št. 53 od 30.12.2013.

LETA 2014 BOMO IZSTOPILI NA POSTAJI, KI SMO JO ZGREŠILI IN UJELI VLAK, KI SMO GA ZAMUDILI
ob osamosvojitvi so tisti, ki so jo pripravljali zmešali čarobni napitek in ga razdelili narodu v takšnih dozah, da je zaspal. Tako je ob prihodu vlaka na postajo, kjer je čakala svetlo prihodnost, večina trdno zaspala, trdno spala in sanjala o državi, kjer se cedita med in mleko.

Medtem pa so junaki slovenske osamosvojitve v sodelovanju z zunanjimi pomočniki prodali in porušili tovarne in izpraznili bogate zakladnice z denarjem za šolstvo, zdravstvo, kulturo. Leta so minevala, narod se je počasi prebujal, a je bilo vse zamujeno.

PAMETNE REŠITVE

Najpomembneje bi bilo sprejeti zakon o etiki in ga zapisati v ustavo. Brez definicije bo etika enako kot resnica ali poštenost le stvar posameznika. Vsi vemo, da kraje, goljufije prevare in drugi kriminalna dejanja niso dovoljena, pa jih vseeno izvajajo ravno tisti, ki bi jih morali preprečevati.

Zvezde nam jasno povedo,kaj je treba storiti in narod to dobro razume in bi to tudi naredil, če na oblasti ne bi bili tisti, ki so to povzročili.

Jupiter nam jasno in glasno pove kdo so bili tisti, ki so v zadnjih 20 letih povzročili trpljenje slovenskemu narodu in to počnejo še danes. V isti sapi nam Jupiter, pa pove tudi to, da na stolčkih, v katerih sedijo funkcionarji, ki odločajo koga kako kaznovati, sedijo. V isti zgodbi se ne more iskati krivca in sodnika.

Mogoče bi bilo dobro obuditi ideje ga. Janeza Drnovška, ki je imel načrt, kako se znebiti škodljivcev. Da so njegove zamisli in načrti ovirali dejanja slovenskih politikov, ki so še vedno prisotni na politični sceni, dokazuje tudi rop bančnih sefov v SKB. V sefu so razen denarja bili skriti še dokazi, ki bi zamajali politično sceno, če bi prišli v javnost.

VLAK V BOLJŠO PRIHODNOST

Nič tako pretresljivega se ne bo dogajalo v prvi polovici 2014, tako kot se ni dogajalo leta 2001. Tudi takrat je bil Jupiter v znamenju Raka. Takrat je 6. slovenski vladi predsedoval dr. Janez Drnovšek. In to je bilo dobro. Sedaj je Jupiter spet v znamenju Raka in je na čelu 11. slovenske vlade Alenka Bratušek.

Čez 12 let bo Jupiter ponovno v tem znamenju in se bo takrat pisalo leto 2026. V svojem zadnjem krogu,. med 2001 in 2013 letom je bil Jupiter, ki iz ima med svojimi obveznostmi tudi bogatenje, glede tega dejaven le za slovensko elito.

V letu 2014 bo Jupiter začel kazat drugo plat svojega značaja. Začel bo svoj pohod, zato da slovenskemu narodu, ki je že utrujen od čakanja na boljše čase, pomaga, da se prebudi in da se povzpne na vlak svetlobe, s katerim se bo odpeljal v boljšo prihodnost.
Jupiter bo narodu ponudil upanje v pravičnost pravosodnega sistema in mu dal modrost, da ohrani mirno kri. V letu 2014 Jupiter še ni niti pripravljen niti zmožen kaznovati, tistih, ki so odgovorni za revščino ljudi. Pripravlja pa konkretne programe, kako se bo tega lotil v letu 2015.

PREMIERKI SO ZVEZDE NAKLONJENE

Naša premierka Alenka Bratušek bo imela vse pod svojo kontrolo, vse dokler bo Jupiter v Raku, torej do prve polovice 2014 leta. Uspešno se bo upirala moškemu principu rušenja njenega položaja z agresijo in manipulacije. V svojih rokah bo imela adute, ki bodo prepričali opozicijo (Janša), da je cena njenega umika s položaja predsednice vlade previsoka tudi za njega.

Kljub temu se bodo na vseh področjih življenja spremembe dogajale hitreje kot v prejšnjih letih. V prvi polovici leta bodo to znani scenariji po vzorcu“isti fotelji, druge zadnjice“.

V drugi polovici leta 2014, ko bosta Mars in Jupiter skoraj sočasno zamenjala znamenji, (Jupiter bo prestopil iz Raka v Leva in Mars iz Tehtnice v Škorpijona) se bo pojavila osebnost, ki bo v vlogi pravnega zagovornika v imenu NARODA tožila DRŽAVO SLOVENIJO, ker je dovolila, da so ljudem bile ukradene službe in s tem tudi možnost, da bi se dostojanstveno preživeli.

POGUM SLOVENIJE V EU
Po zaslugi premierke ge. Bratušek, ki je naklonjena slovenskemu narodu in je zagovornica pravičnega življenja, bodo v Bruslju začeli drugače gledati na Slovenijo. To ne bo zaradi tega, da bi Slovenijo resnično imeli radi. Presenečeni bodo nad pogumom naše „ognjene lady“, nad tem, da se upa zoperstaviti lobijem v domu pohotne Mamice Evrope in trmasto vztrajati na svojih stališčih. Ni ji enostavno voziti slaloma na strminah evropske unije v tem norem času, ko nihče več ne ve zakaj gre. Edino kar je jasno, tistim iz EU, ki so ne samo Slovenijo, temveč tudi vse druge članice pripeljali v slepo ulico, je da želijo zadržati to skupnost, ki je koristna le za tiste, ki jo upravljajo.

SVET IN EVROPA
V nasprotju z našo premierko, zvezde ne bodo podprle gospo Merkel, ki bo s svojim nepremišljenimi in tendencioznimi potezami ter igrami s denarjem pripeljala na rob bankrota gospodarstvo in bančništvo v nekaj držav evropske družine.

Plejade ne bodo podpirale niti ekspanzijo homoseksualnega dela svetovne populacije, ki bodo preko svoje spolno usmerjenosti skušali obvladovati finančne tokove. Razkrivanje številnih škandalov bo povzročilo resne spremembe v skoraj vseh državah članicah EU.in zamajale temelje zgradbe EU. S finančnimi instrumenti se bodo nemiri utišali le na površini.

V 2014 bodo vse vlade sveta opozorjene na to, da se v času bivanja Urana v znamenju Ovna, prebujeni narodu ne bodo ustavili, ter da se bo njihova potreba po boljšem in pravičnejšem svetu krepila. Jasno bo, da ljudje hrepenijo po ustvarjanju novih družbenih sistemov, ki bodo okrepili ekonomski položaj večine ljudi in jim omogočili več odgovornosti za njihove socialne potrebe.

ŽENSKI POZITIVIZEM

Pojavila se bo še ena ženska ikona na svetovnem poligonu, ki bo naklonjena naši premierki. Že pred 20 leti sem napovedala prihod časa, ki sem ga poimenovala ženski pozitivizem. To pomeni reševanje vseh problemov povezanih z družino, narodom in življenjem, na način kot to počnejo ženske, matere. Ali ni celotno Vesolje velika maternica, ki rojeva dobra ali slaba obdobja, odvisno kdo je “otroka” oplodil. Če je oče, agresivni moški, otrok bo tudi agresiven in destruktiven. In če je oče human in mehek človek, oplojeni otrok bo humanist in borec za človeške pravice.

DOMAČA POLITIKA

Na politični sceni bo še vedno prisoten duel med dvema »JJ« Janez Janša in Zoran Jankovič. Janez Janša se bo ukvarjal z zdravstvenimi težavami in kljub temu, da ima svojo osebno zdravnico, bo njegova bolezen velika uganka. Mogoče se odgovor skriva v simboliki Lune, ki v mundani astrologiji predstavlja narod in v horoskopu človeka njegovo dušo. Duša posname vse od reda, tisto, kar so nam naredili, tako kot tisto kar smo mi drugim naredili. Mnogo solz je bilo pretočeno zaradi dejanj vodje, ki je pred 23 leti usmeril slovenski vlak v napačno smer.

Bolezen je lahko elegantna in milostna poteza s katero Vesolje uravnoveša dogodke, ko človek umolkne. Nihče nima pravice globinske potrebe naroda in delavske klase utišati, tako kot se zmanjša glasnost na radiu ali televiziji. Narod ni stroj, ki ga lahko vklopiš ali izklopiš, po potrebi.

Zoran Jankovič bo pokal od zdravja in se bo še naprej smejal in naredil vse po svoje.

Dve politični osebnosti rojeni v znamenju Strelca bosta morali dobro premisliti, kam sta namenjeni. Za Gregorja Viranta že vemo, da je njegova lastnost spreminjanja barve v stilu kameleona. On sam nas bo opozoril na še eno posebnost. Kameleon ima jezik, ki je dolg, kot je polovica njegovega telesa, ter je njegovo najmočnejše orodje in orožje. Kaj se zgodi, če ga iztegne predaleč?

Znano je, da so rojeni v znamenju Strelca lahko svetniki, če so na višji duhovni ravni, če so na nižji, so škodljivi, ker so največji manipulatorji v horoskopu. Zakaj se je odločil Igor Lukšič, bo povedal sam.

V horoskopu Slovenije je Luna (narod) v znamenju Strelca, v položaju, ki govori o karmi (12 hiša). Če bi osamosvojitev bila razglašena samo 2 dni kasneje, bi usoda Slovenije bila drugačna, boljša. Nihče me ne bo prepričal, da pri izbiranju datuma za razlaglasitev niso bili zraven tudi astrologi. Če pogledamo skozi zgodovino so kralji imeli svoje lastne astrologe, ki so lahko delali samo za njih. Tudi danes ni drugače. V posvetu z astrologom se načrtujejo mnogi politični in poslovni dogodki.

Zato so osebe rojene v znamenju Strelca, z podznakom Strelca, z Luno v Strelcu, ali z močno planetarno konstelacijo v Strelcu, za Slovenijo usodne.

Recimo Janez Janša je v podznaku Strelec. Če bi se pred 23 leti odločil drugače, kot se je odločil, lahko bi postal ikona slovenskega naroda in vodja, ki bi naredil v Sloveniji raj na zemlji. Res škoda, da se je tako izteklo, kajti v svojem horoskopu ima tudi izjemne kvalitete.

Naj omenim še Igorja Šoltesa, ki pa lahko postane ikona slovenskega ljudstva, ker ima čisto karmo in ima rad slovenski narod.

BLIŽAJOČE SE SPREMEMBE IN TRANSFORMACIJE

Vsi, ki so na politični sceni v 2014 še ne vedo kakšne čudeže je sposobno pripraviti Vesolje. Jupiter je dvakrat kaznoval ljudi. Enkrat, ker so bili preneumni in drugič, ker so bili preošabni in so segali po tistemu, kar je namenjeno bogovom.

Danes so na svetovni sceni nekaj posameznikov, ki mislijo da so bogovi. Jupiter se bo spet odzval v svoji simboliki in ukrepal, Pojavil se bo kot tožilec, ki bo v imenu NARODA tožil DRŽAVO , ker je pokradla svoj narod. To bo le eno od svetovnih čudes, na seznamu dogodkov, ki bodo nakazali bližajoče spremembe v letu 2014.

Z vstopom Urana v ozvezdje Ovna 2010 leta, se je proces preobrazbe, kajti Uran je začel brisati meje med materialnim svetom, ki so ga posamezniki kreirali v svojih bolnih možganih in med tistim, kar je Vesolje v resnici namenilo človeku.

Junija 2014 bo proces transformacije dosegel Slovenijo in tudi v drugih državah dosegel tisto kritično točko, na kateri človek ne more več imeti materialnega sveta pod svojo kontrolo. Združili se bodo Jupiter ( vrhovni sodnik in pravičnik) in Sonce ( najmočnejši planet) v Raku, ( narod) z Neptunom v Ribah ( kolektivna zavest ljudi) in Saturn v Škorpijonu ( čiščenje in udejanjenje).

To ni najava kataklizme. To je le naznanilo, da bo narod dojel, da odgovornost za naš svet ne pripada le politikom in vladarjem, temveč vsakemu človeku, ki je na zemlji. Neptun v Ribah nam sporoča, da ima vsak posameznik pravico do uresničitve svojih sanj
Zato pazite, vi ki ste še danes na politični sceni v Sloveniji in ki ste imeli prste, ko ste pretakali med iz velike skupne, narodne sklede v svojo sklede. Normalno je, da ste morali pri tem početju prste polizati in to vam niti Vesolje niti narod niso zamerili. Zamerijo vam pa to, da ste iz meda naredili napitek in ga narodu razdelili. Ali veste, da za 1 kilogram medu čebele morajo obiskati več kot 4 milijona cvetov in preleteti pot , ki je štirikrat daljša od obsega naše planete.

Koliko milijard delovnih ur pridnih rok slovenskih delavcev je bilo vloženo, da se je ustvarilo premoženje, ki je bilo pokradeno?
Kdo bo odgovarjal za dejanja, preko katerih se je umazala karma naroda, ki je bila čista in sveta. Slovenski narod je med tistimi redkimi narodi, ki nikdar nobenega niso napadli niti zasužnjili in so zaradi svoje čiste karme bili izbrani za višje cilje?
Vesolje nikdar ne bo odpustilo tistim, ki so pustili krvave madeže na disku karme mlade države Slovenije?