Lev 2014

LEV (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA v letu 2014?

Mislijo ljudje, da je moč vas Levov, skrita v simboliki sonca, ki je vaš vladar. Sonce predstavlja v astrologiji čast in dostojanstvo. Preko sonca boste Levi “zarjoveli” in se boste postavili v položaj kralja, ki se bori za svoje krdelo.

Ampak najmočnejše orodje in orožje za Levinje in Leve v letu 2014 bo ljubezen. Planeti vam ponujajo možnost, da ljubite močnejše, kot ste kadarkoli ljubili in bili ljubljeni. Ponuja vam priložnost in možnost, da se zaljubite tako močno, da boste mislili, da ste se dotaknili samega sonca, lune, Venere, Marsa i celega Vesolja. V tem letu ne bo najmočnejša ljubezen do moškega ali do ženske. V tem letu se boste zaljubili v življenje.

Že na začetku januarja boste imeli srečo, da doživite življenje v blišču in veselju in boste želeli, da januar traja vse do decembra. Za nekatere je možnost srečanja karmične ljubezni, za druge usodna poslovna priložnost. Za nekatere se bo prikazal angel zdravja in odnesel vsa bolezenska znamenja.

Nekateri se boste preko januarskih dogodkov osvobodili bremena ega, oholosti, ošabnosti in potrebe po dominaciji nad partnerjem/ico ali drugimi družinskimi člani.

Koliko boste dobro razumeli vesoljna sporočila v januarju boste preverili v obdobju od 17. julija, ko se bo Jupiter prestavil iz ozvezdja Raka v ozvezdje Leva. Druga polovica avgusta vam bo prinesla radost na vsakem koraku in je samo od vas odvisno, koliko te radosti boste deležni. Več je boste zaužili, več je boste lahko podarili in več jo boste dobili nazaj.

V letu 2014 imamo tudi 2 solarni eklipsi (sončni mrk) v fiksnih znamenjih. Prva eklipsa bo 29. aprila v znamenju Bika in druga v znamenju Škorpijona 23. oktobra.

Za vas, ki ste rojeni v znamenju Leva to pomeni soočanje s svojim emocionalnim delom , srečanje s svojim srcem, ki je vir življenja. Ne spregledujte teh darov, ki vam jih pošilja Vesolje in zagrabite z odprtimi rokami vse kar vam je položeno na prsi.

LJUBEZEN

V tem letu niti samskim niti vezanim ne bo monotono, kar se tiče ljubezenskega življenja. 2014 leta se boste spominjali kot obdobja, ko ste bili “zelo živi” in ko ste življenje čutili kot darilo nebes ali boga.

Nekateri od vas bodo srečanje z usodo doživljali preko dramatičnih trenutkov, ker se bodo morali odločati med starim načinom življenja, kjer je vse znano in novo inspiracijo božanske ljubezni, ki bo ponujala ogenj, za katerega ne boste vedeli, ali bo za vas grmada na kateri boste zgoreli, ali božanski ogenj, ki vas bo dvignil v nebesa.

Za karkoli se boste odločali vedite, da se splača spustiti v svoje srce in pogledati kaj je notri. Brez straha in brez dvoma zagrabite vse kar se vam ponuja. Ne dvomim, da boste znali presoditi, kaj se sme in kaj se ne sme. Ne dvomim, da se boste odločali pravilno in v skladu z etičnimi zakoni.

Ne dvomim v vaše čiste namene in da boste s svojim iskrenim odnosom vse situacije vezane za partnerstva reševali tako, da bo vse prav, tudi, če se boste odločali, da se poslovite od starega partnerstva in da ustvarite novo zvezo.

KARIERA IN FINANCE

Zvezde vam ne bodo naklonjene samo na področju ljubezni. Tudi na poslovnem področju je to leto, ki se bo pisalo za vas z zlatimi črkami.

Ne bo vam manjkala inspiracija pri aktivnostih kjer se zahteva timsko delo, kjer boste imeli glavno vlogo in se boste pokazali kot dober voditelj, ki bo z modrostjo ukazal na glavne točke kot pogoj za hitro in pozitivno rešitev. Za razliko od prejšnjega leta, ko je več kot polovica leta minila v negotovosti ali bo prišlo do realizacije idej na področju financ, letošnje leto se bo že od začetka januarja razvijalo v smeri hitrih in finančno donosnih rešitev.

Za ustvarjanje dobičkov so primerni prvi trije meseci. Za tiste, ki delate v javnih podjetjih ali se ukvarjate s politiko, mediji ali ste na vodstvenih položajih so možnosti za napredovanje nakazane v drugi polovici leta.

ZDRAVJE

Glede na intenzivno delovanje planetov, kateri bodo pospešili delovanja na vseh področjih življenja od ljubezni, kariere, športa, družbenih srečanj, vam priporočam, da pazite na prehranske navade, zdrav spanec in racionalno porabo energije.

Nekateri Levi lahko, da imate težave s respiratornimi organi in infekcijami, zato se vam priporoča gibanje na zdravem zraku in uživanje hrane, ki ima veliko antioksidantov. Uživanje sadja in zelenjave živih barv (recimo citrusi, granatno jabolko, paradižnik, korenje) vam lahko prinesejo veliko energije, ki jo boste porabili s turbo hitrostjo.
Nekateri Levi, ki ste imeli kronične bolezni imate priliko, da svoje fizično zdravje v celoti okrepite in imunski sistem spravite v normalno stanje.

PRIPOROČILO

V tem letu so vam dovoljene sanje, saj vam bo Jupiter , planet velike sreče, na velika vrata, vstopil v vaše ozvezdje. Ne pozabite, da boste takšno priložnost imeli ponovno čez 12 let. Ne pozabite tudi to, da boste čez 12 let, za toliko let starejši.

Zapomnite si leto 2014, po tem DA STE SE ZALJUBILI V ŽIVLJENJE IN VSE TISTO, KAR VAM JE ŽIVLJENEJ PRINESLO.