Bik 2014

BIK (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA V LETU 2014?

Leto 2014 za ljudi rojene v znamenju Bika bo dobro pod pogojem, da se bodo pripravljeni spustiti v dialog z vsem dogodki na spoštljiv način. To pomeni, da bodo morali predvsem upoštevati, da je dialog pogovor med dvema, ne pa monolog v katerem govoriš o svojih željah in svojih potrebah.

Tisti, ki bodo imeli potrpljenja bodo razumeli, kaj je sporočilo opozicije med Bikom in Škorpijonom. Vladarji opozicije Mars (Škorpijon) in Venera ( Bik) bodo v retrogradnem gibanju in bodo opozarjali, da so področja denarja in materialne dobrine pomemben del našega življenja, niso pa garancija, da so naša ljubezenska razmerja resnično dobra in da jih lahko imamo pod kontrolo, na enak način kot imamo kontrolo nad našim bančnim računom.

V času, ko Venera biva v znamenju Kozoroga, (do začetka marca 2014) Biki se morate izkazati, da ste lahko zadovoljni z majhnimi, drobnimi znaki ljubezni in z iskanjem globljega smisla v ljubezni, ne pa v denarju. Koliko boste to upoštevali boste zvedeli takrat , ko bo Venera bivala v vašem znamenju, ( to bo od 29.5. do 23. 6).

Potrebovali boste veliko potrpežljivosti in strpnosti, da se ne zapletete v čustvene konflikte. Lahko, da boste rahlo utrujeni in naveličani in da vam bo vse odveč. Jaz mislim, da bi se morali toliko disciplinirati, da ste sposobni vsaj prijateljske komunikacije, če že ne boste sposobni ljubečega odnosa do osebe, s katero bi imeli konflikt. Rekla bi najbolj preprosto: » saj bo minilo, zato potrpite vi Biki z drugimi znamenji in druga znamenja, naj bodo strpna s partnerji rojenimi v znamenju Bika«.. Preko teh aspektov boste eni in drugi naučili lekcijo o svoji zavednosti kaj je v resnici ljubezen. Če ne boste to upoštevali, najslabše kaj lahko naredite je, da v tem času ( do konca marca) prekinete razmerja, ker bi to pomenilo veliko izgubo za vas, pa ne samo v ljubezni. Vaša kreativnost bi bila ohromljena in brez le-te, vi Biki ne morete niti denarja služiti. Če se odločite za pacifističen način reševanja, boste že septembra imeli potrditev, da ste pravilno ravnali. V nasprotnem primeru boste imeli dokaz, kaj se zgodi, če ne narediš ničesar, da premagaš svoje slabe lastnosti.

Še enkrat vam ponovim, da ne bo pomote: zvezde so vam ponudile dobre možnosti, da dosežete harmonijo in ravno zato je ponujena ta opozicija. Če se ne boste odločili po tej poti ravnati, vse možnosti, ki so vam ponujene bodo neuporabne in se bo dogajalo tisto, kar izhaja iz negativne simbolike. Kaj je to, boljše je ne razmišljati, ker ni prijetno. Prepiri, jeza, zavračanje, maščevanje, trmasti ukrepi in še mnogo tega, kar Biki počnejo, ko so izzvani. Če je še nasproti Škorpijon, ki ravno tako ima svoje orožje za boj, je edina rešitev vojna. Jaz vam zato na dušo polagam besede miru in vam svetujem, da vse rešujete strpno, ljubeče in potrpežljivo. V tem primeru je to lahko zelo dobro leto.

LJUBEZEN

Kot sem napisala v uvodu, presenetite sebe in druge s sposobnostjo graditve dobrega odnosa. Za to je potrebno analizirati, kaj resnično potrebujete, da bi odnos bil skladen in kaj pričakujete, da naredi vaš partner. Ko vam bo to jasno, se boste lahko usedli za mizo in se pogovarjali, pogovarjali…… se pobožali po roki, po obrazu, ko bo pogovor stekel v napačno smer…..

Če boste trmasto kot, biki, vztrajali na svojih stališčih, obe strani boste izgubili potrpljenje in se bo zanetil prepir.
Za tiste, ki boste v fazi začenjanja novih zvez, se vam svetuje, da ne postavite spolnost na prvo mesto in takoj po srečanju pokažete svoje spolne atrakcije. Ljubezen se rojeva v srcu, ne pa v spodnjem delu telesa. Spolne aktivnosti ne smejo biti fitnes, temveč nadgradnja procesov v srcu.

KARIERA IN FINANCE

V obdobju januarja, februarja, aprila in maja imate možnost doseganja dobrih rezultatov na področju javnih del, razpisov, trgovskih in bančnih resursov. V obdobju od sredine oktobra do začetka decembra se priporoča združevanje v poslovna partnerstva, investiranje denarja in povečanje premoženja. Imeli boste velik priložnosti pokazati svoje lastne sposobnosti tudi na področju, kjer se zahteva kreativnost duha in organizacijske sposobnosti. Vsa področja, kjer so izpostavljeni skupni interesi so v tem letu za vas priložnost za zaslužek.

ZDRAVJE

Glede na opozicijo Marsa in Venere (Bik-Škorpijon) zaradi nagnjenosti k stresu, so možne občasne težave z glavoboli, nervoze ali druge psihosomatske težave. Imejte v mislih, da greste občasno na kontrole, vendar je najboljša obramba, da se pozitivno odzivate na vse dnevne dogodke.
Obdobje, ko boste zdravstveno bolj izpostavljeni je od začetka marca do konca aprila in v obdobju od začetka do konca decembra.

PRIPOROČILO

Prisotnost Venere v vašem ozvezdju vam ponuja ekstremno dobre možnosti, da se vam razcvetijo vse rožice v vašem vrtu, ki mu rečemo „življenje“. Ne zapravite te priložnosti.

GEO KOZMIČNA KONSTELACIJA VAM BO POMAGALA, DA VI SPOZNATE DRUGE, DA DRUGI SPOZNAJO VAS, ŠE NAJBOLJ, PA JE TO, DA IMATE PRILOŽNOST SPOZNATI SAMI SEBE.