Devica 2014

DEVICA (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA V LETU 2014?

V letu 2014, Device ste se zelo dobro pozicionirale in ste si preko svojega vladarja Merkurja zagotovile dober sedež v kozmičnem parlamentu.

Vi ste zemljino znamenje, katero v svoji kozmični simboliki imajo tudi skrb za človeško telo. Pravijo, da je Bog prvo sebi naredil brado in šele po tem še drugim pomagal, da so dobili brado. S tem vam želim povedati, da se Device zelo rade ukvarjate tudi s svojim fizičnim telesom. V tem letu bo ta naloga močno poudarjena in vas bo silila v skrb za telo v smislu zdravja in tudi skrbi za lepo oblikovanje telesa preko prehranjevanja, športa in welnesa.

Ljubezen bo drugo področje, ki vas bo okupiralo v tem letu. Device znajo ljubiti, vendar v tem letu bodo pokazale globoko potrebo po tem, da so ljubljene/i in tudi, da ljubijo druge. Ljubile bodo globlje in bolj strastno, kot nikoli prej, toliko, da bodo še same sebe presenetile, kaj vse zmorejo.

Ko gre za Device, nujno je omeniti, kaj se bo dogajalo v času, ko bo njihov vladar Merkur v retrogradni hoji. Razen, da je vladar Device, Merkur je istočasno vladar še znamenja Dvojčka. Merkur vsako leto ima 3 obdobja, ko je v retrogradnosti.

Prva retrogradnost se bo zgodila v vodenem znamenju, v februarju in sicer v Ribah. Ta situacija prinaša dvome v ljubezen in zvestobo in lahko vam povzroča depresijo in apatijo.

Druga retrogradnost se bo spet zgodila , ko bo Merkur v vodenem znamenju in sicer 7. junija v znamenju Raka. Takrat se boste ukvarjali z globljimi razmišljanji o svoji duši in svoji potrebi po družini. Prepoznali boste, kaj v resnici pomeni imeti družino in vam ne bo tuja misel, da bi imeli družino. Seveda to velja za samske, ki bodo želeli ustvariti družino. Bodo manj previdni in sumničavi in se bodo lažje odločali skleniti tudi trajno zvezo.

Tretja retrogradnost se bo zgodila prvi teden v oktobru, v znamenju Škorpijona. Boljše bo, da na glas razmišljate kaj je resnični pomen ljubezni in se ji prepustite, kot pa, da nihate med racionalnim in emocionalnim konfliktom. Najslabše pa je, da bi poniknili v tišino ali se skrili v molk. Molk je nekaj, kar je značilno za Device. Čeprav se zavedate, da je molk zelo grob način kaznovanja, Device večkrat molk uporabljate kot obliko komunikacije. V obdobju retrogradnega Merkurja se čim več pogovarjajte, da ne boste pozabili, koliko lepih besed imamo v besednjaku: imam te rad, potrebujem te, želim te, pomagaj mi..

LJUBEZEN

Čas za ljubezenska razmerja in vse dejavnosti na področju ljubezni so v obdobju januarja, druga polovica aprila in od začetka do konca junija. Odprti boste za družbena srečanja, druženja, zabave in boste uživali v življenju in ljubezni. Pripravljeni boste za nove zveze in utrjevanje starih. V času, ko bo Venera v vašem ozvezdju, tj. v septembru poslušajte svoje srce in se prepustite intuiciji. Možnost za zaroke, poroke, začetek skupnega življenja-ali posvojitve otroka.

KARIERA IN FINANCE

Že začetkom leta boste imeli priliko preizkusiti se na področju novih dejavnosti ali novih načinov delovanja na starih področjih dela. Device imate potrebo po tem, da imate materialne dobrine in da imate kontrolo nad svojim denarjem. Geo kozmična situacija vam podpira intuicijo in talente za vlaganje denarja v finančne sklade. Pri tem bodite vseeno previdni, na način kako je to značilno za Device. Svetujem vam, da ostanete odrtega duha, če imate željo po napredovanju in pridobivanju denarja. Imate možnost, da dokažete svoje sposobnosti v času od druge polovice aprila do začetka junija in v času od druge polovice oktobra do začetka decembra.

ZDRAVJE

Bodite pozorni na zdrav in urejen način življenja in o svoji psiho-fizični kondiciji. Retrogradni Merkur v vodenih znamenjih potencira imunski sitem in vas opozarja, da so tudi kontakti z vodo (vodni športi) lahko pravi način, če se boste odločali za shujševalne diete ali diete za čiščenje telesa, najboljše bo, da to opravite v času njegove retrogradnosti.

PRIPOROČILO

Če boste pogledali proti nebu, boste videli zvezde. Če boste pogledali globoko vase boste čutili energijo srca in ljubezni. Eno in drugo vam je dosegljivo.

PAMETEN ČLOVEK VSAKO NEPRIJETNOST SPREMENI V PRILOŽNOST, NEUMEN ČLOVEK VSAKO PRILOŽNOST SPREMENI V NEPRIJETNOST. DEVICE STE ZNANI PO BISRTI PAMETI, SAJ VAM VLADA MERKUR, BOG RAZUMA IN UMA.