Dvojčka 2014

DVOJČKA (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA V LETU 2014?

Za ljudi, ki so rojeni v znamenju Dvojčka, tako ženske, kot moški leto 2014 predstavlja leto velike globalne transformacije na duhovnem in zemeljskem področju. Zato vsi, ki vas dobro poznajo, naj si vas, sedaj v januarju dobro pogledajo in si zapomnijo kakšni ste, kajti ob koncu leta 2014, od vaše stare podobe skoraj ničesar ne bo ostalo.

Spreminjali ste boste počasi duhovno in telesno in se boste predstavili v svojem okolju v novi in drugačni izdaji. Transformacija se bo dogajala preko emocionalnih vzorcev, ki se bodo izražali tudi v partnerskem odnosu in se bodo kazali kot zrcalna slika v vaših partnerjih, otrocih ali pa starših.

Največ sprememb se bo dogajalo s posredovanjem vašega vladarja Merkurja, ki bo tekom leta 2014 3x retrogradni in vsakič se bo retrogradnost dogajala v vodenem znamenju. Voda je nosilka informacij in preko vode se dogajajo globoke duhovne spremembe. Voda, kot element predstavlja naše nefizično bitje – eterično telo.

Dvojčki boste preko svojih partnerjev do polovice leta doživljali preobrazbo in vzpostavljali novi sistem vrednot. Kaj to pomeni v praksi? To pomeni, da se boste izpostavljali v vseh vlogah, ki so vezane za ljudi s katerimi ste povezani in boste morali poskrbeti za služenje denarja in vse skrbi vezane za finance. Skrbeli boste za ostale zemeljske skrbi vezane za stanovanje, nego in zabavo, kakor tudi za duševno zdravje vaših partnerjev/ic ali za zdravje družinskih članov.

Rekli boste, da je to velika odgovornost in se strinjam. Pri tem vas moram obvestiti, da je ta obveznost blagoslovljena tudi s strani Vesolja. Zato bo Vesolje poskrbelo, da boste imeli na razpolago vso podporo. Roke morate imeti iztegnjene z dlani, obrnjenimi navzgor, da vam bo Vesolje lahko na dlani naložilo blaginjo.

LJUBEZEN

Na področju ljubezni se bodo menjavali trenutki sreče in trenutki žalosti. Saj poznate situacije, ko en v vašem paru joče in drugi se smeje. Nakazane so nove ljubezni, ki se lahko rojevajo na potovanjih, izletih ali na duhovnih delavnicah. Ne bodo vam manjkali niti flirtanje niti nedolžno zapeljevanje , ki bo v dobro voljo spravljalo tako moške kot ženske Dvojčke.

Modro se boste znali izogniti situacijam, ko vas bodo hoteli spraviti v razmerje, ki vam ne bo ustrezalo. Poročeni ali vezani boste imeli inspiracijo svoje partnerje prepričati, da so ravno oni, tisto, kar vas osrečuje.

Samski bodite pozorni na dogajanja, potovanja, druženja in srečanja v obdobju od začetka drugega tedna v januarju pa vse do prvega tedna v marcu. Posebne energije vas bodo spremljale v času, ko bo Venera vstopila v znamenje Dvojčka, in sicer v času od 23.6. do 17.7.2014. Topla čustva vas bodo lahko dvignila v nebesa in vam odprla nove vizije za srečo. Za tiste, ki imajo krizo v odnosu se priporoča, da se posvetijo svojemu partnerju/ici v obdobju od začetka avgusta do konca septembra in v času ko bo sonce v ozvezdju Škorpijona, tj. od 22.10. do 20. novembra.

Nekaterim Dvojčkom se svetuje, da razmislijo kako da se poslovijo od osebe, ki je bila nekaj let v njihovem življenju. Za to ne bodo obstajali neki posebni vzroki, ker bo šlo za karmična razmerja, ko se zgodba enostavno konča. Slovo bi moralo biti z blagoslovom in z hvaležnostjo za vse kar ste skupaj preživeli.

KARIERA IN FINANCE

Že na začetku januarja boste imeli priložnosti za dobre poslovne stike in realizacijo projektov, ki so v prejšnjem letu bili najavljeni, vendar niso bili uresničljivih iz neznanih vzrokov. Lansko leto je za vas bilo na splošno leto velikih preizkušenj in tudi neuspehov, če govorimo o denarnih zadevah. V tem letu se bo situacija bistveno popravila in bo vaše življenje dobilo drugačen smisel. Pravijo, da denar ne naredi človeka srečnega. Verjetno je veliko resnice v tej trditvi, če to izjavljajo osebe, katere nimajo težav pri plačevanju položnic.

V obdobju od začetka marca do konca aprila se vam bodo ponudile možnosti zaslužka pri dejavnostih vezanih za intelektualne dejavnosti, medije, pisanje, poučevanje ali predavanja.

Nekateri bodo imeli možnost doseči svoj sanjski cilj v obdobju od 25.5 do konca junija,
drugim bo do zvezde naklonjene v času od avgusta do oktobra. Za vse pa velja, da je december 2014, čas, ko boste imeli pod kontrolo vsa poslovna dogajanja in se boste lahko pozicionirali tako na družbeni lestvici, kot v privatnem življenju.

ZDRAVJE

Tekom celega leta bodite pozorni na spolne organe, tako moški kot ženske Dvojčki. Vzrok je v blokirani seksualni energiji, kar bo tudi vplivalo na hormonsko ravnovesje. Najboljše zdravilo je zdravo seksualno življenje.

Pozornost bo usmerjena tudi nai želodčne, prebavne težave in virusna obolenja. Gibanje po svežem zraku vam bodo blagodejno vplivalo na živčni sistem. Izkoristite vsak trenutek za plavanje, savno ali masaže. Bodite bolj pazljivi v obdobju od sredine aprila do konca maja, ter od začetka avgusta do konca septembra.

PRIPOROČILO

Izkoristite pozitivno geo-kozmično postavitev in izstopite iz začaranega kroga, v katerem ste se vrteli zadnja leta. Leto 2013 vam je odprlo oči in vas naučilo, kaj ne smete delati in v katere situacije se ne smete spustiti. Z drugimi besedami, življenje vas je naučilo, da začnete skrbeti za sebe.

SEDAJ IMATE PRILOŽNOST, DA OJAČATE IN DA SE OPRETE ŽIVLJENJU Z MODROSTJO, DO KATERE STE PRIŠLI PREKO HOJE PO TRNOVI POTI. NE POZABITE, DA SUH LIST PLAVA NA VODI IN BISER JE SKRIT V ŠKOLJKI NA DNU MORJA.