Kozorog 2014

KOZOROG (2)

SPLOŠNO KAJ VAS ČAKA?

Tista sila, ki ureja naš svet in kateri rečemo Kozmus, vsako koledarsko leto izbere nekatero med astrološkimi znamenji, kateremu nakloni več pozornosti kot drugim znamenjem v zodiakalnem krogu. Kateremu znamenju se Kozmus nasmehne prepoznamo tudi po tem, kje se postavi Luna na dan 31. decembra. V letu 2014 bo ta čast pripadla Kozorogom, ker se je 2014 leto začelo z lunacijo v znamenju Kozoroga.

Znaki naklonjenosti pomenijo za vas Kozoroge več možnosti, da dosežete svoje cilje, tiste, ki ste jih že začrtali v letu 2013 , kakor tiste, ki se bodo sproti oblikovali v letu 2014. Pri nekaterih (nasploh to velja za tiste Kozoroge, ki ste rojeni med 1938 in 1958 letom), lahko govorimo o močni transformaciji na skoraj vseh področjih življenja. Težko bi rekla, katera področja so bolj izpostavljena, ker ste Kozorogi ambiciozni na vseh področjih življenja in vaše sanje vedno temeljijo na konkretnih idejah. V letu 2014 bodo vaši načrti povezani tudi z umetnostjo in kulturo. Lahko bi rekla, da boste imeli velike načrte na ljubezenskem področju. Saj je Venera v vašem znamenju in bo 11. januarja oblikovala „intimen odnos“ s Soncem ( na 21 .stopinji Kozoroga bosta Venera in Sonce) in bo vplivala, da bo lahko ljubezen potrkala na vrata srca, žensk in moških, mladih in starejših Kozorogov. Pazite se, Kozorogi, panj, ki se užge v zimskem času, dolgo gori, velikokrat pa za večno.

Preko ljubezni boste vzpostavljali nove kontakte na področju politike, družbenih gibanjih ali v umetnosti.

Zadnje dneve maja 2014 bo Venera v znamenju Bika aktivna v 5. hiši Kozoroga in lahko prikliče stare vzorce potrebe po kontroli in se zaradi tega konča s konfliktom. Za samske Kozoroginje in Kozoroge je možno, da bodo v januarju srečali ljubezen svojega življenja, ki se bo lepo razvijala do konca maja, ko bo nevarnost konflikta iz prej navedenega razloga.

Venera v vašem znamenju ponuja možnost nove ljubezni z osebo, ki je mlajša, bodisi če gre za moškega ali žensko Kozoroga. Tisto, boste realizirali ljubezensko razmerje, torej pazite, da ne delate ljubosumne scene ob koncu maja. Če boste tolerantni, lahko se vam obeta trajen partnerski odnos, ki se lahko konča s poroko. ( Venera v 7. hiši v Raku)

Mnogo karmičnih scenarijev lahko pričakujete tekom leta, nasploh takrat ko se bo vaš vladar Saturn, 21.7.2014 napotil v direktno gibanje in vam bi pomagal jasno in konkretno analizo vaših potreb in vaših možnosti. Še močnejša sprememba se bo zgodila v obdobju zadnjega tedna v decembru 2014 leta, ko bo Saturn prestopil v naslednjo znamenje (Strelec), čeprav bo to le začasen prestop, ker se bo ponovno vrnil v Škorpijona junija 2015. v času, ko bo Saturn v ognjenem znamenju Strelca, bo na mehkejši način topil led Saturna in boste Kozorogi dovzetni za odpuščanje grehov in pripravljeni za dialog.

LJUBEZEN

Že od začetka leta boste imeli možnost na lastni koži preizkusiti, da je družina za vas od velikega pomena in da je dialog edini način za komunikacijo. V istem paketu boste obravnavali še prijatelje in poslovne partnerje s katerimi boste gradili odnos preko lojalnosti in zvestobe.

V obdobju od druge polovice februarja do sredine marca, po tem aprila in junija se vam svetuje, da se ne obremenjujete z analizami, ki temeljijo na razumu in da zaupate svojem notranjem jazu, ki vam bo jasno dal vedeti, da mlini ljubezni meljejo le ljubezen. V ta paket ne sodijo zamere, zato se skušajte prilagajat okoliščinam. Dovolite si poslušat srce in prikličite ljubezensko srečo in krepila samozavest na ljubezenskem področju.

DENAR IN KARIERA

Če se boste potrudili prisluhniti svojim sodelavcem in poslovnim partnerjem, imeli boste možnost napredovanja ali utrjevanja statusnega in družbenega položaja.

Področja, kjer lahko pričakujete iniciativo so trgovina, politika ali gospodarske dejavnosti. Primerni meseci za takšne dejavnosti so tekom februarja in marca meseca., tekom aprila in druga polovice julija, tekom avgusta, septembra in novembra. Mnogi dogodki iz naslova državnih organov vam bodo pomagali ustvariti dobičke zaradi spremenjene zakonodaje ali kaj podobnega iz naslova državnih ustanov in zakonodaje. Bodite pozorni na javne razpise v obdobju od 7.11. do konca 2014 leta.

ZDRAVJE

Na zdravstvene področju se ne bo dogajalo nič takega, kar niste imeli tudi v letu 2013. Na stres se boste odzivali z psihosomatskimi detajli in lahko imate želodčne težave..Pazite kaj jeste in izkoristite vsak trenutek za sprehode in fizične dejavnosti.

Obdobja, ko vam priporočam več pozornosti za zdravje so od 3.6. do 23, junija in od 21.12. do 12.12.2014.

PRIPOROČILO

Vam ne primanjkuje samozavesti, pa vseeno bodo nekateri med vama imeli težave s strahovi. Zato vam priporočam, da si pravočasno poiščete neko osebo, s katero se boste lahko pogovarjali odkrito in iskreno povedali, kaj v resnici čutite in česa se bojite. Razmislite, kdo je primeren za to vlogo. Mogoče terapevtski svetovalec, ali astrolog. Ene in druge etika zavezuje na molčečnost in vam se ni potrebno bati, da bi neka neustrezna informacija prispela v javnost. In vas kompromitirala.

Kitajski pregovor pravi: MOJA SKRIVNOST JE MOJ UJETNIK. ČE SE MI IZMUZNE, BO POSTALA MOJ GOSPODAR.