Oven 2014

OVEN (2)

SPLOŠNO KAJ VAS ČAKA V LETU 2014

Za Ovne je leto 2014 priložnost, da dosežete tisto, kar je predmet vaših najbolj skritih želja in tudi tistega, kar vas najbolj osrečuje. Najbolj skrite želje so (že sama beseda govori sama za sebe) tiste o katerih ne govorimo na glas, temveč jih v tišini sanjamo. Tisto, kar nas najbolj osrečuje je pa največkrat težko dosegljivo in v iskanju le-tega prikličemo situacije, ki nas izčrpavajo in nas tudi ovirajo pri uresničitvi skritih želja.

V tem letu boste Ovni in Ovnice veliko časa (7 prvih mesecev v letu) usmerjali svojo energijo na partnerske odnose. Vaš vladar Mars je lansko leto 8. decembra vstopil v ozvezdje Tehtnice ( partnerski odnosi) in vas bo preizkušal na področju partnerskega odnosa. Možnost, da nadaljujete zvezo vse po vzorcu » dokler nas smrt ne loči«, jo prekinete, ker pridete do zaključka, da niste pripravljeni reševati zvezo, ker potrebujete preveč energije, da bi zveza funkcionirala, ali sklenete, da boste reševanje zveze pustili za neko drugo obdobje in se boste posvetili bolj pomembnim zadevam.

Za tiste Ovnice in Ovne, ki boste razmišljali o prekinitvi zveze, se priporoča, da se pri teh dejanjih kontrolirate in da ne pokažete temne strani svojega značaja. Da ne prizadanete druge strani več, kot je to potrebno. Za vas je značilno, da ste prehitri v reakcijah in da kasneje obžalujete svoje dejanje. V bistvu ste Ovni pošteni in topli ljudje in vas dolgo boli, če koga ranite, le da tega nočete na glas priznati.

Leto 2014 vam daje možnost, da pokažete svoj pogum na področjih delovanja kjer se brani pravičnost, poštenost in borba za zaščito človekovega dostojanstva.

LJUBEZEN

Ljubezen bo imela pomembno vlogo v tem letu, tudi če boste dali prioriteto poslu in služenju denarja. Družinski Ovni boste deležni drobnih radosti od vaših otrok, staršev in partnerjev, ki bodo imeli več občutka za vašo obremenjenost. Prijetna obdobja za reševanje družinskih problemov bodo v marcu in aprilu.

V maju se boste razveselili potovanja in druženja s prijatelji. Samski boste imeli željo, da boste nekoga osrečiti in se boste zelo trudili osvojiti osebo, ki bo v začetku rezervirana do vas in bo imela predsodke glede vaše preteklosti.

Pojasnite iskreno kaj čutite in dajte času čas. Dajte jim možnost, da vas bo ta oseba boljše spoznala. Za družinske in za samske je sončno obdobje za uživanje v odnosu, v novembru in v decembru.

KARIERA IN FINANCE

Leto 2014 bo za vas donosno, kar se tiče denarja in poslovnih uspehov. Okoli sebe vam bo uspelo zbirati ljudi s katerimi boste imeli kompatibilno energijo in boste s skupnimi močmi dosegali izjemne rezultate. Pri tem vam bo uspelo, kljub vaši potrebi za poudarjanjem vaših sposobnosti ( ki jih resnično imate, le da okolje včasih mote vaše sposobnosti in talenti in vas skušajo diskreditirati) vzpostaviti prave kolegialne odnose, kar bo dobro za vse, ki bodo sodelovali v skupnih projektih.

Geo kozmična situacija vam bo pomagala, da se povzpnete na višjo frekvenco razumevanja življenja in pokažete veliko razumevanje za kolektivno zavest. Kljub temu se bodo vaši sodelavci zavedali vaših vrednot in vašem trudu, ki ga boste prispevali pri doseganju profesionalnih rezultatov.

Vaši neverjetni občutki za organizacijo in iskanju idej, ki jih realizirate se ne morejo spregledati in je normalno, da vas izberejo za vodjo. O vaši dosežkih se bo govorilo in kljub temu, da se bo omenjal projekt kot skupni, tisti, ki morajo vedeti, bodo vedeli kdo je bil glavni pri organizaciji. Zelo dobre rezultate lahko pričakujete v času od začetka marca do zadnjega tedna v aprilu ter od druge polovice maja do konca junija.

V času od konca avgusta do konca oktobra se vam svetuje previdnost pri poslih z ljudmi, ki jih dobro ne poznate. Vi ste kot znamenje prehitri, da bi bili prebrisani in v tistem obdobju boste zelo privlačni za tiste, ki nimajo pozitivne namene in bodo želeli zlorabiti vašo kreativnost. Področja kjer lahko uspete so javne službe, športne in umetniške aktivnosti, mediji, izobraževanje, politika in računalništvo.

ZDRAVJE

Zelo močni aspekti z Uranom vam bodo aktivirali dodatne energije, po domače rečeno, hiperaktivni boste. To lahko ima negativno plat, da boste imeli psiho-fizične težave in da boste hitro menjavali razpoloženja. Pri tem si pomagajte z tekom, kolesarjenjem ali nekim drugim športom, ki ga imate pri roki.

Meditacija je tudi priporočljiva metoda za niveliranje psiho-fizičnega ravnotežja. Bodite pozorni tudi na levo stran telesa ( srce) ali poškodbe. Izogibajte se pretiranim naporom in si privoščite kvaliteten dnevni počitek in nočni spanec.

PRIPOROČILO

Planeti vas podpirajo na področju timskega dela, partnerstva in združevanja. Poznate rek: V SLOGI JE MOČ. Večkrat se pomnite tudi reka ki izhaja iz afriškega naroda: JAZ IN MOJ BRAT SMO PROTI OČETU. VSI TRIJE SMO PROTI SOVRAŽNIKU.