Rak 2014

RAK (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA V LETU 2014?

Vsako znamenje v živalskem zodiaku je pod vladanjem neke planete. Raku vlada Luna in skupaj z Levi, kateremu vlada drugo svetilo Sonce, predstavljata temelj človekove osebnosti.

Posebnost leta 2014 je tudi v tem, da vsako znamenje ima letos potrebo, da realizira tisto, kar v resnici predstavlja njihov lastni sistem iz katerega se energetsko napajajo in pridobivajo življenjski eliksir. Za osebe rojene v Raku ta sistem predstavlja dom,družina, zakon, ali partner.

Raki boste imeli potrebo, da svoje sedanje zveze formalizirate in potrdite s podpisom na magistratu, ali podarite svoji izbranki/cu zaročni prstan. Razmišljali boste o razširitvi družine ali boste poskrbeli za svoje ostarele starše ali stare starše na drugačen način, kot ste to počeli prej. Nekateri boste imeli občutek krivde, da niste naredili vsega kar je bilo treba bodisi za partnerje ali otroke in se boste potrudili popraviti svoje napake.
Nekateri se boste pogumno lotili prenavljanja svojega doma, nakupa novega stanovanja in vas ne bo preveč skrbelo, da vsi govorijo o krizi in recesiji.

Zanimivo bo to leto, da se boste med bolj pogumnimi pojavili ravno Raki, ki se najtežje odločate za spremembe v domu in vas je najbolj strah sprememb. Zvezde vas podpirajo pri tej spremembi in vam pošiljajo ves blagoslov preko Jupitra, boga blaginje, denarja, uspeha in ekspanzije. Edino obdobje, ko boste morali malo upočasniti svoje dejavnosti je od sredine aprila, pa do konca aprila. Takrat se ustavite, ozrite se za nazaj, da pogledate kaj ste do takrat že naredili in se pripravite za naslednjo fazo.

Tudi v drugi polovici leta ne pozabite, da je Jupiter radodaran do tistih, ki svoja dejanja temeljijo na iskrenosti in da ne mara, kalkulacije in manilupacije preko čustev ali zlorabljanje situacije, ko je nekdo odvisen od okoliščin in ne more ukrepati tako, kot bi žele, če ne bi bil pogojen.

Večji del oseb rejenih v znamenju Raka boste razčistili svoje globoke psihološke konflikte in se boste soočili s svojim notranjim jazom. Prepričana sem, da bo večina vas navdušena nad tistim, kar boste našli globoko skrito v vaših srcih in vaših dušah. Toliko boste vzhičeni sami nad seboj in se boste počutili tako žive, da se ne boste hoteli nikdar več ločiti od te čudežne energije. Nehali boste iskati podporo v drugih in ne boste več odvisni od tega, ali imate nekoga ob sebi ali ga nimate. Naučili se boste biti zadostni sami sebi

V času solarne eklipse, 23 oktobra bo za vas velik dan preobrazbe. Na nulti stopinji Škorpijona se bodo srečali Venera, Sonce in Luna. Za vas Rake to pomeni možnost, ko se ljubezen spremeni v brezpogojno ljubezen, ko se strast spremeni v ljubezen in ko se posesivnost spremeni v sprejemanje in izgubo straha od zapuščanja. Izgine lahko potreba po kontroli in se povrne zaupanje v sebe in v druge.

LJUBEZEN

Imate priložnost letos se sprehoditi po preprogi, ki ji rečemo “Življenje” , ki bo stkana iz ljubezni, brezpogojne ljubezni, harmonije, priložnosti , ozaveščenosti in razsvetljenosti. Hoja po tej preprogi se začne že januarja in po njej boste hodili celo leto. Ne ustavljajte se tudi takrat ne, ko boste stopili na črepinjo, ki je ostala, ko se je kozarec stare zveze razbil. Tudi to je bilo vaše življenje, s tem, da je nekdo odšel iz vašega življenja vam je naredil prosto za nekaj novega in boljšega. Ne bojte se prepustiti emocijam in uživajte v veselju novih priložnosti, ki vas bodo intenzivno spremljale od sredine februarja do konca aprila, v poletnih mesecih, jeseni in ves december.

KARIERA IN FINANCE

Leto 2014 predstavlja vrsto dogodkov, ki predstavljajo nove izzive in uresničitev tistih potreb o katerih ste v letu 2013 samo sanjali in se niste upali narediti korak naprej. Oscilacije na finančnem področju vam bodo ponujale možnost dodatnih zaslužkov, če boste poslušali svojo intuicijo in se pogumno odzivali na situacije, ki so vezane za področja poslovanja, katere dobro poznate in ste na tistih področjih doma.
To lahko pomeni tudi zamenjavo službe ali spremembe na delovnem mestu v podjetju ali družbi kjer ste sedaj zaposleni.

Ne pozabite, da naravna modrost, ki jo imate in izkušnje, ki ste si nabrali v času od 2010 leta do sedaj boste retrospektivno analizirali in se odločili, da boste svoje življenje spremenili oziroma usmerili na tisto stran, o kateri ste prej le še sanjali.

Veselim se za vas, ker ste znamenje, ki ima največ duše za družino in dom, kar so bazne celice vsake družbe. Ravno vi imate največ strahov v svoji duši, ki blokira vašo subtilnost in največkrat ostanete brez zaslužene nagrade. Saj poznate rake, živali: en korak naprej, tri korake nazaj in tipajo s svojimi klešči levo in desno in gledajo prestrašenost s svojimi očkami. Letos se bo vaše življenje obeležilo na najlepši način, ker boste zbrali pogum in naredili prva tri koraka naprej in potem še druga tri koraka naprej in nobenega ne nazaj.

Kontakti ob koncu januarja, februarja in marca boste znali koristno uporabiti za dvig samozavesti. Na finančnem področju imate možnost osmisliti nov način poslovanja. Nekateri se bodo odločili za nov privat biznis. Tisti, ki pa že imajo svoj biznis, lahko pričakujejo vrsto srečnih okoliščin in možnost koristnega združevanja s partnerji, ki bodo v vama prepoznali svojo priložnost.

Imate možnost od julija do konca avgusta, od druge polovice septembra do 5. oktobra in po tem ves mesec november narediti dober vtis na vplivno osebo, ki vam bo pomagala do večjega zaslužka. Področje kjee ste lahko uspešni v letu 2014 so: alternativna zdravljena, medicina. Moda, mediji, umetnost in kulinarika.

ZDRAVJE

V tem letu vam priporočam, da poskrbite za vzdrževanje psiho-fizične kondicije, ker boste zelo izpostavljeni planetarnim spremembah. Vse oblike meditacije in vodnih športov so vam lahko pri tem v veliko podporo.

Tisti, ki ste imeli lansko leto težave s želodcem ali dihali bodite pozorni v prvem tromesečju in poskrbite za zdravstveno kontrolo, če ste uporabniki konvencionalnih zdravil.

Tisti, ki ste bolj za alternativna zdravljenja, poiščite homeopata in se posvetujte kaj je potrebno narediti, ko ste izpostavljeni močnejšim psiho- fizičnem naporu.

Obdobja, ko se boste več ukvarjali s svojim zdravjem so od 20. maja do konca junija in od 1. oktobra do 15. novembra.

PRIPOROČILO

Ne pozabite, da vlak sreče, enako kot vsi drugi vlaki, ima svoj vozni red. Zato se potrudite, da ga počakate, ko bo prišel na vašo postajo. Dejstvo, da imate karto v žepu še ne pomeni, da vas bo počakal. Če vas ne bo na postaji, vlak bo odpeljal brez vas in vi boste morali čakati najmanj eno leto, da se bo ponovno pojavil.

V tem letu za vas navijajo Jupiter, Mars, Pluton, Merkur, Sonce in Luna. Ne ozirajte na tiste zemeljske akterje, ki vas ne bodo prepoznali.

TISTI, KI VAS IMAJO RADI, VAS IMAJO RADI TUDI TAKRAT, KO NAREDITE NEKAJ, KAR JIM NI VŠEČ. TISTI, KI VAS NIMAJO RADI, VAS NE BODO IMELI RADI NITI TAKRAT, ČE BOSTE NAREDILI VSE TISTO KAR JIM JE VŠEČ. SEDAJ JE VAŠ ČAS IN JE SAMO POMEMBNO TO, DA STE SAMI SEBI VŠEČ.