Škorpijon 2014

ŠKORPIJON (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA V LETU 2014

Vstopom Saturna v znamenje Škorpijona, oktobra 2012 leta, se je začela operacija globoke transdformacije in čiščenja nesnage, ki je bila skrita pod preprogo.

Transformacija se je začela pri vseh horoskopskih znamenjih, vendar se je le-ta najmočnejše se dogajala in se še vedno dogaja ravno pri Škorpijonih.

V tem letu se bo pri Škorpijonih transformacija dogajala na področju partnerskih odnosov. Najbolj jo bodo čutili mlajši moški, ki bodo delali inventuro svojih čustev in svojega odnosa do žensk s katerimi so povezani na kakršenkoli način.

Ne želim vas plašiti, vendar vas moram opozoriti, da takšni planetarni vplivi nimajo milosti in ne dovolijo, da se zadeva ustavi na pol poti. Prvo polovico leta 2014 se boste počutili kot, da bi se nekdo igral z vami skrivalnice. Neki notranji glas vas bo spraševal, kaj v resnici želite? Kaj potrebujete? Kaj ste do sedaj naredili v smeri, da bi si uredili partnerstvo’ To so vprašanja za Škorpijone, ki partnerstva še nimate?

Škorpijone, ki imate nekoga bo notranji glas spraševal zakaj ste nezadovoljni s svojo polovico in kaj ste naredili, da bi odnos bil bolji?

Vsi, ki pa se boste skušali izogniti inventuri, bo Vesolje uporabilo “plan B” ali “plan C”. Notranji glas vam ne bo dal miru in vas bo lahko preko nespečnosti, nervoze, zadirčnosti ali prepirov brez pravega vzroka, spravil na kolena in vas prisilil, da si boste natočili čistega vina in začeli delovat v smeri sprememb.

Že na začetku leta boste čutili, da se je eno poglavje v vašem življenju končalo in da se boste morali začeti ukvarjati z drugačnimi metodami, da boste imeli pod kontrolo svoje življenje. Kar se tiče vaše potrebe, da bi kontrolirali še vse druge v vašem okolju pozabite in se pripravite, da boste to potrebo zamenjali z besedo „toleranca in razumevanje.

Če ne boste prostovoljno sprejeli kozmične pogoje, lahko pričakujete turbulentne odzive in spremembe v vaših partnerskih odnosih preko načinov, ki vam ne bodo všeč.

Pa ne gre samo za odnos “moški- ženska”. Po istem modelu se bodo čistili odnosi med starši in otroci, poslovnimi partnerji ali sosedi. Trajalo bo toliko časa, da se boste zavedali, da Škorpijoni imate najmočnejši fokus in da ste odgovorni za najmočnejše psihološke spremembe, ko umirajo stari vzorci in se rojevajo novi modeli življenja. Verjetno poznate zgodbo o Feniksu, ki se rojeva iz lastnega pepela. Leto 2014 je za vas Škorpijone obdobje, ko boste Škorpijoni dosegli in pokazali, kakšna moč se skriva v človeku in kaj je možno doseči, ko enkrat dojameš, da si narejen iz istega testa, kot je Vesolje.

Zato se Škorpijoni pustite voditi svojem notranjem vodniku in ne trošite energijo na misli o tistem kar ne želite, da se vam zgodi. Prepustite se toku, izberite pravo besedo in počakajte na miren razplet dogodkov.

Starejši Škorpijoni/ke imajo možnost doživeti vrhunec svoje tajne ali prepovedane ljubezni. Če niste prepričani, da se boste ločili od svojih sedanjih partneric/erjev, naredite vse, da ne pride do škandala. Dobro pazite, da ne boste svoje polovice ranili več, kot je to potrebno.

Tisti, ki boste dojeli, da je stara ljubezen izginila in da je nova ljubezen, tisto kar potrebujete v prihodnosti, dostojanstveno končajte svoj stari odnos. Pri tem ne pucajte umazanega perila, ne pikajte kot Škorpijoni in se zavedajte, da nimate pravice zahtevati, da samo druga stran prevzame odgovornost za nekaj, kar je bilo ustvarjeno s skupnimi močmi.

Solarna eklipsa, ki se bo zgodila 23. oktobra bo pripravila veliko preizkušnjo za vse Škorpijonke in Škorpijone, mlajše in starše preko izpita emocij. Zato vam priporočam, da že od januarja naprej začnete razmišljati o sebi. Kdo ste in koliko se v resnici poznate.

LJUBEZEN

To je leto vaših ljubezenskih transformacij, preko katerih boste dokazali, da ste med vsemi astrološkimi znamenji opravičeno znani, kot kvalitetni ljubimci in ljubice. Generalno se vam Škorpijonom nasmehne sreča v obdobju od 15. aprila do 9. maja in tekom junija in julija meseca. V tem letu so vam dovoljene sanje o odkritih in skritih ljubezni. Tekom novembra in decembra poročeni in neporočeni boste imeli obdobje harmoničnega družinskega življenja.
V obdobju, ko bo Venera bivala v vašem ozvezdju ( od 23. 10 – 16.11.) vsi ki boste imeli neuresničene želje, ali boste želeli osvojiti fanta/punco imate velike možnosti za realizacijo.

KARIERA IN FINANCE

Na tem področju so nakazane možnosti za poboljšanje na finančnem področju in realizacijo želje, ki je že dolgo vaša skrivnost. Niti eno znamenje nima tako strastnih in globokih emocij, ki se ne kažejo samo na ljubezenskem področju. Kažejo se tudi na vseh področjih, ki zadevajo ko trgovske posle, proizvodnjo, zdravstvo in medije.

Škorpijoni ste pri vseh vaših početjih vztrajni in vedno greste do konca. Vesolje vas zardi tega spoštuje in takšno strast tudi nagradi. Zato vas bo v tem letu počasi pripeljalo do samega vrha uspeha. Imeli boste priložnost preizkusiti zvestobo svojih sodelavcev na preprost način. Vam je uspeh namenjen in se bodo tudi drugi tega zavedali. Brez zavisti vam bodo to pokazali in se vam tudi zahvalili zato, “ker ste tukaj, med njimi”.

V prvi polovici leta boste, zaradi dinamike posla, morali delati noč in dan, vendar se vam bo splačalo. Vaš trud bo večkrat poplačan. To bo najboljši dokaz, da so vztrajnost in upornost edina prava garancija do uspeha.

Nekateri Škorpijoni boste imeli priložnost začeti nove posle ali izvajanje svojih idej v obdobju od februarja do aprila na drugačen način. Pri tem je pomembno, da imate dovolj samozavesti in da se izognete prestrogim kritikam tistih, ki jih ne poznate dobro.

Možnosti za napredovanje so v obdobju od septembra do konca leta 2014. Če boste sledili transformacijam, brez opiranja, lahko pričakujete obdobje pozitivnih preobrazb v obdobju od novembra do konca decembra.

ZDRAVJE

Zdravje ni nekaj, kar je neizčrpno in ga je potrebno varovati, kot nekaj dragocenega. Mogoče bi tudi vi začeli razmišljati o grdih navadah ( razvadah) ko gre za prehranjevanje. Več vitaminov in mineralov lahko vpliva tudi na vaše hormonsko ravnotežje, cirkulacijo in pritisk.

Bodite pozorni na vaše zdravje v obdobju med začetkom marca do konca aprila in v času od začetka oktobra do konca oktobra.

Še najbolj zdravem človeku se priporoča občasna rekreacija v naravi. Plavanje in vodni športi lahko zelo dobro uravnovešajo vaše psiho-fizično zdravje.

PRIPOROČILO

Ali ste vedeli, da je Škorpijon znamenje, ki ga metaforično povezujemo z fenomenom smrti. Kdor vlada smrti, vlada življenju. Poleg smrti Škorpijon upravlja tudi z oploditvijo , spolnostjo in rojevanjem. Zato dobro razmislite, kako porabite svojo moč in svoje sposobnosti. Ali želite biti destruktivni, ali boste svojo moč in energijo transformirali v višje nivoje

Misel Pearl Buck sem vam namenila za srečno pot v letu 2014: KO SE ENKRAT ODLOČIMO, KAJ BOMO POČELI, NI POTREBNO VEČ IZGUBLJATI ČAS ZA KESANJE.