Strelec 2014

STRELEC (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA V LETU 2014?

V letu 2014 se boste Strelke in Strelci največ ukvarjali s simboliko mogočne planete Jupiter, ki vlada vašem znamenju. Jupiter bo 17. julija prestopil iz ozvezdja Raka v ozvezdje Leva. Znamenje Strelec in znamenje Lev, skupaj z Ovnom tvorijo ognjeno trojstvo. Težko bi se kot astrologinja izjasnila za koga je bolj pomembno in bolj koristno bivanje Jupitra v Levu.

Vzhičena sem že pri razmišljanju, kaj bo ta veličastni, vrhovni bog grškega in rimskega Panteona storil v enem letu, ko se bo ponosno razkazoval v ognjenem Levu. Strelke in Strelci boste imeli pogum dokazovati ( pazite, da ne boste pretiravali), da imate prav in da ste ravno vi poklicani dati odgovore na vprašanja, kaj se sme in kaj se ne sme delati. Pri tem ne misli na nepomembne, vsakodnevne stvari in opravila. Mislim na etiko, moralo in vse tisto, kar je pomembno za višje dobro ljudi. Ne glede na to, da vam bodo mnogi nasprotovali in dokazovali, da nimate prav, vztrajajte na miren in mehek način, da je življenje največja vrednota. Verjemite mi, da bodo mnogi, ki vas bodo kritizirali zaradi ostrih besed, na koncu morali priznati, da ste imeli prav.

Kar se tiče ljubezenskega življenja že nekaj časa se planeti pripravljajo, da prinesejo v vaša življenja malo več »življenja« in da se monotonija, ki je že rahlo nevarna, spremeni v akcijo. V zadnjem tednu marca in začetkom aprila se bodo energije precej prebudile in vam bodo pognale kri hitrejše po žilah. ( Strelec v našem telesu vlada tudi našim venam).

Najavlja vam možnost nenavadnih in neobveznih srečanj, ki lahko prerastejo v kaj globljega, odvisno od vaših potreb. Samskim se obetajo poroke, zaroke ali odločitve za skupno življenje. Vezani boste imeli potrebo po osvežitvi in boste svoje želje izražali jasno in zahtevno boste vztrajali na spremembah toliko časa, da boste svoji tudi dosegli.

Če ste v preteklosti popuščali svojim življenjskim partnerjem in svoje želje zatrli v letu 2014 boste vzeli ves čas za sebe in se največ ukvarjali s svojo kreativnostjo. To velja ne samo za ljubezensko področje. Tudi na vseh ostali področjih, poslovnih, družbenih, socialnih in kulturnih boste končali poglavja in začeli novi ciklus. Obrnili boste hrbet starim vzorcem in začeli pisati novo zgodovino svojega življenja.

KARIERA IN FINANCE

Prej, ko se boste spustili v določanje ciljev na poslovnem področju, razmislite kaj je tisto, kar v resnici potrebujete, da bi se vaša kvaliteta življenja približala realnim potrebam. Mislim, da v tem obdobju leta 2014 je najbolj pametno kombinirati timsko delo in individualne aktivnosti. Vaše sposobnosti bodo prišle do izraza v drugi polovici leta, ko boste imeli možnost preko spremenjenih metod dela poboljšati svoje pozicije na profesionalni in statusni lestvici. Skušajte kombinirati veze, ki jih imate v privatnem življenju in ponudite jih v paketu intelektualne in finančne vsebine. Kratkoročno razmišljajte o financah iz naslova trgovskih poslov.

Dolgoročno se bolj osredotočite na pisanje, stiki z javnostjo, mediji, bančništvo in humanitarno delo. Izogibajte se politike, ker se lahko razočarate. Namreč v tem letu, ko bo Jupiter vstopil v ozvezdje Leva, le Strelke in Strelci nižjega duhovnega nivoja, bodo lahko spreminjali svoja stališča v duhu sedanjega trenda. Tisti drugi, ki imate prebujene možgane ne boste mogli sprejemati modele manipulacije.

LJUBEZEN

Tekom februarja in marca se vam svetuje potrplenje pri graditvi nekega odnosa, ki vam na začetku ne bo veliko pomenil. Bodite previdni, da vas nekdo ne bo hotel potegniti v svoje mreže, zato bodite pazljivi pri dajanju izjav v javnosti.

Srečni dnevi se bodo zvrstili v aprilu in juniju. Spremljale vas bodo spremembe razpoloženja od euforije do žalosti, odvisno od tega koliko boste pustili emocijam na voljo. Ne dovolite, da vam takšne situacije preprečijo, da bi osrečili osebo do katere čutite kaj več od simpatije. V drugi polovici leta se bodo družinska folklora zavrtela v drugo smer in vas bo silila v sprejemanje odločitev, ki večini družinskih članov ne bo všeč.

Če boste ugotovili, da ste malo pretirali, stopite korak na nazaj in počakajte, da se nevihta umiri.

Najboljše na ljubezenskem področju se bo dogajalo v obdobju novembra in decembra, ko bo Venera bivala v ozvezdju Strelca.

ZDRAVJE

Na zdravstvenem področju vas bo celo leto spremljala fantastična energija in dobro počutje. Počutili se boste, kot prenovljeni in večinoma boste imeli dosti energije, potrebne za opravljanje vseh dejavnosti. Najboljši doping za vas bo ljubezen in izzivi na čustvenem področju.

Kljub dobri podpori Vesolja, ne bo odveč, da se zdravo hranite in da razmišljate o občasnem oddihu, če že ne boste to počeli med tednom, naj bodo vikendi za sproščanje in rekreacijo.

PRIPOROČILO

Osebni pogum in želja po uspehu bosta zaznamovala leto 2014. močna volja v kombinaciji s trenutnim gibanjem planetov vam bodo prinesli uspehe na poslovnem in ljubezenskem področju. Moj nasvet je, da vas napuh ne zapelje na stranski tir. Ostanite skromni in omejite svoje uspehe na področje kjer ste doma in kjer se počutite suvereno.

Spomnite se kaj pravi indijska modrost: OSTANI ENAK V VESELJU IN BOLEČINI, V ZMAGI IN V PORAZU. PRIPRAVI SE ZA BORBO IN NIKDAR NE BOŠ IMEL TEŽAV.