Tehtnica 2014

TEHTNICA (2)

NA SPLOŠNO

V tem letu imate Tehtnice opraviti pomembno nalogo, ki ni vezana samo za vaše znamenje in vas osebno. Morali boste narediti še marsikaj več, kar je vezano tudi za druge ljudi, oziroma narediti nekaj kar je namenjeno za višje dobro ljudi. Energija, ki poganja motor, ki premika in uravnoveša človeške odnose se imenuje ljubezen.

Ljubezen je plemenita emocija iz katere bi morale zrasti vse človekove potrebe. V praksi je to na žalost drugače. Zato Vesolje poskrbi, da v obdobju, ko je pomanjkanje ljubezni med ljudmi, nekatero znamenje dobi nalogo, da to popravi. Tehtnice letos imate ojačano dinamiko (Mars bo v vašem ozvezdju v prvi polovici leta) in boste imele ogromno novih in srečnih možnosti na vseh področjih življenja. Intelektualne sposobnosti vam bodo prinesle dobre kontakte pri trgovskih in kulturnih poslih in z vašim šarmom boste uravnovešali odnose med ljudmi v privatnem in poslovnem življenju.

Imate možnost pridobivanja priznanj in nagrad na vseh področjih, kjer se zahteva uporaba besede in pisanja.

Vaša vladarica Venera bo od vas zahtevala, da se vključujete v povezovanje ljudi in vas učila brezpogojni ljubezni. Na tem področju se boste morale zelo izkazati na drugačen način, kot je to v vaši navadi.

Namreč v hologramu človeštva je ljubezen shranjena kot osnova medčloveških odnosov. Venera vas bo v tem letu učila, da brezpogojno vzljubite prvo sebe, ker je to pogoj da brezpogojno ponudite ljubezen tudi drugim. Tehtnice ste znane, da imate v sebi veliko dozo egoizma in je pojem brezpogojne ljubezni za vas težka lekcija. Venera je še v januarju in februarju v znamenju Kozoroga in bo vztrajala, da izpolnite svojo nalogo.

Spominjali se boste izvora svoje ljubezni in iskali načine, da oprostite stare zamere in začnete novi odnos, prenovljen in popravljen. Pri nekaterih bo to lahko pripeljalo do ostrih konfliktov, kateri bodo imeli le namen, da se odnosi uredijo in zamere pozabijo, ne pa, da se odnos prekine.

Zadnji teden v septembru in ves oktober se Tehtnicama obetajo dobre in pozitivne spremenbe na poslovnem in finančnem področju.

LJUBEZEN

Nevezano na vašo duševno uravnovešenost, emocionalno gledano, boste celo leto v dobri koži. Lahko bi rekli, da vas bo spremljala dobra sreča. Imeli boste potrebo po flirtanju in zapeljevanju. To velja za moške in ženske Tehtnice. Vendar, ti skoki čez plot ne bodo ogrožali vaše stalne zveze in v primeru, da vi niste Tehtnica, temveč imate partnerja/ico Tehtnico, vam svetujem, da se ne odzivate na koketiranje vašega partnerja. To ne bo nič drugega ni, kot njihova potreba po novi igrači ali novi zabavi. Tehtnice se učijo brezpogojni ljubezni in v duhu te naloge in potrebe, bodo ostali pri svojih starih partnerjih/icah. Tisti, pa ki bodo vstopili v novo zvezo, bodo imeli potrebo po trajni zvezi.

KARIERA IN FINANCE

Preizkusite se na na vseh področjih življenja, ne glede na to ali imate zadostne izkušnje. Pri pomanjkanju le-teh vam bodo pomagale vplivne zvezde in vaš talent za komunikacijo.
Če imate jasno idejo, kaj želite in kam ste namenjeni, bodo vaši rezultati še boljši in lahko močno popravite svojo finančno plat.

Imate možnost okrepiti svojo samozavest in razširiti svoje emocionalne horizonte, kar vam omogočilo tudi spremeniti službo ali celo spremeniti svoje življenje v celoti. Nekatere Tehtnice se boste odločale za nakup stanovanja ali hiše in pri tem imate popolno podporo bančnih posojil ali doseganja ugodnih pogojev za najem.

Ker pa materialna plat ni tista, ki vam bo ponudila popolno srečo, bo združevanje v ljubezenske partnerske odnose tisti del, ki vas bo popolnoma zadovoljil.
Dobri poslovni rezultati so vam namenjeni v januarju, februarju, marcu in prvi polovici aprila.

Doseganje ciljev na projektih, ki so bili začeti v letu 2013 in so bili negotovi, imajo možnost za uspešno dokončanje v obdobju od 31 .maja do 15. avgusta, ter v zadnjem mesecu leta 2014.

ZDRAVJE

Tiste Tehtnice, ki imate neke kronične bolezni, bodite previdne na simptome, ki so vezani za klimatske spremembe in si pomagajte z alternativnimi dejavniki. Izogibajte se zdravilom, ki imajo stranske učinke.

Nekatere Tehtnice bodo imele težave s pritiskom ali z virusnimi infekcijami.
Ostale Tehtnice boste lahko svoje psiho fizično zdravje uspešno vzdrževali s rekreacijo in z športi na odprtem. Ravno tako savne in masaže lahko prispevajo da bo vaša kvaliteta življenja boljša.

PRIPOROČILO

Izkoristite podporo zvezd in premaknite meje na področju financ in človekoljubnih dejavnosti. Nekajmesečna prisotnost Marsa v vašem ozvezdju vam daje inspiracije za združevanju in ustvarjanju uspešnega partnerstva, tako v ljubezni kot v poslu. Zaradi podpore Marsa imate možnost doseganja najvišjih rezultatov v športu, ljubezni ali karieri.

DAJANJE LJUBEZNI JE NAJMOČNEJŠI IZRAZ MOČI, ZATO POZABITE NA VAŠE LASTNE INTERESE IN SE ZAHVALITE VESOLJU, KER VAM JE DALO PRILOŽNOST, DA V TEM LETU SODELUJETE V PROCESU PREPOZNAVANJA BREZPOPOGOJNE LJUBEZNI.

Pazite, da ne boste to priložnost spregledali in se je spomnili, šele takrat ko bo že mimo.