Vodnar 2014

VODNAR (2)

KAJ VAS NA SPLOŠNO ČAKA V LETU 2014?

Že od leta 2010, ko je vladar vašega znamenja Uran vstopil v ozvezdje Ovna, je vaše življenje postalo vznemirljivo. Stopili ste na cesto, ki vas pelje v prostranstva duha in zemlje, ki so drugim znamenjem neznana, vam pa zaradi vodstva božanskega uma, pa zelo blizu.

Tudi na tej poti, ki bo trajala eno leto se boste srečavali z novimi izzivi preko katerih se boste dokazovali. V tem letu boste deležni več srečnih okoliščin, kot v prejšnjem letu. Zato boste tudi dosegli več pozitivnih rezultatov, kot lansko leto. Le-ti se bodo začeli že od januarja in vas bodo spremljali celo leto. Rekla bi, da boste v vsakem pomladanskem času dosegli nekaj dobrega in izjemnega, po čem se ga spominjali.

Bodite pozorni na znamenja, ki bodo usmerjala vašo kreativno energijo na družabno, poslovno in ljubezensko življenje. Imeli boste priložnost pokazati svoje verbalne sposobnosti in v kontakti na poslovnem področju vam bo vaš način in stil izražanja odprl marsikatera vrata.

Potreba po svobodi bo usmerjala vaše življenje na področja, kjer boste iskali več prostora za sebe. Zaradi tega je možno pričakovati, da ne boste razumljeni s strani vaših partnerjev in boste morali razložiti zakaj se izogibate odgovornosti. Razmislite kaj so vaše prioritete in poskušajte biti strpni v ljubezenskih razmerij, ker ljudje nismo narejeni po sistemu televizije, ko poljubno izbirate kanale, ko ste za to razpoloženi.

Ko bo Venera začetkom marca vstopila v vaše znamenje bodite previdni, da ne boste izgubili partnerje, ki so kvalitetni in imajo stalno mesto v vašem življenju. Starejši Vodnarji bodo morali paziti, da ne bodo končali svoja razmerja v naglici in kasneje obžalovali svoje nagle odločitve.

Za tiste, ki bodo marca meseca imeli potrebo prekiniti svoja razmerja in po tem obžalovali svoje kaprice, bodo začetkom junija imeli možnost popraviti odnos oziroma pobotati se in vrniti zvezo v prvotno stanje. Ker bo takrat Merkur ponovno na svoji redni poti se lahko čin pomiritve podpre tudi s skupnim potovanjem ( novi medeni teden)

LJUBEZEN

Kot sem v uvodu napisala, leto 2014 bo najbolj v simboliki ljubezni, ki se bo vpletala tudi na ostala področja, kot so posel, kariera. Vam Vodnarjem je težko reči ne, tako moškim kot ženskam, ker vaš prirojeni šarm hipnotizira vse v svojem okolju. Nasploh je to prepoznavno v tem današnjem času, ko so ljudje depresivni in ne vidijo svetlobe okoli sebe.
Za vas se bodo dobesedno lepile osebe nasprotnega spola. To velja za vse Vodnarke in Vodnarje, Na ljubezenski borzi boste najbolj kotirali ravno vi. Vodnarji. Nekateri boste del svoje kreativne energije porabili na iskanje načinov, da skrijete svoje skoke čez plot. Družinski ljudje boste v času od 22. marca do 17 aprila imeli možnost velikega veselja zaradi rojstva otrok, poroke, krsti ali pomembne obletnice. Od 3 marca do 6. aprila priložnost za nove ljubezni.

V času od 28. junija do 29. julija pazite na svoje obnašanje do partnerjev, ker vam grozi nevarnost, da se razkrijejo vaša skrita razmerja. Za tiste, ki pa bodo vztrajali za prekinitev razmerja je primeren čas od 7. oktobra do 11. novembra. Za tiste, ki pa ne bodo imeli takšne želje naj bodo v tem obdobju bolj strpni in tolerantni do svojih partnerjev.

KARIERA IN FINANCE

Za vas je znano, da največ svojih finančnih uspehov dosežete preko združevanja in timskega dela. Ampak v tem letu boste bolj iskali svojo priložnost na področju, kjer boste delovali samostojno. Od 2. februarja do 9. marca boste iskali priložnosti na področju kjer boste zadovoljili vašo potrebo po duhovnosti ali humanitarnem delu. Napredovanje v službi vam je namenjeno v drugi polovici leta preko poslov vezanih za umetnost in šport. Za tiste, ki pa razmišljate o privatnem poslu, izberite tudi vi drugo polovico leta, za pričetek novega ali za razvijanje že začetega posla.

ZDRAVJE

Zaradi povečanih intelektualnih in fizičnih aktivnosti pazite na imunski sistem in hormonsko ravnotežje. Priporoča se preventiva za vse telesne organe v obdobju 0d 4. do 19 aprila, od 13. do 19. aprila, od 13. do 28 julija in v drugi polovici decembra. Želja po uspehu vam lahko prinese občasne glavobole, nasploh pa takrat, ko se stvari ne razvijajo tako hitro, kot ste pričakovali. Na splošno je za vas najboljše zdravilo druženje s prijatelji in druženje z ljudmi, ki imajo kreativne ideje.

PRIPOROČILO

Ne dovolite, da vas okoliščine pripravijo, da odstopite od svojih vizij in idej, kako ta svet narediti boljšim. USPEH NI DEJSTVO, JE SEŠTEVEK TALENTA, PRIDNOSTI,VIZIJE, PRILOŽNOSTI. S TALENTOM STE SE RODILI, PRIDNOST PRIVZGOJILI, VIZIJO USTVARILI IN PRILOŽNOST V LETU 2014 PREPOZNALI.