Človek sveta vladar, denar njegov ječar

Ana Malenica

Vsebina knjige vas bo spodbudila k razmišljanju o resničnem smislu življenja in iskanju načina, kako narediti naš svet boljši, brez krvave revolucije. Prikazala vam bo kdo so tisti, ki nam zastrupljajo vodo, hrano in zrak, ter kdo so tisti, ki s cepivi uničujejo naša telesa. Kako se lahko upremo finančnim lobijem, ki nam jemljejo osnovne človekove pravice in kdo nam bo pomagal, da ponovno zaživimo polno in zdravo življenje.

Kategoriji: ,

Opis

Knjigo, Človek sveta vladar, denar njegov ječar, je pisateljica in astrologinja Ana Malenica, podarila v podporo projektu Objemi me in stopi naprej, ki se je 6. septembra 2012, že tretje leto zaporedoma odvil v sklopu Luninega festivala. Avtorica knjige, ki je tudi idejni vodja, pa v sodelovanju s prostovoljci pripravlja tudi veliki vseslovenski objem, ki se je odvil 14.2.2013. Vsebina knjige vas bo spodbudila k razmišljanju o resničnem smislu življenja in iskanju načina, kako narediti naš svet boljši, brez krvave revolucije. Prikazala vam bo kdo so tisti, ki nam zastrupljajo vodo, hrano in zrak, ter kdo so tisti, ki s cepivi uničujejo naša telesa. Kako se lahko upremo finančnim lobijem, ki nam jemljejo osnovne človekove pravice in kdo nam bo pomagal, da ponovno zaživimo polno in zdravo življenje.

Skozi astrologijo vam bo prikazala vpliv Vesolja in na drugi strani vpliv peščice ljudi, ki skuša zasužnjiti celotno človeštvo. Ali bodo naravne sile stopile v bran malemu človeku? Ali se gnilemu kapitalizmu štejejo dnevi?

Odgovore na ta vprašanja in še mnoga druga, boste našli v knjigi Človek sveta vlada, denar njegov ječar.

Preberi knjigo kar preko zaslona. Knjiga je brezplačna za branje.

 

Odpri PDF knjigo v novem zavihku – večji pogled

Download the PDF file .

 

Knjigo lahko natisnete doma in jo opremite s platnico na splodnji povezavi.

Odpri PDF platnico v novem zavihku – večji pogled

Download the PDF file .

Spread the love

Dodatne informacije

Jezik

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Človek sveta vladar, denar njegov ječar”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nove objave

Danes se soočamo s kvadratom med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku

Danes se soočamo s kvadratom (90 stopinj razdalje med planeti) med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku in imamo priložnost, da naše možgane in naše telo napolnimo z novo energijo. Ali ni čudežno, da se vsaka naša celica obnavlja na približno sedem let, vendar to ne velja tudi za naša srca, ki niso tako … Preberi več Danes se

Pokažimo kaj zmoremo

Vsi smo na svoj način nadarjeni za marsikaj in tega ne obešamo na velik zvon, ker se ne cenimo zadosti. In tako kot Luna ne zakriva več Sonca, kot je to bilo včeraj, tudi mi ne smemo skrivati svojih skritih talentov. Pokažimo kaj zmoremo in se ne ozirajmo na druge ljudi, ki nas niso prepoznali … Preberi več Pokažimo kaj