Maček Mao in babica Ančka Pomagačka

Ana Malenica

(1 mnenje stranke)

V leseni hiški na visoki planini sta živela babica Ana in dedek Zugi. Ko se k hiši nekega dne priklati potepuški maček, brez imena, lačen in prestrašen, babica ga poskuša z ljubeznijo posvojiti.

Kategoriji: ,

 12,99

Opis

V leseni hiški na visoki planini sta živela babica Ana in dedek Zugi. Ko se k hiši nekega dne priklati potepuški maček, brez imena, lačen in prestrašen, babica ga poskuša z ljubeznijo posvojiti. Ko ji uspe da maček sprejme njeno prijateljstvo, skupaj ugotovita da mu je ime Maček Mao in da prihaja iz egipčanskih časov. Mačku Mau se babičino ime Ana in dedkovo ime Zugi zdita pusta in jih poimenuje babica Ančka Pomagačka in dedek Zugi Gugi.

Tako se začne zanimiva zgodba o ljubezni med babico, dedkom in mačkonom. Kaj je bilo kasneje? Več vam ne smem povedati. Vem pa, da ne boste spustili iz rok knjižice, ki je zaradi svoje velikosti, primerna tudi za majhne otroške rokice, dokler jo ne boste prebrali do konca.

Avtor: Ana Malenica
Ilustracija: Petra Preželj
Založba: Samozaložniki
Št. strani: 25
Vezava: Trda

Spread the love

Dodatne informacije

Teža 151 g
Dimenzije 155 × 155 × 10 mm
Jezik

1 mnenje za Maček Mao in babica Ančka Pomagačka

  1. Mojca Jenko

    Odlična mačja zgodba 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nove objave

Danes se soočamo s kvadratom med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku

Danes se soočamo s kvadratom (90 stopinj razdalje med planeti) med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku in imamo priložnost, da naše možgane in naše telo napolnimo z novo energijo. Ali ni čudežno, da se vsaka naša celica obnavlja na približno sedem let, vendar to ne velja tudi za naša srca, ki niso tako … Preberi več Danes se

Pokažimo kaj zmoremo

Vsi smo na svoj način nadarjeni za marsikaj in tega ne obešamo na velik zvon, ker se ne cenimo zadosti. In tako kot Luna ne zakriva več Sonca, kot je to bilo včeraj, tudi mi ne smemo skrivati svojih skritih talentov. Pokažimo kaj zmoremo in se ne ozirajmo na druge ljudi, ki nas niso prepoznali … Preberi več Pokažimo kaj