Povratak s one strane

Ana Malenica

Autorka opisuje svoje putovanje na onu stranu kada je bila u komi. Kaže da je tamo dočekala njena majka koja je bila sve vreme uz nju. Ona je pitala da li želi da se vrati ili da ostane s njom. Autorka je stavljena pred težak izbor – iako je doživela jako bolnih trenutaka u poslednjih 25 godina, odlučila je da se vrati kako bi rešila ono što je ostalno nerešeno u ovozemaljskom životu.

Knjigo Povratak s one strane (Duša na razpotju) lahko naročite tudi v slovenskem ali angleškem jeziku (Souls at the Crossroads).

Kategoriji: ,

 15,19

Opis

Autorka opisuje svoje putovanje na onu stranu kada je bila u komi. Kaže da je tamo dočekala njena majka koja je bila sve vreme uz nju. Ona je pitala da li želi da se vrati ili da ostane s njom. Autorka je stavljena pred težak izbor – iako je doživela jako bolnih trenutaka u poslednjih 25 godina, odlučila je da se vrati kako bi rešila ono što je ostalno nerešeno u ovozemaljskom životu.

Kada se vratila, ona se bojala da joj srce ponovo ne stane. To su mnogi protumačili kao njen strah od smrti. Ono čega se ona istinski bojala je da će opet otići u onaj svet, svet gde vlada mir i spokojstvo, i da će opet morati da se vrati nazad ako ne uspe sve do tada da reši.

“Jedan dio kozmičke kapsule, koji je snimljen u računalu koji se nalazi u mojoj glavi i koji se zove Mozak, mirovao je stoljećima, možda tisućljećima. Ali dana 26.11.2012., neka viša sila je probudila i upalila program, koji je iz Mozga poslao svog glasnika Dušu, s uputom da zaustavi moje Srce. Vjerujem medicinskim statistikama koje kažu da se srce iz nepoznatih razloga zaustavi kod 1-2 osobe na 1000 stanovnika. Ako se to dogodi, čovjeka je moguće spasiti samo ako pomoć stigne najkasnije za pet minuta, inače nastupa konačna smrt. Poslije tog vremena, moždane stanice počnu propadati, jer ostanu bez krvi. Kada se moje Srce zaustavilo, otišla sam na drugu stranu, tamo gdje je drugi svijet, gdje me dočekala moja majka i bila uz mene cijelo vrijeme dok sam bila u komi. Kada je obuhvatila svojim mekanim rukama moje lice i pitala me da li se želim vratiti nazad, tog sam trenutka još uvijek imala mogućnost izbora: ostati na onoj strani ili se vratiti. U mom životu je zadnjih 25 godina bilo toliko bolnih trenutaka, da je bilo teško odlučiti i vratiti se u svoj zemaljski svijet. Spoznaja da sam na ovoj strani ostavila neriješene situacije, koje bi morali rješavati oni koji ih nisu stvorili, obvezala me da se vratim. Prve dane nakon povratka, nekoliko puta me uhvatila panika da će se moje Srce ponovno zaustaviti, što je moja okolina protumačila kao strah od smrti. Kako da se bojim povratka negdje gdje je mir i gdje se sve odvija kako treba. Ono čega me je zaista strah, jest da bi me sjećanje na onaj drugi svijet, gdje vlada mir, odvelo nazad, kada mi rješavanje problema postane preteško. To je moje pravo, isto kao što je pravo svakog čovjeka, da se završetak nekog karmičkog odnosa odloži za neki budući život, ukoliko njegovo izvršavanje postane preteško.”

Ana Malenica

 

Založba: Društvo za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja APIS
Leto izdaje: 2013
Br. strana: 267
Uvez: Meki

Spread the love

Dodatne informacije

Teža 378 g
Dimenzije 148 × 210 × 15 mm
Jezik

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Povratak s one strane”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nove objave

Danes se soočamo s kvadratom med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku

Danes se soočamo s kvadratom (90 stopinj razdalje med planeti) med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku in imamo priložnost, da naše možgane in naše telo napolnimo z novo energijo. Ali ni čudežno, da se vsaka naša celica obnavlja na približno sedem let, vendar to ne velja tudi za naša srca, ki niso tako … Preberi več Danes se

Pokažimo kaj zmoremo

Vsi smo na svoj način nadarjeni za marsikaj in tega ne obešamo na velik zvon, ker se ne cenimo zadosti. In tako kot Luna ne zakriva več Sonca, kot je to bilo včeraj, tudi mi ne smemo skrivati svojih skritih talentov. Pokažimo kaj zmoremo in se ne ozirajmo na druge ljudi, ki nas niso prepoznali … Preberi več Pokažimo kaj