DUŠA NA RAZPOTJU

Vsakdo od vas je zagotovo že kdaj pokukal v svet duhovnosti z vprašanji: »Kdo sem? Kaj je moje poslanstvo tu in zdaj? Ali smrt boli? Ali obstaja življenje po življenju?« Takšna vprašanja so dobra, saj so naši vodniki k osebni rasti, večji harmoniji in višji vibraciji zavesti – tako osebne kot tudi kolektivne. Vendar se le redkim, kot sreča v nesreči, ponudi možnost, da vstopijo na »drugo stran« in dobijo izjemne in redke odgovore. To se je zgodilo meni.

26. novembra 2012 se je moje Srce ustavilo in pogreznila sem se v komo. Imela sem srečo, da sem se vrnila v zemeljski svet zdrava. Jaz in moja mama, moj angel VoTeMa, veva, da se je moje Srce ustavilo zaradi globljega pomena. V knjigi Duša na razpotju opisujem to svojo osupljivo obsmrtno izkušnjo in dogajanja na »drugi strani«, izročam vam na dlani kot biser zgodbo o Ljubezni, ki nikoli ne umre, in prenašam na zemeljsko stran sporočila iz »onostranstva«.

S knjigo sem se želela tudi zahvaliti svoji družini, prijateljem in vsem vam.

Ana Malenica, astrologinja

 

Cena: 25 €  z vštetimi stroški pošiljanja
Rok dostave: 3-5 dni (odvisno od zaloge)
Založba: Društvo za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja APIS
Leto izdaje: 2014
Št. strani: 278
Širina (mm): 148
Višina (mm): 210
Debelina (mm): 15
Teža: 378 g
Vezava: Broširano, mat ovitek, plastificiran

 

Naročite knjigo (interes za drugi ponatis)

Za naročilo knjige DUŠA NA RAZPOTJU vpišite podatke v tej tabeli in oddajte naročilo. Knjiga v slovenskem jeziku DUŠA NA RAZPOTJU je razprodana zato predhodno nabiramo naročila za ponatis. Ko bo knjiga zopet na zalogi, vas nemudoma obvestimo.

Ob nakupu knjige vsak prejme še DARILO – iHELP paket varnosti.

 

KNJIGA JE PRIPOVED O POTOVANJU TJA ONKRAJ …

Avtorica je začela pisati knjigo, ko se je prebudila iz nekajdnevne kome po obsežnem miokardnem infarktu. Knjiga je pripoved o smrti, ki ni smrt, o potovanju, ki nas pelje tja onkraj – v druge in posebne dimenzije, ki so za nas skrivnostne in nepoznane. Ani Malenici je bilo dano, da se je z onkrajnosti vrnila v življenje, ki ga je že skoraj izpustila iz rok, z razpotja se je vrnila v svoje telo.

Duša je že skoraj zapustila Anino telo, opazovala ga je od daleč, iz nove perspektive, obogatena z novimi spoznanji in zavedanji. Na tem potovanju je srečala je svojo duhovno voditeljico in ob njej prepoznala svoje poslanstvo na zemlji, zato se je tudi vrnila. Njeno prvo poslanstvo je bila izdaja te knjige.

Avtorica nam govori iz lastne izkušnje o dimenzijah življenja, na katere ob rojstvu, ko se nam izbriše spomin na pretekla življenja, pozabimo. Sporoča nam, da smo na tem svetu zato, ker smo si ga sami izbrali, prav tako tudi starše in vse sorodne duše ter da ciklično rastemo v vedno bolj popolna duhovna bitja.
Ob branju knjige se nam odpre nov pogled na svet in ne malokdo bo morda prepoznal svoje poslanstvo in zaživel drugače, se pripravil na novo življenje. Marsikdo se bo vprašal je to kar počne res njegovo poslanstvo.

 

ODLOMEK IZ KNJIGE

»Naredili smo vse, kar je bilo v naši moči. Gospa je imela srečo, da so bili na terenu najboljši med najboljšimi, da so vsi prišli pravočasno in da je vsak opravil svoje delo brezhibno. Ali se bo iz kome zbudila, je odvisno le še od nje. Opozoriti vas moram tudi, da ne vemo, kakšne bodo posledice, če in ko se zbudi.«   Tako sem kristalno jasno slišala glas zdravnika v drugem poslopju, medtem, ko je bila moja Duša že v prostoru med Nebom in Zemljo.

Zame se je pričelo astralno potovanje, ki je bilo nakazano že v mojem horoskopu, oznanjali pa so ga tudi intenzivni obiski moje pokojne mame v mojih sanjah. Posrkalo me je v svet, kjer bolečina izgubi svojo moč, kjer se vse Duše zlijejo v Eno in naselijo brezčasni prostor, v katerem prebiva izključno Ljubezen. Tam lebdijo, valovijo in se neovirano gibljejo v mavričnih kozmičnih kapsulah, medtem, ko čakajo na novo inkarnacijo.

V tem prostoru blaženosti sem obnavljala svojo raztrgano energijsko mrežo, ki me je pripeljala do infarkta. Kozmos mi je na drugi strani na stežaj odprl svojo bogato skrinjo modrosti in me skozi mojo mamo, angela VoTeMa, vodil in obsul z mnogimi spoznanji višjih duhovnih vibracij.

Na dlani sem držala svoja prejšnja življenja, v katerih sem videla mojega Zuhdijo – mojo zlato androgino dušo in nikoli povsem uresničeno ljubezen.

Srečala sem se s s svojimi prijatelji, s svojo družino, pa tudi z vsemi strahovi, ki so me držali za goltanec, da nisem mogla s polnimi pljuči zajeti svojega najvišjega poslanstva – Astrologije, s katero želim še naprej in še bolje pomagati ljudem.

V onkraju sem bila v naročju Ljubezni svojega angela VoTeMa, moje ljube mame. Bila sem na varnem, v gnezdu, ki me bo vedno čakalo, toplo in mehko, ko se bom odločila stopiti onkraj.«  »Ko je s svojimi mehkimi rokami objela moj obraz in me vprašala, če se želim vrniti, sem imela dve možnosti: ostati pri njej na drugi strani ali pa se vrniti nazaj v zemeljsko telo. Vendar pa je bilo v zadnjih 25 letih mojega življenja toliko bolečih trenutkov, da mi je vrnitev predstavljala težko preizkušnjo.

Na Zemlji so zame trepetali moji otroci, moj Zuhdija in dragoceni prijatelji, čakali pa so me tudi nedokončani projekti, namenjeni dvigovanju kolektivne zavesti, ter moje najvišje poslanstvo ter moj edini in dosmrtni zakon – Astrologija Čeprav me je moja VoTeMa pripravljala na to, da bo vrnitev v zemeljski svet težja izkušnja kot odhod v drugi svet, nisem pričakovala, da bo tako težko. Moja Duša se je nahajala na razpotju. Vseeno sem se odločila vrniti. Da dokončam začeto, da dam najplemenitejšo sebe vam in predam dragocena sporočila iz onostranstva z brezpogojno Ljubeznijo.

Prisotnost brezpogojne Ljubezni v življenju človeka je namreč edini pogoj, da se naše zemeljske energije povežejo s kozmičnimi.

Ana Malenica

 

Hrvaščina:  POVRATAK S ONE STRANE

Jedan dio kozmičke kapsule, koji je snimljen u računalu, koje se nalazi u mojoj glavi i koje se zove Mozak, mirovao je stoljećima, možda i tisućljećima. Ali dana 26.11.2012 , neka viša sila je probudila i upalila program, koji je iz Mozga poslao svog glasnika, da zaustavi moje Srce. Vjerujem medicinskim statistikama koje kažu, da se Srce iz nepoznatih razloga zaustavi kod 1-2 osobe na 1000 stanovnika.

Ako se to dogodi, čovjeka je moguće spasiti samo ako pomoć stigne najkasnije za pet minuta, inače nastupi konačna smrt. Poslije tog vremena moždane stanice počnu propadati, jer ostanu bez krvi.

Kada se je moje Srce zaustavilo otišla sam na drugu stranu, tamo gdje je drugi svijet. Tamo me je dočekala moja majka i bila uz mene cijelo vrijeme, dok sam bila u komi. Kada je obuhvatila svojim mekanim rukama moje lice i pitala me, da li se želim vratiti nazad, tog sam trenutka još uvijek imala mogućnost izbora: ostati na onoj strani ili se vratiti. U mom životu je zadnjih 25 godina bilo toliko bolnih trenutaka, da je bilo teško odlučiti i vratiti se u svoj zemaljski svijet.

Spoznaja, da sam na ovoj strani ostavila neriješene situacije, koje bi morali rješavati oni koji ih nisu stvorili, obvezala me da se vratim. Prve dane nakon povratka, nekoliko puta me uhvatila panika, da će se moje Srce ponovo zaustaviti, što je moja okolina protumačila kao strah od smrti.

Kako, da se bojim, povratka negdje gdje je mir i gdje se sve odvija kako treba. Ono čega me je zaista strah, jest da bi me sjećanje na onaj drugi svijet , gdje vlada mir, odvelo nazad, kada mi rješavanje problem postane preteško. To je moje pravo, isto kao što je pravo svakog čovjeka, da se završetak nekog odnosa , odloži za neki budući život, ukoliko njegovo izvršavanje u ovoj  zemaljskoj dimenziji postane preteško.

Ana Malenica