RESNICA

Osupljiva zgodba o moškemu, ki ima pljučnega raka, bo iz vaših oči izvabila solze, iz vas pa misli o lastnem življenju. Ali niste ravno vi tisti, ki ste enkratni in neponovljivi, in morda tudi naslednji, ki vam bo zdravnik rekel, da imate raka?

 

Tudi vam lahko rečejo, da je kemoterapija edina oblika zdravljenja. Jo boste sprejeli, ker vas je strah in ne poznate drugih načinov zdravljenja, kot je to storil moški iz zgodbe Resnica?

Njegovo zgodbo odseva ptič Feniks, ki v svojem prvem preletu Zemlje ugotovi, kako prelepa je, vidi pa tudi človeka, ki v roki drži palico, okoli katere je ovita kača. Asklepijeva palica, simbol zahodne medicine.

Ali bo človek v naslednjem krogu uničil človeštvo z medicino? Ali bo uničil še samega sebe, ker bo vse tisto, kar vzdržuje njegovo telo in duh, spremenil v strup? Ali naš bolni junak iz pričujoče knjige umre istočasno kot druge osebe, ki so bile zdravljene po študiji Agili? Vse to in še več odkrijte v tej zgodbi, ki odkriva marsikaj, kar so nam “bogovi v belem” zamolčali.

Cena: 25 €  z vštetimi stroški pošiljanja
Rok dostave: 3-5 dni (odvisno od zaloge)

Založba: Društvo za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja APIS
Leto izdaje: 2016
Št. strani: 237
Širina (mm): 147
Višina (mm): 210
Debelina (mm): 13
Teža: 354 g
Vezava: Mehka

Naročite knjigo

Za naročilo knjige RESNICA vpišite podatke v tej tabeli in oddajte naročilo.

V kolikor knjige ni na zalogi vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.