verjamem

Danes se soočamo s kvadratom med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku

Danes se soočamo s kvadratom (90 stopinj razdalje med planeti) med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku in imamo priložnost, da naše možgane in naše telo napolnimo z novo energijo. Ali ni čudežno, da se vsaka naša celica obnavlja na približno sedem let, vendar to ne velja tudi za naša srca, ki niso tako naravnana. Srce in naša razmišljanja se opirajo spremembam, kot da bi ob rojstvu dobili trajno cepivo, ki jim omogoča trajno imuniteto do sprememb.
 
Današnji kvadrat nas poziva, da ponovno preučimo možnosti prilagoditve, ki smo jo pridobili pred nekaj dnevi, odkar smo bili deležni energije Ognjenega obroča (Sončni mrk). To je opomnik za vse nas, da smo sposobni obnoviti in ponovno zagnati svojo energijo in delati v sožitju s svojim okoljem.
 
Kaj želimo, kaj čakamo, kaj upamo? Nič se ne bo zgodilo samo od sebe? Naredimo kaj in bo nekoč prišlo v naše življenje nekaj kar bo spremenilo smer v kateri hodimo. Zakaj menite, da je to nemogoče? Poskusite z lastnimi misli in dejanji pospešiti proces pozitivne preobrazbe, po kateri tako močno hrepenimo!
 
Vsi mi imamo v sebi arhetip straha in tudi najvplivnejši ljudje na svetu imajo okostja v svojih omarah. Ne moremo si dovoliti, da bi se počutili oslabljene zaradi neprijetnega spomina ali nečesa iz naše preteklosti, o čemer raje ne bi nikoli več razmišljali. Življenje gre naprej! Učimo se iz težkih izkušenj in one so tiste, ki nam pomagajo vzpostaviti trdne temelje, od koder se lahko srečamo s svojo prihodnost. Ne zadržujte strah v sebi in se bojte priznati prvo sebi in po tem vašim bližnjim, da vas je strah. To je prvi korak v ozaveščanju.
 
Obstaja velika verjetnost, da se boste danes počutili, kot da se za nohte držite roba pečine in da se morate pripravljati na dramatičen padec v prepad. To je ta povezava med Saturnom in Uranom in naj to doseže svoj vrhunec tako, da se boste opogumili in skočili na varna tla. Resnica in delo osvobajata človeka. Ni vam treba delati čudežev ali reševati kakršnih koli nemogočih izzivov, samo verjeti in biti iskreni do sebe in do drugih, saj nas temu učijo planeti.
 
Ana Malenica, astrologinja
14.6.2021