Kateri so najbolj zastavljeni načrti v našem življenju?

Vsi imamo perfektne načrte, dokler nas Vesolje ne udari po glavi in nas opomni, da so zvezde tiste, ki odločajo o naši usodi. A čeprav si od nekaterih udarcev težko opomoremo, udarci ne pomenijo ustavitve ali odpovedi naših načrtov. Danes je mednarodni dan asteroidov in ta dan nas opozarja, da je naš planet Zemlja nekoč doživel veliko trčenje planetov in tako je bilo izničeno 80 % življenja. Kljub temu se je naš planet opomogel in poglejte, ne le da je človek preživel, ampak se je razcvetel v čudež. Jutri bo Mars v Levu (akcija) naredil opozicijo s Saturnom (odgovornost) in se povezal z Uranom v Biku (materija) preko kvadrata in tako nas bodo planeti opomnili, da bomo le s prilagajanjem situaciji dosegli svoje cilje in izpolnili naše zastavljene plane.

Mimogrede, izpolnitev našega življenja dosežemo le če upoštevamo gibanje planetov. Ne glede na to, kako zmeden je današnji svet, se Sonce, Luna, Zemlja in vsi drugi planeti v našem sončnem sistemu še naprej vrtijo v svojih orbitah, kot so to počeli vedno. Zato je zelo smiselno, da poznate svojo natalno karto in svoj horoskop.

Kdo smo mi in kaj je naše poslanstvo nam najbolje povedo profesionalni astrologi in ne bi smeli dvomiti v njihovo delo, ki temelji na stotih letih iskanja in nabiranja strokovnega znanja.

Vsak ima v svoji osebnosti dve plati in vsak človek je na planetu takšen, na svoj način. Zavedamo se, da ena polovica človeštva sanja o nepraktičnih možnostih, medtem, ko je druga osredotočena na realistične pragmatične možnosti in se je odločila, da bo sledila vsem, kar se ji zdi prav v sedanjem času.

Ana Malenica alias Ančka pomagačka
www.astroanama.com