Pokažimo kaj zmoremo

Vsi smo na svoj način nadarjeni za marsikaj in tega ne obešamo na velik zvon, ker se ne cenimo zadosti. In tako kot Luna ne zakriva več Sonca, kot je to bilo včeraj, tudi mi ne smemo skrivati svojih skritih talentov. Pokažimo kaj zmoremo in se ne ozirajmo na druge ljudi, ki nas niso prepoznali in nas mogoče kritizirajo.

Mars bo vstopil v igrivega in ponosnega Leva in boste deležno prvih odzivov včerajšnjega Sončeva mrka. Čeprav bo retrogradni vpliv Merkurja rahlo oviral nebesno čarovnijo in se bodo nekatere odločitve križale z našimi pričakovanji, bodite odkriti s svojim okoljem. Poštenost v medsebojnih odnosi je ključ do tega, kako lahko najbolje izkoristimo svoje sposobnosti.

 

 

Astrološka tradicija nam pravi, da kadar koli pride do enega mrka, ki mu kmalu sledi še en, se zdi, da nam se odpirajo magični trenutki. Kot da se nad Zemljo odpre velikanski, nevidni portal, ki omogoča jasno in enostavno izmenjavo med različnimi eteričnimi kraljestvi in nam razkriva zavedanje, da prihaja nekaj, kar smo dolgo pričakovali in po čemer smo dolgo časa hrepeneli.

Sami smo krivi, da smo včasih preveč samokritični zato je nujno, da se ozrimo na svoje pretekle reakcije in odgovorimo sami sebi na vprašanje, kako smo sploh lahko mislili, da delamo prav. A pri tem seveda ne pozabimo, da smo se tudi takrat preprosto trudili po svojih najboljših močeh. Zato vam svetujem, da boste vedno prijazni do drugih vendar morate upoštevati lastne potrebe.

Če boste delili pozitivne misli tudi povratne informacije bodo ljubeznive in se bodo zgodile dobre stvari. Zlata vreden je nasvet: Več muh se zbere na medu, kot na kisu.

Ana Malenica, astrologija
11.6.2021