VSE SE ZGODI OB PRAVEM ČASU IN NA PRAVEM MESTU!!!! NA PRVEM MESTU, HVALA VSEM, KI STE SPREMLJALI VČERAJŠNJI LIVE.

Včeraj je bil za mene izjemen večer, ko sva se z Zvezdano Mlakar pogovarjali o mojih knjigah in o življenju. Med ostalim mi je Zvezdana zastavila vprašanje, zakaj tako »zabetoniram« neke svoje odločitve in vztrajam na njihovih izvršitvah. Odgovorila sem ji, da zato, ker se v naravi tudi planeti držijo svojega reda. Kaj bi se zgodilo, če bi Sonce enkrat reklo, da se mu ne ljubi zjutraj vstati. Svet bi se ustavil, sem ji rekla.

Pozabila sem ji povedati, kdaj sem odločila, da bom ravnala tako, kot sedaj ravnam? Pred 3. leti sem bila v zelo negotovi in zmedeni situaciji in sem se spraševala, kaj delam narobe. Nenehno sem se spraševala, naredila pa ničesar več v tej smeri. Kaj delam narobe, da se vse obrača proti meni in sem si rekla naglas, sama sebi: »Mogoče moraš poiskati astrologa«.

Prisežem, da se je zgodilo tako. Naročila sem konzultacijo pri Ančki pomagački. Ne zato, ker ne poznam nekaj dobrih astrologov, ampak jaz najbolje poznam samo sebe. V drugih ozirih, ko gre za druge kliente, ki pridejo k meni kot astrologinji, to dejstvo nadomešča brezpogojno zaupanje, ki mora biti med astrologom in stranko in ko s skupnimi močmi poiščemo ustrezne rešitve. Klienti Ančke pomagačke čutijo, da NIKOLI NISEM IN NE BOM ZLORABILA NJIHOVEGA ZAUPANJE IN DA SO NJIHOVE SKRIVNOSTI PRI MENI NA VARNEM.

Torej, na določeni dan, sem se jaz Ana Malenica, kot klientka usedla pri astrologinji Ančki pomagački in dve uri strpno poslušala, kaj mi je ona kot astrologinja povedala. Šli sva »skupaj« čez mojo natalno karto, tranzite, solarne horoskope za leto 2019, 2020, 2021 in 2022.

Ana Malenica je poslušala, si zapisovala, Ančka Pomagačka je govorila, kot da bi bila v transu. Pravijo, da zdravniki ne morejo zdraviti sami sebe. Jaz rečem, da to ni res. Če dobro poznaš svoje delo si takrat suveren v svojem znanju in ga lahko pri reševanju problema uporabiš tako za sebe, kot za druge. Ančka Pomagačka je suverena v svojem znanju in ima potrebno kilometrino za seboj. Zato je Ančka pomagačka lahko pomagala Ani Malenici. Ančka pomagačka je »svetovala« Ani Malenici, da se pri svojem 70. letu, to pa je naslednje leto 2022, UMAKNE IZ OSEBNEGA SVETOVANJA KLIENTOM in da svoj čas porabi le za pisanje.
Res pa je da so »moji planeti naravnani« tako kot so bili v trenutku, ko se je moje srce ustavilo novembra 2012 leta in da se leta 2024 to LAHKO ponovi. Vendar sem sedaj pripravljena in se bom poslovila takrat, ko bom dosegla in realizirala tisto, zaradi česar sem se vrnila iz onkraja.

Eto, to sem sinoči pozabila povedati moji Zvezdici, Zvezdani Mlakar.

Ana Malenica

Video si lahko ogledate na Facebooku na tem linku.