Zdravje

ČUDEŽNE LIMONE
LIMUN
Limona (citrus) je čudežni proizvod narave, ki v človeškem telesu ubija
kancerogene celice. Učinek limone je kar 10 tisočkrat močnejši od kemoterapije.

In zakaj ta informacija nikakor ne prodre v javnost?

Na svetu obstajajo laboratoriji, ki so zainteresirani za izdelavo sintetičnih
spojin, ki prinašajo ogromne dobičke. Od zdaj naprej pa lahko pomagamo svojim prijateljem in znancem, tako da jim predamo informacijo o blagodejnosti limoninega soka in njegovi učinkovitosti pri preprečevanju raka. Medtem, ko se to znanje ljubosumno skriva, ogromno število ljudi umira, lastniki farmacevtskih družb pa nedotaknjeni uživajo v svojih dobičkih.

Okus limoninega soka je prijeten in v nasprotju s kemoterapijo na telesu ne pušča nobenih  uničujočih posledic.  Če imate le možnost, posadite limonino drevo na svojem balkonu, ali na vrtu, saj ne zavzema veliko prostora.
Limone lahko uživamo na več načinov. Lahko jih jemo, ali pa odcedimo in limonin sok dodamo raznim napitkom ali ga uporabimo, kot sestavino pri pripravi različnega peciva ali sladic.

Limoni pripisujejo številne blagodejne učinke, največji efekt pa daje limona pri težavah s cistami ali tumorjem.  Ta rastlina je dokazano zdravilo proti vsem oblikam raka. Prav tako so ugotovili, da je limona antimikrobski agens širokega spektra proti bakterijskim infekcijam in glivicam, da učinkuje proti notranjim parazitom v črevesju, da uravnava visok krvni pritisk in delovanje živčevja ter deluje antidepresivno. Izvor teh ugotovitev je eden od največjih proizvajalcev zdravil na svetu, ki na podlagi več kot 20 letnih laboratorijskih raziskav trdi, da limona uničuje maligne celice pri dvanajstih vrstah raka, med katerimi so rak debelega črevesa, rak na dojkah, prostati, pljučih in slinavki.

Limona deluje 10 tisočkrat bolje od Adiamicina, kemoterapevtske droge za
upočasnjevanje rasti kancerogenih celic in nima nobenih škodljivih vplivov na zdrave celice.