Duša na razpotju

Ana Malenica

Vsakdo od vas je zagotovo že kdaj pokukal v svet duhovnosti z vprašanji: »Kdo sem? Kaj je moje poslanstvo tu in zdaj? Ali smrt boli? Ali obstaja življenje po življenju?«.

Kategoriji: ,

 25,00

Opis

Vsakdo od vas je zagotovo že kdaj pokukal v svet duhovnosti z vprašanji: »Kdo sem? Kaj je moje poslanstvo tu in zdaj? Ali smrt boli? Ali obstaja življenje po življenju?«. Takšna vprašanja so dobra, saj so naši vodniki k osebni rasti, večji harmoniji in višji vibraciji zavesti – tako osebne kot tudi kolektivne. Vendar se le redkim, kot sreča v nesreči, ponudi možnost, da vstopijo na »drugo stran« in dobijo izjemne in redke odgovore. To se je zgodilo meni.

26. novembra 2012 se je moje Srce ustavilo in pogreznila sem se v komo. Imela sem srečo, da sem se vrnila v zemeljski svet zdrava. Jaz in moja mama, moj angel VoTeMa, veva, da se je moje Srce ustavilo zaradi globljega pomena. V knjigi Duša na razpotju opisujem to svojo osupljivo obsmrtno izkušnjo in dogajanja na »drugi strani«, izročam vam na dlani kot biser zgodbo o Ljubezni, ki nikoli ne umre, in prenašam na zemeljsko stran sporočila iz »onostranstva«.

S knjigo sem se želela tudi zahvaliti svoji družini, prijateljem in vsem vam.

Ana Malenica,
astrologinja

 

Cena: 25 € (s stroški dostave in DDV-jem)
Cena dostave: Po Sloveniji brezplačno, po svetu 5 € z DDV.
Rok dostave: 3-5 dni (odvisno od zaloge)

Založba: Društvo za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja APIS
Leto izdaje: 2014
Št. strani: 278
Vezava: Broširano, mat ovitek, plastificiran

Spread the love

Dodatne informacije

Teža 378 g
Dimenzije 148 × 210 × 15 mm
Jezik

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Duša na razpotju”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nove objave

Danes se soočamo s kvadratom med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku

Danes se soočamo s kvadratom (90 stopinj razdalje med planeti) med Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku in imamo priložnost, da naše možgane in naše telo napolnimo z novo energijo. Ali ni čudežno, da se vsaka naša celica obnavlja na približno sedem let, vendar to ne velja tudi za naša srca, ki niso tako … Preberi več Danes se

Pokažimo kaj zmoremo

Vsi smo na svoj način nadarjeni za marsikaj in tega ne obešamo na velik zvon, ker se ne cenimo zadosti. In tako kot Luna ne zakriva več Sonca, kot je to bilo včeraj, tudi mi ne smemo skrivati svojih skritih talentov. Pokažimo kaj zmoremo in se ne ozirajmo na druge ljudi, ki nas niso prepoznali … Preberi več Pokažimo kaj