Knjiga Duša na razpotju

V knjižni uspešnici astrologinja Ana Malenica pripoveduje o svoji osupljivi obsmrtni izkušnji.

KNJIGA JE PRIPOVED O POTOVANJU TJA ONKRAJ ...

Avtorica je začela pisati knjigo, ko se je prebudila iz nekajdnevne kome po obsežnem miokardnem infarktu. Knjiga je pripoved o smrti, ki ni smrt, o potovanju, ki nas pelje tja onkraj – v druge in posebne dimenzije, ki so za nas skrivnostne in nepoznane. Ani Malenici je bilo dano, da se je z onkrajnosti vrnila v življenje, ki ga je že skoraj izpustila iz rok, z razpotja se je vrnila v svoje telo.

Duša je že skoraj zapustila Anino telo, opazovala ga je od daleč, iz nove perspektive, obogatena z novimi spoznanji in zavedanji. Na tem potovanju je srečala je svojo duhovno voditeljico in ob njej prepoznala svoje poslanstvo na zemlji, zato se je tudi vrnila. Njeno prvo poslanstvo je bila izdaja te knjige.

Avtorica nam govori iz lastne izkušnje o dimenzijah življenja, na katere ob rojstvu, ko se nam izbriše spomin na pretekla življenja, pozabimo. Sporoča nam, da smo na tem svetu zato, ker smo si ga sami izbrali, prav tako tudi starše in vse sorodne duše ter da ciklično rastemo v vedno bolj popolna duhovna bitja.
Ob branju knjige se nam odpre nov pogled na svet in ne malokdo bo morda prepoznal svoje poslanstvo in zaživel drugače, se pripravil na novo življenje. Marsikdo se bo vprašal je to kar počne res njegovo poslanstvo.

ODLOMEK IZ KNJIGE

»Naredili smo vse, kar je bilo v naši moči. Gospa je imela srečo, da so bili na terenu najboljši med najboljšimi, da so vsi prišli pravočasno in da je vsak opravil svoje delo brezhibno. Ali se bo iz kome zbudila, je odvisno le še od nje. Opozoriti vas moram tudi, da ne vemo, kakšne bodo posledice, če in ko se zbudi.«  Tako sem kristalno jasno slišala glas zdravnika v drugem poslopju, medtem, ko je bila moja Duša že v prostoru med Nebom in Zemljo.

Zame se je pričelo astralno potovanje, ki je bilo nakazano že v mojem horoskopu, oznanjali pa so ga tudi intenzivni obiski moje pokojne mame v mojih sanjah. Posrkalo me je v svet, kjer bolečina izgubi svojo moč, kjer se vse Duše zlijejo v Eno in naselijo brezčasni prostor, v katerem prebiva izključno Ljubezen. Tam lebdijo, valovijo in se neovirano gibljejo v mavričnih kozmičnih kapsulah, medtem, ko čakajo na novo inkarnacijo.
V tem prostoru blaženosti sem obnavljala svojo raztrgano energijsko mrežo, ki me je pripeljala do infarkta. Kozmos mi je na drugi strani na stežaj odprl svojo bogato skrinjo modrosti in me skozi mojo mamo, angela VoTeMa, vodil in obsul z mnogimi spoznanji višjih duhovnih vibracij.

Na dlani sem držala svoja prejšnja življenja, v katerih sem videla mojega Zuhdijo – mojo zlato androgino dušo in nikoli povsem uresničeno ljubezen. 
Srečala sem se s s svojimi prijatelji, s svojo družino, pa tudi z vsemi strahovi, ki so me držali za goltanec, da nisem mogla s polnimi pljuči zajeti svojega najvišjega poslanstva – Astrologije, s katero želim še naprej in še bolje pomagati ljudem.

V onkraju sem bila v naročju Ljubezni svojega angela VoTeMa, moje ljube mame. Bila sem na varnem, v gnezdu, ki me bo vedno čakalo, toplo in mehko, ko se bom odločila stopiti onkraj.«  »Ko je s svojimi mehkimi rokami objela moj obraz in me vprašala, če se želim vrniti, sem imela dve možnosti: ostati pri njej na drugi strani ali pa se vrniti nazaj v zemeljsko telo. Vendar pa je bilo v zadnjih 25 letih mojega življenja toliko bolečih trenutkov, da mi je vrnitev predstavljala težko preizkušnjo.

Na Zemlji so zame trepetali moji otroci, moj Zuhdija in dragoceni prijatelji, čakali pa so me tudi nedokončani projekti, namenjeni dvigovanju kolektivne zavesti, ter moje najvišje poslanstvo ter moj edini in dosmrtni zakon – Astrologija
Čeprav me je moja VoTeMa pripravljala na to, da bo vrnitev v zemeljski svet težja izkušnja kot odhod v drugi svet, nisem pričakovala, da bo tako težko. Moja Duša se je nahajala na razpotju. Vseeno sem se odločila vrniti. Da dokončam začeto, da dam najplemenitejšo sebe vam in predam dragocena sporočila iz onostranstva z brezpogojno Ljubeznijo.

Prisotnost brezpogojne Ljubezni v življenju človeka je namreč edini pogoj, da se naše zemeljske energije povežejo s kozmičnimi.

ANINA PRIPOVED JIH JE NAVDUŠILA ...

Draga Ana, prisrčna hvala za poslano kodo, z vsem spoštovanjem jo bom uporabljala. Že pred dnevi sem Vam želela napisati pismo, a mi je moje srce šepetalo s svojo govorico, ki jo besede ne morejo opisati. Občutek imam, da se je odprlo novo poglavje v mojem življenju, napolnila sem se z neverjetno radostjo in toplino. Začutila sem, da se poznava od nekdaj in verjamem, da bodo najine poti potekale v isto smer. Vsak dan komaj čakam večer, ko si vzamem čas za branje. Vaša knjiga je izjemna, hvala Vam za nesebično delitev svojih dragocenih izkušenj iz obeh svetov. Dva dni zapored sem se zbudila v prepričanju, da je za mano noč izobraževanja skupaj z Vami in Hipokratom, danes celo na grškem otoku Kos, kjer je bil mojster rojen. Ne vem, morda je to plod mojega materialnega dela možganov ... Kakorkoli, občutek je bil prelep. S Svetlobo in Ljubeznijo.

Assoc. prof. Dr. Albinca Pesek

  Draga Ana! 16. 10. 2014 ste mi poslali vašo knjigo Duša na razpotju in kozmični kod. Vaše pisanje in potovanje katerega opisujete, se me je dotaknilo z božansko iskro. Rada vas imam! Objem z ljubeznijo.

  Mojca Pejovič

   Spoštovana Ana, hvala za knjigo, ki sem jo intenzivno začela brati. Res mi je v veliko pomoč pri razumevanju dogodkov v zvezi z mano, saj sem imela v času dopustov kar precejšen stres. Kot pišete v knjigi, se usodi ne moremo izogniti. Samo pri sebi se potem sprašujem, zakaj bi se borili, če na koncu dobimo to, kar nam je namenjeno? Zakaj vlagati energijo, če ne moremo nič spremeniti? Ta postopek se je vlekel od lanskega aprila. To so dileme, ki jih imam sama s sabo. Malo sem se razpisala, ker me vi razumete. Ko prebiram knjigo, se najdem v njej. Tisti primer z gasilci, ki zalivajo rože ali pa ta, da vedno, ko mimo pelje reševalec, pomislim, kdo je notri in držim pesti, da bo z njim vse dobro. Če vas bom potrebovala, se tudi kaj oglasim. Želim vam vse lepo in dobro ter veliko zdravja.

   Simona Kokalj

    Draga Ana, Dober večer, včeraj sem do konca prebrala vašo knjigo Duša na razpotju in zdi se mi fenomenalna. Tako sem navdušena nad vašim pisanjem, da sem ga morala deliti celo z mojimi prijatelji na Facebooku. Odzivi so bili dobri, saj bi bilo že čudno, če se vaše potovanje koga ne bi dotaknilo. Upam, da je vaša knjiga med ljudmi vzbudila zanimanje in da, kot ste napisali, se je zavest ljudi že začela dvigovati. Ob branju vaše knjige sem se počutila, kot da berem sebe. Porajajo se mi vprašanja, kdo sem jaz - Jasna, ena in edina, ki trnutno živim z dvema otrokoma kot podnajemnik v malem stanovanju, brezposelna, ... življenje zame ni lahko. Veliko misli mi potuje skozi glavo. Rada bi se vam zahvalila in skupaj z vami podelila radost in veselje, da sem v branje dobila vašo izkušnjo med življenjem in smrtjo. Ana, hvala vam!

    Jasna Flis

     Pozdravljena Ana, dva dni nazaj sem prebrala vašo knjigo Duša na razpotju. Dobila sem jo v dar od moje tete. Ona ve, koliko mi pomeni branje knjig v mojem maternem jeziku (trenutno živim izven Slovenije) me je v paketku, ki mi ga je poslala, pričakala tudi vaša knjiga, s posvetilom, plus izračun kozmični kod. Zelo lepo presenečenje! Hvala vam za osebno posvetilo in izračun kozmičnih kod, čeprav, razen tega, da si številke vsak dan vizualiziram, še ne vem, kako bi jih drugače še lahko uporabljala. Ne poznam vas, tudi pred branjem tele knjige nisem še nikoli slišala za vas, še manj se mi karkoli sanja o astrologiji. Ko sem knjigo prebrala pa sem začutila, da če ne drugega, se vam moram oglasiti in vam povedati, da sem ob branjem neizmerno uživala. Med drugim sem se soočala tudi sama s sabo. Med prebiranjem sem nekako lahko potegnila vzporednice med vami in samo seboj. Stvari bolijo... in ker ste tako iskreno, brez olepšav zapisali svojo izkušnjo in ker se dejansko začuti, da ste prehodili trnovo pot in kljub vsemu ostajate tako pozitivni, si ne morem, da se ne bi tudi jaz odprla, čeprav vas sploh ne poznam. Ana, ostanite odločni, delite svoje znanje, svetlobo in pozitivo naprej, brez opravičevanja, ker toliko veste. Želim si, da bi vam lahko osebno segla v roke in vam čestitala za pogum! Sem našla nekaj vaših slik na internetu, iz vaših oči žari nek poseben sij, tak, ki te pritegne. Želim vam vse dobro na vaši poti, sem prepričana da nas je precej, ki nam je vaša knjiga dala ogromno in smo zmožni prebiranja brez obsodb, kljub temu, da vsega ne razumemo.

     Karmen

      Gospa Ana! Najlepša hvala za knjigo in posvetilo v njej... kot tudi za dodatek - KK! Res hvala in potujem že v branje.. Lep dan in vse dobro!

      Maja Rus

       Gospa Ana, zelo zelo ste me razveselila z Vašim odgovorom, hvala tudi za poslan KK. Vašo knjigo sem tudi že skoraj prebrala - veliko snovi za razmišljanje.... Iskreno se Vam zahvaljujem za vse, za Vašo podporo, za nova spoznanja, prav gotovo se bom v bodoče še kdaj oglasila pri Vas. Lepo vas pozdravljam!

       Vera Renko

        Pozdravljena ga. Ana Najlepše se vam zahvaljujem za vašo knjigo, ki ste jo napisali. Danes sem jo prebrala do konca in z veseljem vam lahko sporočim, da mi je sedla dobesedno na mojo dušo. V knjigi sem se velikokrat srečala dobesedno sama s seboj in v mnogih pogledih zelo poistovetila z vami. Ko sem bila pri kraju z branjem sem dobila občutek, da bolj razmišljam s svojo glavo. "Ni bilo naključje, da sem vas našla preko drugih oseb na FB in videla, da izdajate knjigo. Takoj sem vedela da moram imeti to knjigo in jo prebrati. Še enkrat se vam iz srca in duše zahvaljujem za knjigo, ki ste jo izdala in upam, da kmalu sledi nadaljevanje. Če je v zvezdah zapisano, da se v tem življenju srečava osebno bom zelo vesela, kajti občutek imam, da sva se nekoč že srečali. Bodite Blagoslovljena z Ljubeznijo in Svetlobo. Mir z vami.

        Damijana Furlan-Hren

         Draga Ana, ravnokar sem končala z branjem vaše knjige Duša na razpotju, v kateri sem videla toliko tega, kar se je dogajalo tudi meni, pa o teh dušnih stvareh ne moreš z mnogimi deliti svojih videnj. Rada bi vas osebno spoznala, rada bi vaše astro medicinsko svetovanje. Vaša pripoved o kozmični kodi me je resnično fascinirala, vse to se mi je nekje v ozadju dozdevalo, pa je bilo tako skrito in nihče o tem ni govoril. Se že veselim snidenja z Vami! Lep pozdrav in vse dobro vam želim!

         Darja Kovačič