Ana Malenica - Anama

Z  Astrologijo se ukvarjam od mojega 15. leta. Praznovala sem svoj 69 rojstni dan (rojena sem 31.5.1952), in to je 54 let druženja s to magično znanostjo, ki je postala moja dimenzija življenja. Astrologije sem se učila pri dveh največjih mojstrih jugoslovanske astrologije: Prvi je bil astrolog Mile Dupor s Korčule, s katerim sem bila, razen preko astrologije, povezana tudi preko dalmatinskih genov in ljubezni do morja. Drugi učitelj je bil Goran Milekić, genij, ki me je naučil logičnega povezovanja Astrologije in zemeljskih zakonov. Oba moja učitelja sta bila rojena v znamenju Škorpijona in z obema sem bila energetsko povezana preko Fortune v in Marsa v znamenju Škorpijona, v mojem horoskopu. Obema sem lahko hvaležna, da sta prepoznala in aktivirala naše skupne karmične programe, in me naučila, da je jasnost interpretacije odvisna od našega poguma, da delaš tisto v kar verjameš.

Kaj zame pomeni astrologija?

Moja prva in edina prava ljubezen so zvezde in poroka z Vesoljem, moja edina zaveza, ki bo trajala do konca mojih dni. Takrat, ko se bom poslovila od tega sveta, bo na nebu ostala majhna zvezdica, ki bo utripala kot spomin, za tiste, ki sem jim razlagala, da smo ljudje in zvezde narejeni iz istega testa.

Kaj delam?

Ukvarjam se z humanitarnim delom. Sem soustanoviteljica društva APIS, ki se bori za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja. Sem idejni vodja in avtorica projekta “Objemi me in stopi naprej”.

Ukvarjam se z astrološkim svetovanjem preko osebnih srečanj in po telefonu, ali preko skypa za tiste, ki nimajo možnosti za srečanje v živo.

Področja svetovanja: poslovna astrologija, mundana astrologija, partnerski odnosi, karmična astrologija, astromedicina.

Telefon: + 386 (0)41 444 755
Email: anama.astro@gmail.com
Skype: malenica.ana

Knjige

Ana piše knjige, ki jih lahko berejo vse generacije hkrati, od 7. do 77. leta. Knjige so za ljudi, ki želijo duhovno napredovati in uresničiti življenje v razsežnosti, tam kjer življenje resnično poteka. Ana piše v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Vse ljubitelje duhovne kulture bo razveselil roman »Ne lomi nam krila«. Do zdaj je objavila 3 dele in sedaj že piše 4. del.. Roman je izšel v hrvaščini, ki je pisateljičin materni jezik, zdaj pa ga prevajajo v slovenščino, jezik njene druge domovine. Ana se v tem romanu izjemno slikovito in zgovorno dotakne vseh perečih aktualnih tem o življenju. Družina Alme, glavne junakinje, ki končno najde zatočišče zase in svojo družino na jugu Španije. Hrepeni po tem, da bi se naučila vseh skrivnostnih veščin o vesolju in odkrila, kaj je njeno poslanstvo v življenju in navdušenje do življenje se prenese na bralce tega romana. Napeti opisi ljubezni, poroke in starševskih odnosov so teme te družinske sage in usode junakov so pripovedovane v eni sapi in nas učijo o spravi, odpuščanju in upanju, ki odpira nove poti v prihodnost.

V knjigi »Duša na razpotju« Ana piše o lastnem doživetju onkraj, ki ga je doživela takrat, ko se je njeno srce ustavilo.

Knjiga »Resnica« nam odkriva skrivnostne hodnike zdravstvenega sistema, moči ljubezni in alternativnih poteh ozdravitve.

Knjiga »Zagrli me i kreni dalje« nam predstavlja novo generacijo energij, ki se skrivajo v otrocih, ki so se rojevali v obdobju 2010-2018 leta, v času Urana v Ovnu. Ti otroci bodo popeljali naš svet v višjo dimenzijo življenja in nam odkrili sončno stran človeka.

Skozi otroške pravljice, ki jih piše Ana, se otrokom in staršem odkrije čudežni vodnik, ki nas vabi in uči, da ravnamo drug z drugim ljubeče, in da varujemo svojo mati Naravo.

Anina ideja je, da ljudi ne smemo opredeljevati po tem, kje smo se rodili in kaj si lastimo materialno ter da ni “tipične” osebe, ker smo vsi različni in “biti edinstven” je v njenih knjigah glavno geslo.

Poišči me, ko si na vrhu, da ti pomagam, da ne padeš.
Poišči me, ko boš jokal, da bom jokala s teboj.
Poišči me, ko bodo vse tvoje poti zaprte, da ti pokažem smer rešitve.

ancka