Ana

Kdo sem: Ana Malenica – Anama

Z  Astrologijo se ukvarjam od mojega 15. leta. Kmalu sem praznovala svoj 69 rojstni dan (rojena sem 31.5.1952)  in 54 let mojega druženja s to magično znanostjo, ki je postala moja dimenzija življenja.

Astrologije sem se učila pri dveh največjih mojstrih jugoslovanske astrologije: prvi je bil  astrolog Mile Dupor s Korčule, s katerim sem bila, razen preko astrologije, povezana tudi preko dalmatinskih genov in ljubezni do morja. Drugi učitelj je bil Goran Milekić, genij, ki me je naučil logičnega povezovanja Astrologije in zemeljskih zakonov. Oba moja učitelja sta bila rojena v znamenju Škorpijona in z obema sem bila energetsko povezana preko Fortune v in Marsa v znamenju Škorpijona, v mojem horoskopu. Obema sem lahko hvaležna, da sta prepoznala in aktivirala naše skupne karmične programe, in  me naučila, da je jasnost interpretacije odvisna od našega poguma, da delaš tisto v kar veruješ.

 

Kaj zame pomeni astrologija?

Moja prva in edina prava ljubezen so zvezde in poroka z Vesoljem, je moja edina zaveza, ki bo trajala do konca mojih dni. Takrat, ko se bom poslovila od tega sveta, bo na nebu ostala majhna zvezdica, ki bo utripala kot spomin, za tiste, ki sem jim razlagala, da smo ljudje in zvezde narejeni iz istega testa.

Kaj delam?

Ukvarjam se z humanitarnim delom. Sem soustanoviteljica društva APIS, ki se bori za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja. Sem idejni vodja in avtorica projekta “Objemi me in stopi naprej”.

Ukvarjam se z astrološkim svetovanjem preko osebnih srečanj in po telefonu, ali preko skypa za tiste, ki nimajo možnosti za srečanje v živo.

Področja svetovanja: poslovna astrologija, mundana astrologija, partnerski odnosi, karmična astrologija, astromedicina.

Telefon: + 386 (0)41 444 755
Email: anama.astro@gmail.com
Skype: malenica.ana

Moj slogan

Poišči me, ko si na vrhu, da ti pomagam, da ne padeš. Poišči me, ko boš jokal, da bom jokala s teboj. Poišči me, ko bodo vse tvoje poti zaprte, da ti pokažem smer rešitve.

Pišite mi