fbpx

Naročite knjigo Duša na razpotju in prejmite svoj KK.

KK predstavlja karmični algoritem ali navodilo za uravnovešanje naše karme.
Pri nakupu knjige Duše na razpotju prejmete svoj kozmični kod.

KOZMIČNI KOD – PREDSTAVLJA KARMIČNI ALGORITEM ALI NAVODILO ZA URAVNOVEŠANJE NAŠE KARME

V besedilu ga označujemo kot KK

Uporaba KK ni instantna. KK ni antibiotik, ki ga vzamete po eno kapsulo trikrat na dan. To je dolgotrajen miselni proces. Zanj se morate odločiti z vašim umom. Ko spoznate svoj Kozmični kod – karmični algoritem, so koristi od uporabe KK neskončne:

1. Z njim pomagate sebi, da se vaša duša postopoma osvobodi arhetipov strahov, ki jih je duša prinesla s seboj. Proces osvobajanja od arhetipa strahu daje smernice našemu življenju in nam razkriva, kaj je naše poslanstvo na planetu Zemlja.

2. Pomagate svojim otrokom, vnukom, pravnukom in ostalim bodočim rodovom, da se družinska karma zaključi in da se več ne prenaša v nadaljnje rodove. Zaradi arhetipa strahu, ki ga imamo v svojem DNK zapisu, se dedno kot neko prekletstvo prenašajo iz roda v rod bolezen, neuspešnost, nesrečni zakoni in zveze, nezmožnost premikanja naše frekvence naprej na višji nivo duhovnosti.

3. Pomagate ostalim živečim ljudem, ker je tudi vaš KK, vaš karmični algoritem nedeljivi del kolektivne karme. Tako kot brez ene kapljice morja ne bi bilo oceana, tako se ureditev sveta se ne more zgoditi brez sodelovanja vašega karmičnega algoritma. Vse, kar duhovno naredite na sebi, se pozna pri vsakem človeku, pri vseh 7 milijardah ljudi, kolikor jih je trenutno na planetu Zemlja.

 

Karmični algoritem je postopek verižnega reševanja vzorcev obnašanja in emocij, ki so globoko vtisnjene v človeških možganih. To reševanje se dogaja vedno in le pod vplivom planetov iz našega osončja, ker je tudi človek narejen iz istega testa, iste materije, kot so planeti. Človeško bitje je najšibkejši člen verige, v katero so vpleteni vsi ljudje na planetu Zemlja in vsa nebeška telesa v Vesolju. Najšibkejši člen pri človeku je njegovo lastno življenje in njegov arhetip strahu, ki ga je prinesel v svojem DNK kot del individualne in kolektivne karme. Medsebojni odnosi med ljudmi so osnova kolektivne karme in osnova individualne karme so odnosi posameznika z njegovimi starši, brati, sestrami, starimi starši in lastnimi otroci. Karmičnih algoritmov je toliko, kolikor je živih ljudi na planetu in vsi skupaj sodelujejo pri izvajanju procesa življenja. Osnova za izračun karmičnega algoritma predstavljajo končna zaporedja natančno določenih položajev planetov v našem osončju, ki so povezani s stopinjami planetov v horoskopu posameznika, za katerega se KK računa. Pri tem se upoštevajo tudi elementi iz horoskopa oseb, s katerimi je posameznik karmično povezan.

 

Naše fizično telo, eterično in astralno telo so enaka kot celoten Kozmos; sestavljena so iz celic, ki so sestavljena iz molekul, molekule iz atomov, atomi iz elektronov in tako naprej do zadnje možne delitve. Vsaka energijska celica ima svojo številko, pod katero je »zavedena v velikem kozmičnem registru,« ki predstavlja neskončno energijsko mrežo. Na enak način je izdelana energijska mreža našega horoskopa. Vsak delček te mreže vibrira in se odziva na določeno število. Enako, kot je v našem telesu toliko in toliko celic, molekul atomov, elektronov in nanodelcev, ki so oštevilčeni s števili od 1-9, tako so v našem horoskopu oštevilčeni vsi planeti in vplivi, ki jih planeti medsebojno ustvarjajo. Vse številke iz našega horoskopa se po določenem ključu ovrednotijo in se seštevajo po določenem redu tako, da dobimo na koncu 4-mestno število, ki predstavlja naš karmični algoritem, naš KK.

 

KK – JE KARMIČNI ALGORITEM, ki je sestavljen iz elementov v natalni karti, ki imajo posebno težo na področjih, na katerih imamo poslanstvo, in predstavlja ključne točke horoskopa, na katerih sloni naš energijski potencial. Uporabljamo ga tako, da svoje misli osredotočimo na številčno kodo. Lahko jo glasno izgovarjamo ali samo mentalno ponavljamo. Lahko jo vizualiziramo v različnih oblikah ob vsakem času in prostoru, kjerkoli smo. Pomembno je, da številke ponavljamo v zaporedju, kot so določene.

Lahko si ga napišemo/tetoviramo na roko, na nogo ali dlan. Nosimo ga lahko kot amulet, napisan ali vgraviran na zapestnici ali verižici. Lahko si ga napišemo na koledar, v mobitel, na ogledalo, povsod, kjer se zadržujemo, in na mestih, ki nam omogočajo, da napisani karmični algoritem najprej opazimo, ko vstopamo v prostor. Osebni KK ne more delovati na drugo osebo, ker je povezan le vibracijo osebe, ki je rojena na določeni datum. Zato bodite strpni in potrpežljivi in vadite toliko časa, da se vam Duša, Možgani in Srce zedinijo.

 

S ponavljanjem KK dosežemo, da se naše misli umirijo, da se osredotočijo na problem, ki ga v tem trenutku imamo, in naše misli naravnajo na frekvenco planetov v tranzitu. Največkrat naše želje niso usklajene s tistim, kar v resnici potrebujemo. Če naše misli niso usklajene s kozmičnimi zakoni, ki so nam predstavljeni preko vplivov planetov iz naše galaksije, bomo pritegnili le tisto, kar obravnava naš KK. V zaznavni obliki to pomeni, da bo materija realizirala tisto, kar v resnici potrebujemo.

 

Takrat, ko boste žalostni, fizično ali psihično izčrpani, boste prebrali svoj štirištevilčni KK in preko meditacije boste lahko vzpostavili ravnotežje med vami in Kozmosom. Vaša natalna karta oziroma vaš horoskop je v resnici le skupek istih informacij, ki imajo svojega dvojnika v kozmičnih kapsulah. KK je ključ, s katerim lahko odklenete oziroma pokličete, prikličete svojo zdravo celico, če ste bolni ali osamljeni. V KK je skrita številka „vašega klicnega centra“, ki ga pokličete, ko potrebujete pomoč.

 

Z meditacijo na KK lahko poiščete ustrezno frekvenco, ki vas poveže z vašo kozmično postajo, ki vas povrne v stanje miru.

 

Kozmično Kod prejmete brezplačno ob naročilu knjige Duša na razpotju. Ana Malenica vam osebno izdela KK, ki ga prejmete ob knjigi.

Kozmični Kod prejmete tudi ob izdelavi astrološke analize Karmična diagnostika.

V kolikor vas zanima več pa pišite na anama.astro@gmail.com.

Lahko si ga napišemo/tetoviramo na roko, na nogo ali dlan. Nosimo ga lahko kot amulet, napisan ali vgraviran na zapestnici ali verižici. Lahko si ga napišemo na koledar, v mobitel, na ogledalo, povsod, kjer se zadržujemo, in na mestih, ki nam omogočajo, da napisani karmični algoritem najprej opazimo, ko vstopamo v prostor.

Več člankov o KK

Kaj je karmični algoritem – kozmični kod KK?

Naš planet Zemlja je razdeljen na celine, in celine so razdeljene na države in to dejstvo nas vse zemljane obvezuje, da se moramo zavedati, da smo posamezniki, rojeni v kateremkoli kraju Zemlje, medsebojno povezani preko kolektivne karme. Skrivnost človekove karme se izraža preko 4 elementov, ki jih človeško bitje nosi v sebi. Ti elementi so: … Preberi več Kaj je

Kozmični kod – KK

31. Nekaj dni po dogodku z belim golobom sem se ponovno lotila reševanja drugega dela uganke. Oba z Maestrom sva imela rada številke in oba sva govorila, da bi se ukvarjala z numerologijo, če se ne bi Astrologija tako odločno pretakala po najinih venah. On je imel rad tudi matematiko in jo je obvladal. Jaz … Preberi več Kozmični kod

Astrologija: Uporaba KK (kozmičnega koda) velika priložnost

Kaj je kozmična koda – KK? Naše fizično telo in duhovno telo je, tako kot celoten Kozmos, sestavljeno iz celic, ki so sestavljene iz molekul, molekule iz atomov, atomi iz elektronov in tako naprej do zadnje možne delitve. Vsak energijska celica ima svojo številko, pod katero je zavedena v velikem kozmičnem registru, ki predstavlja neskončno … Preberi več Astrologija: Uporaba

Naročite knjigo Duša na razpotju in prejmite svoj KK.

KK predstavlja karmični algoritem ali navodilo za uravnovešanje naše karme.
Pri nakupu knjige Duše na razpotju prejmete svoj kozmični kod.

Piši mi

Ob registraciji prejmete popust na knjige v vrednosti 20 %. Ne zamudite priložnosti. Kliknite tukaj za registracijo ali poiščite Moj račun.

X