Povedala je resnico, verižica s kodo

Razlog za previsoke zahteve, ki jih pred nas postavljajo drugi in izzivi, ki jih oblikujejo ljudje, ki verjamejo, da je mogoče ovrednotiti človeške sposobnosti tako, da ljudi naredijo naloge, ki jih zmore računalniki, so neskončni. Nismo zgrajeni enako kot stroji. Tudi najsodobnejši androidi nimajo naših čustvenih sposobnosti, smisla za humor, ustvarjalnosti, upanja ali sočutja. Te lastnosti so neprecenljive. Zato bi bilo nujno, seveda če ste sposobni preglasiti svoje misli in poslušati svoje srce, da se ustavite in globoko pogledate v najbolj skrite kotičke vašega telesa: tam kjer se skrivajo vaši strahovi.

Danes sem doživela nekaj stvari, ki jih najbolj razvit robot, čeprav izgleda in se obnaša kot človek, ne more niti občutiti niti doživeti. Dogodek, ki ga bom opisala se je zgodil na tržnici, ko sem kupovala fige, za katere je prodajalec trdil, da so iz Slovenije. Ker imam zelo rada fige sem se odločila, da fige kupim, ravno na tej stojnici. Za vratom sem imela verižico z obeskom mojega kozmičnega koda in me je mlada prodajalka vprašala kaj te številke pomenijo. Pojasnila sem ji, da številke pomenijo karmični algoritem in ona mi je po tihem ( ko je moški odšel) v odgovor povedala, da so fige iz Španije, vendar lastnik podjetja v katerem dela ( gospa je mati samohranilka, iz Prekmurja) zahteva da vsem kupcem pove, da so fige slovenskega porekla.

Želela sem vedeti, zakaj mi je mlada ženska povedala resnico. »Ko sem videla vaš obesek, se mi je zdelo, da je pošteno, da vam povem resnico«, mi je odgovorila. Prosila sem jo za naslov in za rojstne podatke in ji bom izračunala in pošti poslala obesek z njenim kozmičkim kodom. Kot darilo. Drugi dogodek se je zgodil v veleblagovnici v kateri se prodajajo tepihi. Ker imamo mačka, tepihov v spalnici ne maram. Sedaj, ko moram po noči večkrat ustati in z boso nogo stopiti na mrzel parket, sem sklenila, da bi bilo dobro imeti ob postelji, na tleh tepih. Prijateljica, ki je zaposlena v tej veleblagovnici, mi je odstopila svojih 15%, koliko kot zaposlena v tej ustanovi, ima pravico. In to že drugič v tem letu. Razveselite tiste, ki jih imate radi in ki si tega zaslužijo, in jim podarite njihov karmični algoritem- kozmični kod. Jaz sem že vsem mojim prijateljicam, ki letos praznujejo okroglo številko, podarila srebrno verižico z njihovim kozmičnim kodom in tistim, ki so to zaslužijo, zato ker cenim njihovo dobroto.

Obesek za verižico naročite  v Auri na tej povezavi ali pa naročite obesek za ključe ali skodelico, ki jih po naročilu izdela Mojca, pišite na email: info@moylio.com.

Ana Malenica, astrologinja