Najboljšega astrologa ima vsak človek v sebi

Konec leta 2020 so kozmični znaki ob pogledu na prihodnje leto nakazovali, da bo poletje prineslo zmanjšanje nočne more Covida in njegovih omejitev. Jaz osebno sem imela drugačno mnenje, predvsem sledila gibanju planete Jupiter in sem predvidevala, da bomo morali počakati do oktobra, preden bomo videli resnično pozitivne spremembe. Namreč, Jupiter je 19.junija 2021 leta, nastopil retrogradno gibanje in se v tem obdobju, pridružil ostalim transcendentalnim planetom, Neptunu, Plutonu, Saturnu in Kirinu, ki so se ravno tako gibali retrogradno po svojih orbitah. Če je toliko planetov v retrogradnem gibanju, vedno resno opozarjajo in nam tudi prinašajo take spremembe, ki so v njihovi simboliki.

Včeraj, 12.10. je Saturn, drugi od štirih planetov, ki se bodo ta mesec začeli premikati naprej, stopil v stacionarno hojo. Sedaj, ko Saturn, planet trdega dela in omejevanja ne napreduje več skozi znamenje družbe in napredka, kar pa je znamenje Tehtnica, bi morala biti pot do svobode govora jasnejša in lažja za sledenje. Veliko lažje je uživati v življenju, ko niste v spornem položaju ali ste zaskrbljeni zaradi volje tistih, ki imajo trenutno škarje in platno v svojih rokah nekoga.

Ko je Merkur še vedno v retrogradnem gibanju, in sicer do 18. oktobra, nekatera mešana sporočila prinašajo napetost v naši družbi in medsebojnim odnosom med ljudmi.Merkur in Jupiter ostajata v retrogradnem gibanju do 18. oziroma 19.oktobra, zato se bomo morali še nekaj časa ukvarjati s komunikacijskimi vprašanji. Ko se boste začeli svobodneje izražati, boste lahko eni drugim pomagali povečati zaupanje v svojo prihodnost. Delite svoja iskrena prepričanja in poslušajte tiste, ki imajo zdravo pamet in kmalu se boste počutili sproščeno.

Ko se v zadnjem času počutim zdravstveno šibka, nisem bila sposobna delati vsega kar običajno počnem, sem lahko vzela nekaj ur in sem brskala po družbenih omrežjih. Ne morem reči, da sem bila jezna, ker jeza škoduje mojim ledvicam, temveč zaskrbljena, koliko »broken« strokovnjakov se upa podpisovati kot astrolog. Astrologija je resna znanost, ne vedeževanje in se astrolog mora zavedati svoje odgovornosti do ljudi. Najboljšega astrologa ima vsak človek v sebi in če boste poslušali vašo dušo, ta vas nikdar ne bo odpeljala na napačno mesto.

Ana Malenica, astrologinja