Halo Slovenija, me slišiš?… Na drugi strani je Kozmos!

»Človek obrača, Bog pa obrne« je pravi rek za mene osebno. V skladu z mojim zdravstvenim stanjem sem začela pregledovati moj arhiv in sem našla mape z natisnjenimi članki, ki sem jih pisala v obdobju 2010-2019.

 
Ko se je začela era interneta pred 20. leti, sem ugotavljala, da bo zaradi človekove požrešnosti, enkrat prišlo do prenasičenosti v Kozmosu in bo sam Kozmos, to ustavil na svoj način. Ostali nam bodo samo dokumenti v natisnjeni obliki. Zato sem vsak napisan članek natisnila in shranila. Lansko leto mi je pregorel hard disk na računalniku in sem izgubila ves material, ki sem imela shranjenega 15 let nazaj. Kljub temu, da so poskušali računalničarji v nekem laboratoriju v Avstriji, obuditi »spomin« mojega računalnika, vse je bilo zaman. Tako so mi ostali, le natisnjeni članki, ki sem jih pridno shranjevala v moji knjižnici. Tukaj je članek iz leta 2016, ki se mi zdi zelo primeren za današnji čas.
 
 

Halo Zemlja in Zemljani, Halo Slovenija in Slovenci, halo Evropa in Evropejci.

V času, ko so se planeti postavili v zelo inspirativno geo kozmično pozicijo in oblikovali kvadrat med Saturnom v ozvezdju Strelca in Neptunom v ozvezdju Ribi, je čas, da se civilizacija ustavi in se vpraša: »Kaj pa zdaj?«. Dejstvo, da sta obe ozvezdji spremenljivega značaja, bi morali to razumeti kot resno opozorilo, da je za našo civilizacijo to še ena priložnost, da prebudimo svoj zdrav razum in obrnemo krmo naše ladje v drugo smer. Katera smer je prava?
 
Vprašanje je, kje je odgovor in ali nam je ostalo zadosti časa, da filozofiramo in izbiramo med opcijo A in B. Ali bo Kozmos udaril s svojo silo in se postavil v obrambo sistema za spontano zaščito reda na našem planetu, ali pa nas poslednjič opozarja in nam daje še eno priložnost, da popravimo svoje napake.
 
Mediji, predvsem internet, imajo v svojih rokah moč, da obrnejo smer gibanja dogodkov v drugo, pozitivno smer, ali pa bo nadaljevalo, združeno še z drugimi dejavniki, po poti manipulacije sedem milijard ljudi, ki pelje v kataklizmo. Ali bodo milijarde ljudi verjele v vse, kar preberejo in slišijo, in s tem podprle negativno smer ali bodo poslušali glas resnice in zdravega razuma in nas potegnile iz tega začaranega kroga?
 
Resnica je danes dragulj v rokah majhnega števila ljudi. Resnica je rezervirana samo za ljudi, ki poznajo kodeks časti in zdravo razumsko pristopajo vsem življenjskim situacijam.
 
Neresnica je v rokah ljudi, ki so povzročili, da smo se znašli tukaj, kjer smo. Neresnica je v rokah ljudi, ki so v brezmejni požrežnosti pozabili, kaj se sme in kaj se ne sme. Ko lahko pišejo, kar hočejo, in ko cenzura ne pozna meja. Na najvišjih in najbolj odgovornih položajih – bodisi da gre za politično oblast, gospodarstvo, zdravstvene in druge institucije, so ljudje, ki so svoj zdrav razum prodali za položaj ali denar.
Eden med mojimi prijatelji, ki razmišlja zdravo, razumsko, vedno vpraša, ko sprejema neko delo: »Ali se borim za mast ali slast?«.
 
Če gre samo za »mast« in sprejmemo vse pogoje in se pri tem strinjamo z vsemi nečednimi posledicami, sta potek in rezultat jasna: denar na računu in druga noga v zaporu. Če gre za »slast«, bomo uporabili zdrav razum in rekli NE negativnim dejavnostim, bomo verjetno ostali brez denarja, vendar zadržali svetel obraz.
Kaj lahko naredimo, mi mali, še normalni ljudje, ki nimamo takšne možnosti za delo in se borimo le za preživetje? Nas, ki nimamo niti časa niti denarja, je žal največ na tem planetu. Mi v tem trenutku ne moremo narediti nič! V tem trenutku se borita dve slabi sili in ta borba je brezkompromisna in ne dopušča »win:win« izhoda. V tej bitki mora ena stran umreti. Počakajmo do konca septembra, da vidimo, katera stran bo »izkrvavela«. Ta stran, ki bo preživela, bo naš nasprotnik, kateremu se bomo mi, 2/3 prizadetih Zemljanov, zoperstavili.
 
Čakajmo in opazujmo dirko, ki se dogaja na Zemlji in v Kozmosu. Opazujemo dogodke, ki nam jih je najavil in obljubil kvadrat med Plutonom in Uranom v razdobju med 2012. in 2015. letom. Bes, ki se je nabiral v tem obdobju, sedaj prihaja v fazo eksplozije in nekontrolirano se spušča v brezkompromisno borbo med lažjo in resnico.
 
Zato, kot sem že rekla, ne verjemite nobenim novicam, ki jih plasirajo mediji, ker ne poznate ozadja, ne poznate tega, kar je bilo na začetku začetkov in kakšni interesi se skrivajo za krvavimi dogodki.
 
Človeško življenje je vredno le 18.000 eur, po merilih zavarovalnice v » civiliziranih državah«. Koga pa briga za arabske države, za Afriko, za islamske države. Samo, da ne pridejo na naša vrata, to nas skrbi. Mrtvi ljudje ne govorijo in živi lahko samo jočemo nad svojo usodo, ker ne vemo, kaj nas čaka. Nad vsemi nami, ki bomo preživeli, bo širil svoje peruti Neptun v Ribah in bo lahko v naslednjih desetih letih polnil ušesa z lažmi in prevarami. Neptun v Ribah je monstrum v podobi nečloveka, ki ima v rokah škarje in platno.
 
Obrnimo naše oči navznoter in poiščimo Ljubezen v Srcu. Usmerimo božansko inspiracijo Neptuna iz se spremenimo iz žrtve »nečloveka« v človeka, ki bo razsvetljen prišel iz teme Ribi prišel v svetlobo Ovna.
 
Vendar je ostalo vprašanje, ki me spremlja vsa ta leta, in je še vedno odprto, saj čaka na konkreten odgovor velikih znanosti. Kdo je ustvaril naš svet? Kako je nastal človek?
Ne vemo tega. Vidimo pa in čutimo, kaj je nastalo iz največje umetnine, ki jo je Kozmos ustvaril – človeka. Spremenil se je v NEČLOVEKA, KI DANES GOSPODARI NAD ŽIVLJENJEM NAS, KI SMO ŠE OSTALI LJUDJE.
 
Ali ne bi bilo dobro, da bi le del denarja, ki je namenjen raziskavam o tem, kako je nastal naš svet, preusmerili v napore, da skušamo preprečiti, da se umetnina Kozmosa, »človek«, ne spremeni v »nečloveka«?
 
Mi je čisto vseeno ali sem nastala iz opice, kot to trdi Darvinova teorija. Že kot učenka nisem verjela v teorijo evolucije. Dopuščam možnost, da je to bilo tako, a sprašujem se tudi to – zakaj se danes opica ne spremeni v človeka?
 
Sprejeli smo tudi resnico o nastanku sveta po Bibliji: »Na začetku je Bog ustvaril nebo in zemljo. Po tem je ustvaril rastline in živali. V ta scenarij spadata še Adam in Eva, Satan in kača. In s to zgodbo živimo še več kot dva tisoč let. V pričakovanju, da se bo človek kot nadaljevanje Adama in Eve spreobrnil, in se bo vrnil svojem prvemu in edinem gospodarju, Bogu. To ni slaba razlaga, vendar v 2000 letih se človek ni približal svojemu Bogu, ker ravno tisti, ki ga učijo to doktrino, so prvi na seznamu, ki so dali svoj prispevek, da se človek spreminja v nečloveka.
 
Ali ima Bog res še vedno po tej teoriji namen in upanje, da bo človek premagal Satana in zaživel brez posledic izvirnega greha, ki sta ga storila Adam in njegova žena Eva? V to bom verjela takrat, ko se bo Katoliška cerkev nehala ukvarjati s politiko in bo samo širila »vero«. Vero v višje Dobro ljudi, ki jih uči skromnosti, hvaležnosti in ponižnosti do višje sile.
 
Razen odgovorov, kako je nastal naš svet, nam Biblija ponuja tudi odgovor, kaj se zgodi, če postane človek preveč ošaben in če presega svoje kompetence. Ali smo se še enkrat približali kataklizmi v obliki vesoljnega potopa?

Verjetno se tudi v Vatikanu zavedajo, da nismo daleč od te možnosti. V primeru takšnega konca naše civilizacije, novega vesoljnega potopa, ne vem, koga je Vatikan izbral za rešitelja. Kdo bo izbran za modernega Noa naše civilizacije? Eno je sigurno. Ta ne bo neki župnik, ker uradno niso poročeni in nimajo sinov.

 
Na ladji, ki bo ohranila ostanke civilizacije, morajo biti osebe, ki živijo v dobroti in spoštovanju do vrednot, zaradi katerih se »človek« imenuje človek in ne »nečlovek«. To je pa naloga, ki jo katoliška vera na žalost ni uspela izvesti v skladu s svojim učenjem. Človek ni nastal iz opice iz enostavnega razloga – ker je nekdo ustvaril tako človeka kot opico iz štirih elementov – vode, zemlje, zraka in ognja in Duše, kot petega elementa. Pa vendar ni stvar znanstvenikov, da nam bodo povedali, kako je nastal človek. Znanstveniki lahko še naprej prodajo svoje znanje tistemu, ki jim bo plačal več za njihove raziskave in dosežke.
 
Danes je vse naprodaj in obljuba, da bodo znanstveniki delali za dobrobit človeštva, je samo zgodovina. Zaenkrat je to še vedno stvar združitve spermatozoida in ženske spolne celice.
 
Znanstvenik iz dveh življenj, bodisi dveh rastlin ali dveh živali naredi tretje življenje rastline ali živali. Nisem še zasledila, da je znanstvenik zmožen iz 4-ih osnovnih elementov: zraka, zemlje, vode in ognja narediti človeka, rastlino ali žival.
Jaz sem kot astrologinja zagovornik teorije velikega poka. Vejamem, da je bil Kozmos ustvarjen iz »niča« in to »nič » se je spremenilo v »nekaj«. In to »nekaj« imenujem kozmična inteligenca »TIN«.
 
Vse ostale teorije so neverodostojne. Teorija velikega poka je v resnici teorija kaosa. Vse metafore iz grške in rimske mitologije nam ponujajo odgovore na vprašanje, kako je nastal naš svet. Nič na tem svetu ni tako veličastno, kot je pojem entropije.
»Oh, dragi moj Tin, kako me razveseliš, ko zagledam novo cvetlico, ki je čez noč zrasla na mojem travniku pod Trdinovim vrhom. O ti moje veliko Vesolje, o, ti moj neskončni Kozmos. Ko že pomislim, da poznam vsako rastlinico na travniku, me TIN, MOJA KOZMIČNA INTELIGENCA, KI ME DOBRO POZNA, RAZVESELI Z NOVO RASTLINICO. Samo on je sposoben, da dela ponoči in iz vode, zraka, ognja in zemlje ustvari novo umetnino, tako lepo, da jo nobeden cvetličar ne zna narediti.
Zakaj sem ravno jaz ljubljenka kozmične energije? Zato, ker imam kot mnogi drugi, vibracijo Zemlje. Zato ker ljubim Zemljo, tako kot mati ljubi svojega otroka. Zato, ker jem zdravo hrano in s tem vzdržujem vibracijo mojega duha. Zato me Kozmos nagradi.
 
Tudi vas bo nagradil, če boste začeli delati s svojo glavo, če se boste obrnili v naravi, k materi Zemlji in če boste začeli razmišljati kaj jeste, kaj pijete, kako spite, kako vam dela prebava in kakšne so vaše misli.
O draga Narava, daj nam dokaze, samo toliko, da bodo velike znanosti spremenile svoja dejanja in začele delati v Ljubezni do človeka. Da pridejo ljudje k zdravi pameti in se začnejo ukvarjati z razvojem svoje znanosti, ki jim bo pomagala odgovoriti in posledično najti načine, zakaj se je človek spremenil v nečloveka.
 
O Tin, daj malo zdrave pameti katoliški veri in prodanim znanstvenikom, ki ližejo oltarje in ustvarjajo zlo. Da nam nehajo servirati zgodbe o Adamu in Evi, kači in Satanu. Naj nam končno natočijo čistega vina in povedo resnico, ki so jo vedeli ljudje, ki so napisali knjige o tem, kaj je človek.
 
Te knjige o povezavi človeka in narave – kot edine možne opcije preživetja človeka v naravi – so predstavniki katoliške vere skrili in njihovo vsebino predelali sebi v korist. Ne potrebujemo več literature in razlag, kako je Bog ustvaril svet in komercialne manipulacije, ki nas usmerja v suženjstvo, da služimo Cerkvi, kot edini opciji preživetja.
 
Pri vsem tem znanju, ki nam ga znanost ponuja, ugotavljamo, da so znanstveniki ustvarili hrano po merilih ekonomije, s katero zastrupljajo ljudi. Zlorabili so dejstvo, da zdrava hrana predstavlja 97% tistega, kar je človeško telo. Na ta način je naša velika znanost prekinila dostop energije Kozmosa, ki hrani naš duh in suši naše Duše. Vzeli so nam kisik, ki povezuje naša Srca, Možgane in Dušo.
S »posredovanjem« znanosti jemo neustrezno hrano in fizično telo otroka pri desetih letih doseže višino in težo odraslega človeka. Duh v tem telesu pa se, pri vsaki generaciji, rojeni po letu 1990, oddaljuje od svojega prvotnega namena.
Kupimo lahko vse. Čudovite sveže sadeže sadja in zelenjave, ki jih z dodajanjem kemijskih sredstev pripravijo, da nekaj mesecev zdržijo v hladilnicah in čakajo, da primeren ekonomski trenutek za prodajo. S tem hranimo telesa in iz takšnih izdelkov po tem zraste »nečlovek«.
 
Halo Zemlja in Zemljani, Halo Slovenija in Slovenci, halo Evropa in Evropejci – Kozmos vas kliče!
Ustavite se in poslušajte, kako Zemlja joče.
Kozmos briše njene solze.
 
Dajte roko človeku, kolikor vas je še ostalo, in se ozrite po padlemu »nečloveku«, ki je nastal iz rebra človeka, svojega prednika in nas opominja na kataklizmo, ki že kuka za vogalom.
 
Halo Zemljo in Zemljani, Halo Slovenija in Slovenci, halo Evropa in Evropejci – Kozmos vas kliče!
 
Ne čudite se, če bo Zemlja dvignila svoj glas in zakričala iz ranjenih prsi. Ko se bodo prebudili ognji, vode, zrak in zemlja.
 
Ko utihne človek, se Kozmos oglasi. 
 
Nekateri so šli predaleč in čas je, da sprejmejo gnev ranjene in poteptane Zemlje.
Dobri ljudje, sledite moč pozitivne človekove misli, ki je podobna energiji, ki spomladi požene semena v novo življenje. Objemite se, stisnite roke drug drugemu in želite, da živimo drugače, boljše. Tudi to je božanska vizija Neptuna v ozvezdju Ribi.
 
Ana Malenica, astrologinja
16.4.2016