“Biti ali ne biti” (to be or not to be)

“Biti ali ne biti” (to be or not to be) je uvodni stavek monologa, ki ga je uporabil princ Hamlet v drami Williama Shakespeara. Ta stavek najbolje ilustrira moj značaj, Dvojčka. Za mene so nakupi, najhujša stvar na svetu. Ko moram izbirati med izdelki, ki jih potrebujem in je na polici več različnih proizvajalcem traja celo večnost, da se odločim in na koncu nič ne kupim. Kar se tiče nakupa garderobe in ostalih stvari za osebno uporabo, sem to dilemo rešila tako, da mi te nakupe opravita moje hčere. Pri ostalih odločitvah se skušam izogniti kakršnikoli dilemi in izbiro vedno prepuščam drugi osebi, ki je v nekem trenutku zraven mene.

V prejšnjem tednu sem ponovno imela veliko dilemo in sem jo, na moje veliko presenečenje zelo modro rešila na način, da je volk sit in koza cela.
V darilo sem dobila 2 fantastična letna planerja.
»Planer življenja za vsako torbico, za vsako dlan in za vsak dan«,
ki so ga pripravile Zvezdana Mlakar in njena ekipa
in letni planer »Sledim svojim sanjam«, ki so ga pripravila dekleta s katerim sodelujem na drugih področjih.

Pri Zvezdaninem planerju sem kot astrologinja napisala prispevek o astrologiji in pri planerju »Sledim svojim sanjam«, žal zaradi pomanjkanja čas nisem utegnila nič napisati in je vse prispevke o astrologiji napisala Nina Vogrin iz Maribora.

Ker sem 15 let nazaj, ko sem živela v Španiji, sem kot astrologinja sodelovala pri pripravi letnega planerja (Solilunar), znam oceniti kvaliteto izdelka in lahko rečem, da sta oba planerja, tako dobra, da bi sama najraje klonirala leto 2022. Tako bi dobila A in B varianto leta 2022, dvojni čas za delo in bi lahko uporabila oba planerja hkrati.

Ker, pa imamo samo eno leto 2022, bom planer »Sledim svojim sanjam« uporabljala v pisarni, za vpisovanje mojih astroloških konzultacij. Planer ima veliko prostora za vsak dan in ima kot prilogo polo majhnih barvnih nalepk za označevanje. To mi prav pride, ker sem vizualistka in bom, namesto barvnih flomastrov sedaj uporabljala te nalepke.
Zvezdanin planer bom nosila s seboj na moje obvezne dnevne sprehode, ko zračim svoja pluča in tkem tepih mojih misli. Veliko mojih člankov je tako nastalo, ko sem svoje ideje pisala na papirnate robčke.

Za Zvezdanin planer je kontakt preko FB računa planer življenja in planer Sledim svojim sanjam lahko naročite pri grafični oblikovalki Mojci (email: info@moylio.com, telefon 040 750 113) ali pri Katji, ki je projekt vodila in združila vse krasne ljudi v projekt www.okdobrote.si. Telefon 051 618 307