DANAŠNJA SOLARNA EKLIPSA, ZLATI AVATAR, ŽENSKI POZITIVIZEM

Danes, 20. aprila smo imeli prvo od štirih sončevih eklips, kolikor jih bomo imeli v letošnjem letu. Ta, prvi sončev mrk se je zgodil na koncu znamenja Oven, na 29. stopinji, kar je izjemno pomembno za vsa znamenja, a posebej za osebe, rojene v tretji dekadi znamenja Oven.

Vsi smo v pozitivnem položaju in smo pooblaščeni za konstruktivno ukrepanje in razrešitev dolgotrajnega vzroka zaskrbljenosti. Imamo maksimalno kozmično podporo in ljudje nam bodo ponudili pomoč, ki jo potrebujemo. To kar pa moramo mi narediti pa je, da sebe postavimo na prvo mesto.

Ta 1. sončeva eklipsa je portal, ki nas povezuje z neko drugo, paralelno dimenzijo. Za mnoge od vas, ki mi sledite in sem gledala vaše horoskope, vem, da se povezujete z vašim astralnim bitjem in vem, da vam ravno ta eklipsa omogoča, da istočasno pogledate v vašo prihodnost in v vašo preteklost.

A naj vas beseda ‘mrk’. ne zavede. Zaradi eklipse se ne boste počutili ‘mračne’. Njen vpliv bo močan in bo deloval na dolg rok. Prinaša nam dragocen nov vpogled v medsebojne odnose in nam razlaga, kako miroljubni in močni lahko postanemo vsi, ki prebivamo na našem planetu Zemlja. Imamo več potencialov, sredstev in večje rezerve, kot se jih zavedamo. Naj nas ta sončni mrk spodbudi, da jih izkoristimo v višje dobro vseh nas.

Zmaj, ki vlada tej solarni je Zlati Avatar, ki nas kliče v globoka mistična dogajanja in čudeže. Neptun se odkriva le tistim, ki so sposobni verjeti in priklicati čudeže. Zlati Avatar je ženski pozitivizem, princip, ki bo naš svet dvignil na višjo dimenzijo

Ana Malenica, astrologinja

Pozivam vse tiste, ki bi želeli imeti svojo kozmično kodo, da mi pišejo na moj mail ‘anama.astro@gmail.com‘ in napišejo svoje rojstne podatke (datum, mesec, uro in kraj rojstva) in vam bom brezplačno izračunala vašo kozmično kodo.

Kozmična koda je je vaš “PIN” s katerim vstopate v vaše energetsko polje.
Sposobnost, da lahko izračunam kozmični kod, mi je bila podarjena takrat, ko sem bila v komi, leta 2012. To mojo obsmrtno izkušnjo sem opisala v knjigi »Duša na razpotju«.