Če nam je nekaj namenjeno, nam niče ne more vzeti

Če nam je nekaj namenjeno, nam niče ne more vzeti in če nam ni namenjeno, nam nihče ne more dati.
Kaj nam je namenjeno in kdaj je najboljši čas, je razvidno iz naše natalne karte. Zamrznjen odtis planetov v trenutku našega rojstva nam marsikaj razkrije. To je prava tema za astrologa in vse tiste, ki jih zanima lastna usoda. Moje zdravstveno stanje mi ne dovoljuje, da se izpostavljam javnosti, vendar s mojo Tanjo, mojo bio terapevtko, enkrat mesečno res rada kakšno besedo rečem.
Če nam je nekaj namenjeno, nam niče ne more vzeti in če nam ni namenjeno, nam nihče ne more dati.
Kaj nam je namenjeno in kdaj je najboljši čas, je razvidno iz naše natalne karte. Zamrznjen odtis planetov v trenutku našega rojstva nam marsikaj razkrije. To je prava tema za astrologa in vse tiste, ki jih zanima lastna usoda. Moje zdravstveno stanje mi ne dovoljuje, da se izpostavljam javnosti, vendar s mojo Tanjo, mojo bio terapevtko, enkrat mesečno res rada kakšno besedo rečem. Najin klepet jutri ob 20.
Ana Malenica, astrologinja

Pozivam vse tiste, ki bi želeli imeti svojo kozmično kodo, da mi pišejo na moj mail ‘anama.astro@gmail.com‘ in napišejo svoje rojstne podatke (datum, mesec, uro in kraj rojstva) in vam bom brezplačno izračunala vašo kozmično kodo.

Kozmična koda je je vaš “PIN” s katerim vstopate v vaše energetsko polje.
Sposobnost, da lahko izračunam kozmični kod, mi je bila podarjena takrat, ko sem bila v komi, leta 2012. To mojo obsmrtno izkušnjo sem opisala v knjigi »Duša na razpotju«.