Odpiranje srca in odkrivanje poti, ki nas povezujejo s preteklostjo in nas vodijo v svetlejšo prihodnost

V ponedeljek, 11. decembra 2023. se bomo poglobili v čarobnost trenutka, ko se bo Merkur, planet komunikacije in potovanj, na 8.stopinji, v znamenju Kozoroga, subtilno povezal v sekstilu, z Venero, planeta ljubezni, na 8.stopinji v Škorpijonu, bomo začutili, da prijala čas praznovanja.

Ta čarobna kombinacija ne bo prebudila le naša srca, ampak tudi spodbudila v nas globoko željo po raziskovanju, po ponovnih obiskih tistih krajev, ki so pustili nepozabne sledi v našem spominu. To bo kot sanjarjenje ob ognju, kjer se spomini prepletajo s hrepenenjem po novih doživetjih.

Merkur, ki prehaja skozi Kozoroga, nam v tem času ponuja močno in odgovorno vizijo za naše načrte. To ni le običajen ponedeljkov začetek tedna; je kot odpiranje vrata k resnemu in temeljitemu načrtovanju. Morda nas izziva, da se ozremo nazaj na že prehojene poti, a tokrat s svežim, zrelejšim pogledom, ki nas vodi k novo odkritim spoznanjem.

Ta planetarni ples nas vabi k notranjemu potovanju, k introspekciji in globokemu razmišljanju o tem, kako bi lahko izboljšali svojo življenjsko pot. Morda je čas, da ponovno vzpostavimo vezi s starimi prijatelji, da obiščemo tista mesta, ki smo jih v vrvežu vsakdanjega življenja zanemarili. Merkur je naš zaveznik in nam odpira vrata, da premislimo svoje korake v preteklosti, kar nam bo pomagalo jasneje opredeliti pot naprej.

V tem času ne gre le za astrološke aspekte; gre za odkrivanje lastnega srca in duše. To je priložnost, da se povežemo z globljim pomenom naše poti, da odkrijemo, kako lahko naredimo svoje življenje še bolj izjemno. Ponedeljek ne bo le začetek tedna; bo začetek novega poglavja, ki ga pišemo sami s svojimi spomini, željami in načrti.

Ana Malnica, astrologinja

Povezava do bloga https://medium.com/@anama.astro, na katerem lahko berete moje članke.

Odpiranje srca in odkrivanje poti, ki nas povezujejo s preteklostjo in nas vodijo v svetlejšo prihodnost