Z ljubeznijo se poslavljamo od starega leta!

Danes je poslednji dan v letu 2023. Zato sem sklenila, da uvedem novi ritual v svoje življenje. Napisala bom poslovilno pismo staremu letu, ki ga zapuščam in pismo dobrodošlice novemu letu, ki prihaja. Naj staro leto ve, da sem mu hvaležna za vse, kar mi je prineslo, naj ve, da se poslavljam od njega kot od starega prijatelja in tudi novo leto naj ve, da sem odprta za vse nove izkušnje, ki mi jih bo podarilo v letu 2024.

Poskusite tudi vi narediti enako. Napišite na list papirja poslovilno pismo za staro leto in v nov zvezek napišite pozdravno pismo novemu letu. Prižgite svečo, zažgite poslovilno pismo in njegov pepel vrzite skozi okno. V zvezek zapišite vse svoje želje, kaj pričakujete od novega leta, pa boste videli, kaj od tega se bo uresničilo in kako bo Vesolje radodarno do vas.

Nocoj, vsem nam bo, dobrodošlico izreklo tudi Vesolje in nam bo to sporočilo podalo preko planete Jupiter. V prvih urah v novem letu 2024. bo Jupiter spremenil svoje retrogradno gibanje in se bo napotil naravnost, po 4. mesečnem retrogradnem gibanju, v znamenju Bika.Ne mislite, da je to naključje, saj ima zelo globoko sporočilo za človeštvo.

Nihče ni rojen z natalno karto brez izzivov in talentov, zato se počutimo privilegirani, da imamo čast, da smo tukaj, kjer smo in da imamo vse, kar imamo.

Tukaj je moje poslovilno pismo staremu letu. V mojem imenu in imenu vseh vas, ki berete moje besede na profilu Ančka pomagačka.

Drago, staro leto,
Za nami je dolgo potovanje skozi 365 dni, polno vzponov in padcev, smeha in solza. Spominjamo se trenutkov, ki so nas oblikovali, izkušenj, ki so nas naučile, in ljudi, ki so delili svoje poti z nami. Od tebe se poslavljamo, ne da bi obžalovali, temveč s hvaležnostjo za vse, kar si nam prineslo.

Bila si naš učitelj, ki nas je naučil vztrajnosti v težkih trenutkih, in naš spremljevalec v trenutkih radosti. S teboj smo rasli, se spreminjali in odkrivali, kdo smo in kaj nam je resnično pomembno. Hvaležni za vse lekcije in priložnosti, ki si nam jih ponudila.

In zdaj, ko se poslavljamo od tebe, se oziramo naprej s pričakovanjem. Vstopamo v novo leto, ki nam bo prineslo nove izkušnje, prijateljstva in izzive. Nič ne vemo, kaj nas čaka, toda s srcem, polnim upanja in poguma, vstopamo v novo poglavje svojega življenja.

Hvala ti, za vse trenutke, za vsak sončni zahod in vsak vzpon nad oblaki. Hvala ti za spomine, ki jih bomo nosili s seboj, in za modrost, ki sem jo pridobila. Čeprav se poslavljamo, bomo vedno nosili tvoje dragocene darove v svojem srcu.
In tako, z ljubeznijo in hvaležnostjo, se poslavljamo, staro leto. Dobrodošlo, novo leto, s polnimi rokami pričakujemo, kaj nam boš prineslo. Naj bo to tudi novo leto, napolnjeno s srečo, ljubeznijo, zdravjem, druženjem, in z deljenjem majhnih in dragocenih trenutkov.

Astrologija združena z svetlobo in ljubeznijo nam olajša življenje!

Ana Malenica, astrologinja

Povezava do bloga https://medium.com/@anama.astro, na katerem lahko berete moje članke.

Z ljubeznijo se poslavljamo od starega leta!