Sonce v Strelcu

Sedaj, ko je Sonce vstopilo v znamenje Strelca, marsikdo med nami doživlja preobrazbo v obliki Narnije. Izmišljen fantazijski svet nam pride prav po izstopu iz skritih, globokih, zasebnih prostorov Škorpijona in nas pripravi na nove pustolovščine, ki nam jih prinaša to ognjeno znamenje.

Ali telepatija obstaja? Znanstveniki so skeptični. Vendar nihče ne more z absolutno gotovostjo dokazati, da lahko ena oseba komunicira z drugo samo z močjo svojega uma. Pa vendar smo vsi imeli tiste trenutke, ko si rečemo: “Ravno sem razmišljal isto kot ti!”. Biti na isti valovni dolžini kot nekdo drug, dodaja v neki odnos posebno dinamiko in odpira filozofsko vprašanje, kaj aktivira misli v človekovih možgani.

Znamenju Strelec, vlada kentaver Chiron, najbolj divje in najbolj modro bitje. Astrolog, astronom in nosilec kozmične zavesti in zdravilec, ki nam pomaga popravljati napake naših prednikov.

Simbol Strelca je podoba človeka in konja, ki govori o genskem inženiringu in posegu v našo DNK kodo, ki nas povezuje z predniki.
Ko je Sonce v znamenja Strelca je pravi čas, da preučimo karmične algoritme in se soočimo z našim kozmičnim kodom.

Ana Malenica, astrologinja