Ukrajina

Odvisno od tega, kam poskušate priti in v kakšnih okoliščinah ste se znašli je odvisen tudi cilj kam želite priti. Če ravnate proti pravilom, ki trenutno veljajo na politični sceni, je očitno, da ne boste prišli daleč.

Sedaj smo ponovno priča, da človek krši univerzalna moralna načela in osnovne kozmične zakone. Ponovno je človek stopil izven linije in so se stvari potisnile predaleč.

V grški mitologiji bi takem dejanju sledilo maščevanje. Kaj pa bo naša moderna družba, ki toliko govori o demokraciji, naredila, vsi dobro vemo.

Dobro je, da nisem politični analitik, ker bi se brez dlake na jeziku, usmerila na vodstvo EU, na ZDA in na Rusijo.

 

 

Sem samo ženska in mati in sočustvujem z vsemi materami, ki so svoje sinove morale poslati v to noro, nesmiselno vojno. Če ste brali moje zapise, po tem ste morali v zadnjih 7-ih dnevih, čutiti moje strahove, da bo Neptun v Ribah ekshaliral v nepravo smer iz razlogov, ki jih vsi poznamo.

Ker človek še vedno ni sposoben spoštovati dostojanstva denarja, koristi nečedne lastnosti Neptuna (laži, goljufije, prevare, manipulacije) in na račun malega človeka, ki samo želi jesti in živeti, dosega svoje umazane cilje.

Ravno zaradi kapitala in globalnih interesov 1 % bogatih prebivalcev na planetu Zemlja, umirajo sinovi svojih mater in na eni in drugi strani. Vojno začnejo bogati, umirajo pa revni.
Vsi bodo morali premisliti o posledicah svojih dejanj. Če sledimo geo kozmični povezavi vidimo, da Merkur v ozvezdju Vodnarja in Uran v ozvezdju Bika tvorita kvadrat in nam ukazujeta, da je potreben globok vdih in resen premislek kako naprej.

Bik predstavlja bogastvo in sedaj je Uran v tem znamenju, ki vlada kapitalu. Uran v Biku bo ostal vse do leta 2026, zato dobro premislimo, kako se bo naše življenje odvijalo.
Merkur vlada naši komunikaciji in sedaj, ko je v znamenju Vodnarja (svoboda in revolucija) Amerika in Rusija merita svoji moči.

V začetku marca, ko se bo Merkur pridružil Neptunu, Soncu in Jupitru v znamenju Ribi, se bodo morali vsi vpleteni, usesti za pogajalsko mizo. Sedaj je v igri tisoče milijard dolarjev in vse bo odvisno od diplomacije. (???)

Moje srce joče zaradi ljudi v Ukrajini. Noben narod si ne zasluži take Karme.

Afirmacija za današnji dan:
Naj se moje solze spremenijo v golobe miru in poletijo tja, kjer je vojna.

Če nimate kozmični kod-karmični algoritem, mi pišite na anama.astro@gmail.com, pa vam ga bom izračunala iz vaše natalne karte. PReberite več o kozmični kodi tukaj.